Головна сторінка

Чт, 25.04.2024, 03:28

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Разгон сепаратистов в Ник......
00:03:17
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
З 8 березня!:

-9:

Центральна районна лікарня:

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 

 

 

На головну » 2016 » Червень » 23

Сесія Баштанської райради: вручення ордену; ціни на молоко; ріст злочинності; заборона вирубки лісопосадок; оптимізація шкіл та роль ЗМІ


Вручення ордену учаснику АТО з с. Явкине

  Перед початком сесійного засідання військовий комісар та керівники району вручили учаснику АТО, жителю с. Явкине В. Ігнатьєву орден "За мужність" ІІІ ступеня (про героя-земляка планується відповідна публікація у "Голосі Баштанщини").

    Понад чотири (!) години
тривала сесія Баштанської районної ради, на яку винесено за 30 питань порядку денного.

  Майже 2 години розглядали питання про формування закупівельної ціни на молоко ПАТ "Баштанський сирзавод" та про обрання заступника голови райради. Доповідав щодо ціноутворення на молочну продукцію керівник сирзаводу С. О. Косяченко (відео - Баштанка.ТБ, натисніть на лінк). Обрано заступником голови Баштанської райради М. М. Єрешка (член районної організації ВО «Батьківщина»).

  Прокурор Баштанської місцевої прокуратури М. М. Капраль доповів депутатам про реальний (за це йому подякував депутат В. В. Ященко) стан справ зі злочинністю у Баштанському районі та про факти корупції посадовцями (колишнім міським головою, керівником водного господарства, працівником виконавчої служби). Про це буде незабаром у райгазеті. Відео - на Баштанка.ТБ.

  Головний лікар Баштанської ЦРЛ А. А. Барсегян повідомила про те, що лікарня вже за І півріччя виконала план щодо покращенню матеріально-технічної бази. Це стало можливим завдяки кооперації коштів міської та сільських рад району, а також підприємцям.

  На сесії розглянуто питання про загальну заборону у районі вирубки посадок. Цю пропозицію надав депутат В. В. Ященко. Сілький голова з Плющівки М. О. Луценко проти цього, бо він в минулому році надавав дозвіл на очищення посадок учасникам АТО не на продаж, а для опалення власних приміщень. А тепер, каже Микола Луценко, він не зможе їм та іншим жителям села надати такий дозвіл. Тому на сесії сільради він таке питання не прийматиме.
  Валерій Ященко повідомив, що навіть сьогодні, під різними приводами вирубуються посадки.
  Явкинський сільський голова О. М. Волович повідомив депутатів про те, що на території його сільради триває вирубка посадки. Він давав відповідний дозвіл на вирубку. Наявні усі дозвільні документи на цю санітарну вирубку.
  За результатами голосування депутати рекомендували міській та сільським радам розглянути питання про повну заборону будь-яких вирубок лісопосадок

  Депутати не підтримали питання про оптимізацію навчальних закладів району. Крім того В. В. Ященко сказав про те, що редакція газети теж (здається він казав ще й про відділ освіти) винна в тому (після публікації листів громади Новоєгорівки та вчителів Христофорівської ЗОШ), що діти старших класів сільських шкіл району (здається йшлася мова про учнів Явкинської ЗОШ) вже подають документи на перехід в профтехзаклади, або в школи інших населених пунктів. Також Валерій Ященко побажав аби газета надрукувала у найближчому номері звернення до учнів 10-11 класів про те, щоб вони лишалися навчатися у школах, що є у населених пунктах, де вони проживають. Голова Баштанської районної ради А. Л. Петров повідомив, що керівники району зверталися до редакції з проханням поки не публікувати листи читачів щодо оптимізації шкіл.
  Редакція «Голосу Баштанщини» офіційно повідомляє, що у газеті  друкувалися листи ЧИТАЧІВ-ПЕРЕДПЛАТНИКІВ. Виходить треба було працівникам редакції сказати жителям Новоєгорівки та вчителям Христофорівки, що ви, шановні, почекайте допоки депутати, яких ви, до речі, обрали на виборах, обмізкують це питання? Нонсенс! Вважаю, що жителі нашого району теж добре обізнані у питанні оптимізації та  мають вагоме право на висловлення своєї думки навіть до офіційного рішення своїх обранців. А можливо саме ці звернення людей з села і примусили задуматися депутатів і сьогодні вони не прийняли рішення про оптимізацію шкіл?..
  До речі, у суботньому випуску "Голосу Баштанщини" друкуватиметься стаття начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА Олени Бєлової щодо оптимізації, де детально висвітлюватимуться усі аспекти цього важливого питання. Інформація про рішення депутатів щодо оптимізації висвітлюватиметься на наступному тижні (2 липня).

  Запрошуємо переглянути фоторепортаж сесійного засідання Баштанської районної ради.

 

Дещо емоційний виступ керівника ПАТ "Баштанський сирзавод" С. О. Косяченка, адже він намагався донести до депутатів головну думку про те, що теперішні ціни на молоко (які низькі) пояснюються економічною рентабельністю підприємства, а не його особистими забаганками



Вибори заступника голови Баштанської райради почалися...


















Підрахунок голосів















Голова Баштанської районної організації ВО "Батьківщина" у очікуванні результатів голосування, адже запропонована головою райради кандидатура на посаду заступника голови райради з її партії





В. о. голови Баштанської райдержадміністрації О. Д. Славінський помітив, що його фотографують



Директор Баштанського районного краєзнавчого музею О. О. Требух та головний лікар Баштанської ЦРЛ А. А. Барсегян





Запрошені на сесію обговорюють важливі справи


Депутат Башанської районної ради В. Т. Гриценко (має багато публікацій на Баштанка.НЕТ та понад 100 коментарів) на цій сесії декілька разів інформував депутатів про висновки постійної комісії райради (він голова цієї комісії) щодо питань освіти та культури.



Голова Баштанської партійної організації Удар І. В. Пульнєв (балотувався у мери м. Баштанка) спілкується з колишнім т. в. о. голови Баштанської РДА, а нині помічником нардепа України Т. Кремоня, В. А. Грицюком (теж балотувався у мери Баштанки).







Керівники району вітають нового заступника голови Баштанської районної ради М. М. Єрешка





Прокурор М. М. Капраль інформує присутніх зі складною ситуацією щодо злочинності у Баштанському районі та щодо встановлених корупційних діянь посадовців



Депутат райради В. В. Тітенко запитує у Мирона Капраля що ж робити громаді, коли відбувається ріст злочинності





Депутати райради прийняли до відома звіт директора районного краєзнавчого музею О. О. Требуха.
 
Категорія новин: Сесії районної ради
Опублікував: vagonta | Дата: 23.06.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: сесія Баштанської районної ради
Всього коментарів користувачів сайту: 6
avatar
0
1
Шановні відвідувачі Баштанка.НЕТ! Якщо ви були присутні на сесійному засіданні (в тому числі й представники від влади, правоохоронних органів, депутати, запрошені, керівники ГО та партій) та побачили неточності або ж навіть не достовірний виклад інформації, напишіть про це у коментарях для негайного внесення відповідних змін до основної публікації.
avatar
0
2
Вчора спілкувався із депутатом районної ради В. В. Ященком щодо його ініціативи про заборону вирубок лісосмуг в районі та відповідної рекомендації до сільських рад району. Домовилися про те, що він повідомить редакцію «Голосу Баштанщини» коли буде сесія Явкинської сільради, на якій розглядатимуть відповідне питання. Напишемо про хід сесії та інформуватимемо читачів про сесійні засідання в інших сільрадах та міській раді.
avatar
-1
3
Перед обранням Єрешка М.М. на посаду заступника голови райради, я заздалегідь попросив слова ( відповідно до регламенту) на виступ але голова ради особисто слово не дав, а поставив на голосування. Так як президія вирішила не обговорювати його кандидатуру, бо обирають Єрешка М.М. вже в третє, то і своїм голосуванням депутати більшістю голосів мені у виступі відмовили. Коротко хочу повідомити Вам, про що я хотів сказати депутатам. З Єрешком М.М. довелося брати участь у виборчій кампанії (2015р) в складі ПП ВО «Батьківщина». Нас було 15 кандидатів в депутати від ГО «Майдан Баштанщини» і 4 кандидати від ГО «Баштанська районна спілка учасників АТО». Всі інші представляли вказану політичну силу, як члени партії. Депутатами стали 5 ( 2 райрада і 3 міськрада) наших представників, або 33 відсотка від кандидатів громадської організації. Безпосередньо від ВО «Батьківщина» пройшли 2 кандидати « були нульовими у списку» - це сама голова партійного осередку Заболотня Л.І.(в міськраду) і її член бюро партії Єрешко М.М.(в райраду). Від АТОшників ніхто не пройшов, і від інших кандидатів ВО «Батьківщини» теж ніхто не пройшов. Ми просили Єрешка М.М. поступитися нульовим місцем для голови спілки АТОшників, але він категорично відмовив, і взагалі у виборчій кампанії майже не брав участі. Про це я хотів сказати депутатам, як він отримав мандат, і не більше. Якщо він проявить свою активність і відповідальність на обраній посаді, то побажаємо йому успіхів.
avatar
0
4
Сьогодні зверталися читачі Баштанка.НЕТ щодо інформації, яку подавав прокурор М. М. Капраль. Зауважу, що у блоці про корупційні діяння Мирон Капраль інформував присутніх на сесії про корупційні діяння колишнього міського голови В. Ф. Рибаченка. Також є відповідне відео, лінк на яке Ви можете знайти у основному тексті репортажу про сесію Баштанської районної ради.
avatar
0
5
Хочу нагадати про досудове розслідування за №12016150140000433 від 06.06.16 за ознаками кримінального провадження, передбаченого ст..364(зловживання владою..) КК України, в діях нині ще діючого міського голови Рубського І.В.. Про це вже потрібно прокурору Капралю М.М. розповідати громадськості міста і району. Бо він своїм публічним беззаконним марафоном і далі спустошує наші кишені. Раніше зійшло з рук в кріслі голови РДА, а тепер потрібно зупинити це нахабство, що відбувається під прикриттям благодійності. Дане питання буде розглядатися на сесії міськради 07.07.16..
ГО «Майдан Баштанщини» запрошує небайдужих громадян разом взяти участь у цьому представницькому зібрані.
avatar
0
6
Уточнення. У підписі до однієї з фотографій підпис виправлено на "В. о. голови Баштанської райдержадміністрації О. Д. Славінський".

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz