Arhitektor | Дата: Вт, 10.06.2025, 16:04 | Повідомлення # 1 |
На роздоріжжі
Група: Користувач
Статус: Відсутній
| Привіт, шановні поціновувачі справжнього релаксу! Хочу поділитися з вами своїм нещодавнім, але надзвичайно приємним досвідом стоун-терапії (масажу гарячим камінням) в Одесі. Довгий час я чула про цей вид масажу, але чомусь не наважувалася спробувати, думала, що це щось екзотичне і не дуже ефективне. Але одного разу, коли я відчула гостру потребу в глибокому розслабленні та повному відключенні від повсякденних турбот, я вирішила ризикнути. Мої пошуки ідеального місця для стоун-терапії в Одесі привели мене до Insay Spa. Я вивчала їхній сайт https://odesa.insay-spa.com.ua/all-massages/ і була приємно вражена детальністю опису послуг, а також великою кількістю позитивних відгуків саме про цей вид масажу. Це додало мені впевненості у виборі. Коли я прийшла в салон, мене одразу оточила атмосфера спокою та затишку. Приглушене світло, легкий аромат ефірних олій, м'яка, медитативна музика – все це налаштовувало на повне розслаблення ще до початку процедури. Майстер, яка проводила стоун-терапію, була дуже привітною та професійною. Вона детально розповіла мені про всі етапи масажу, про те, як працює гаряче каміння, і як це впливає на організм.
|
|
| |