| dimon161987 | Дата: Чт, 23.04.2026, 12:15 | Повідомлення # 1 |
|
Є сумніви
Група: Користувач
Статус: Відсутній
| Нещодавно я сама зіткнулася з ситуацією, коли ботл гель для нігтів https://nailclub-shop.com.ua/gel/bottle-gels почав відшаровуватися вже через кілька днів після нанесення, хоча зовні все виглядало ідеально. Спочатку я думала, що проблема саме в матеріалі, але згодом зрозуміла, що причин може бути значно більше. Найчастіше відшарування з’являється через недостатню підготовку нігтьової пластини. Якщо залишити навіть легкий природний блиск або погано знежирити поверхню, покриття просто не зчепиться як потрібно.
Ще однією причиною може бути занадто товстий шар матеріалу. Я помітила, що коли наносити засіб поспіхом, він нерівномірно просихає в лампі, а потім починає підніматися біля країв. Також важливо добре запечатувати торець нігтя, тому що без цього волога легко потрапляє під покриття. У моєму випадку проблема частково була і в тому, що я використовувала стару лампу, яка вже не давала потрібної потужності.
Іноді ботл гель для нігтів може відшаровуватися через індивідуальні особливості нігтів, наприклад підвищену вологість пластини або контакт із побутовою хімією без рукавичок. Після того як я змінила техніку нанесення і стала уважніше підходити до підготовки, покриття стало триматися набагато довше без сколів і відшарувань.
|
| |
|
|