Цитата Erevan56 (

)
Привіт, колеги! Підкажіть, будь ласка, де зараз краще придбати промисловий електродвигун в Україні? Потрібен на виробництво, головне – щоб було якісно, з гарантією і не доводилося через кілька місяців думати про ремонт. Буду вдячний за поради з власного досвіду.
Вітаю! Можу порадити перевірене місце – https://ua-motor.com/ Це компанія UA-MOTOR, яка вже багато років працює на нашому ринку. Вони не просто продають обладнання, а є безпосередніми виробниками. У них можна знайти Електродвигуни, електротельфери, талі електричні, мотори-редуктори, промислові редуктори, вентилятори й димотяги. Плюс, вони займаються ще й професійним ремонтом двигунів.
Чому раджу саме їх? Бо UA-MOTOR пропонує купити промислові двигуни в Україні для стабільної та безперебійної роботи виробництва. Ми брали у них обладнання торік – працює відмінно, сервіс адекватний, ціни теж адекватні, і, що важливо, є повний пакет документації та гарантія.
Тож якщо шукаєш надійного виробника – сміливо звертайся до них. Думаю, залишишся задоволеним.