Головна сторінка

Чт, 28.03.2024, 12:02

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Кораблі Півдня України
00:02:50
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:

---20:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 

 

 

На головну » 2016 » Вересень » 6

Дві комісії Баштанської райради проти реорганізації й ліквідації шкіл, а одна ще й проти кандидатур на Почесного громадянина району


 

  31 серпня 2016 року о 1000 у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Літвінова Ю.М. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.
  У роботі постійної комісії взяли участь депутати районної ради: Атаманчук І.П., Мельник А.О., Роставецький Ю.П., Рудь Р.В., Якименко О.І., Зайко М.В., Щербак В.Г., Ященко В.В. 
  Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінський О.Д., заступник Баштанського міського голови Процак О.В., Костичівський сільський голова Згурська С.М., Пісківський сільський голова Халабуда О.В., представники райдержадміністрації (доповідачі), головний спеціаліст сектору кадрової роботи та діловодства організаційного відділу виконавчого апарату Баштанської районної ради Махно Л.І., редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М.
  Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 7 сесійних питань порядку денного засідання. 
  На комісії заслухано 10 депутатських запитів. Здебільшого це стосувалося ремонту доріг у населених пунктах району, що на даний момент вважається одним із самих болючих питань.
  По всіх питаннях були надані певні рекомендації з можливістю їх вирішення.
  При розгляді питань «Про реорганізацію Єрмолівської та Новосергіївської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів Баштанської районної ради Миколаївської області у Єрмолівську  та Новосергіївську загальноосвіті школи І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області» та «Про ліквідацію юридичної особи Новоукраїнської загальноосвітньої школи І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області» депутати не погодили проекти рішень та рекомендували Баштанській районній державній адміністрації утриматися від реорганізації та від ліквідації юридичної особи Новоукраїнської загальноосвітньої школи І ступеня. 
  Хочеться зупинитися на розгляді питання про хід виконання рішення районної ради від 26 травня 2016 року №7 «Про депутатський запит депутата районної ради Ященка В.В. до Баштанської районної ради, Баштанського міського голови Рубського І.В. щодо покращення умов паркування автотранспорту у центрі міста Баштанка». Дане питання уже більше двох років  на контролі комісії і повторно було подано на сесію районної ради депутатом Ященко В.В. у цьому році, де  рекомендовано міській раді вжити заходів щодо покращення умов паркування автотранспорту у центрі міста Баштанка, розглянувши як варіант будівництво безкоштовних автостоянок на пустуючих земельних ділянках: між будівлями ресторану та не добудованим приміщенням банку і біля магазину АТБ, та проінформувати районну раду про хід вирішення питання у строк до 01 липня 2016 року. Дані ділянки знаходяться у приватній власності. І хоч це центр міста, та вони в жахливому стані, позаростали бур’янами. Тому депутати районної ради рекомендували Баштанській міській раді зобов’язати власника земельної ділянки, що знаходиться між будівлями ресторану та недобудованим банком навести порядок по благоустрою даної території.
  Також депутати погодили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХІ сесії Баштанської районної ради сьомого скликання, доповнивши його питанням «Про депутатський запит депутата районної ради Літвінова Ю.М. до сесії  районної ради щодо виділення коштів із районного бюджету Баштан-ського району для створення нової операційної та придбання електролітного аналізатора у відділення гемодіалізу Баштанської центральної районної лікарні».
 

  2 вересня 2016 року о 1000 у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Ященка В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.  
Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Курило В.П., Присяжний О.С., Костюк В.М., Совщак В.О.), розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії. 
  Також у роботі комісії взяли участь: начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., начальник відділу фінансового забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Моспаненко Н.Ф., начальник відділу Держгеокадастру в Баштанському районі Миколаївської області Царенко О.С., головний спеціаліст сектору кадрової роботи та діловодства організаційного відділу виконавчого апарату Баштанської районної ради Махно Л.І.,   редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М., завідувач сектору дошкільної загальної середньої освіти, молоді і спорту відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Тищенко Л.В.
     Членами комісії було:
•    погоджено проекти рішень районної ради:
«Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2016 рік»;
«Про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, які знаходяться у користуванні на умовах оренди фермерського господарства «Колос» для ведення фермерського господарства в межах території Інгульської сільської ради Баштанського району Миколаївської області»;
«Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які перебувають в оренді фермерського господарства «Урожай» для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва в межах території Привільненської сільської ради Баштанського району Миколаївської області»; 
«Про затвердження Угоди про взаєморозуміння та спільні дії Баштанської районної ради, Баштанської районної державної адміністрації та трудового колективу районної газети «Голос Баштанщини» у процесі реформування комунального друкованого засобу масової інформації районної газети «Голос Баштанщини» та редакції даної газети».
 
•    не погоджено проекти рішень районної ради:
«Про ліквідацію юридичної особи Новоукраїнської загальноосвітньої школи І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області»;
«Про реорганізацію Єрмолівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Баштанської районної ради Миколаївської області у Єрмолівську загальноосвітню школу І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області»; 
«Про реорганізацію Новосергіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Баштанської районної ради Миколаївської області у Новосергіївську  загально-освітню школу І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області». 
 
 Одноголосно депутати погодили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХІ сесії Баштанської районної ради сьомого скликання, виключивши із нього два питання: 
  «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Баштанського району» Сокол В.А.»;
  « Про присвоєння звання «Почесний громадянин Баштанського району» Гайдашу В.М.».
 

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - Проблема оптимізації Новоєгорівської школи (2016)


Джерело: http://bashtanka.mk.gov.ua/ua/news/?id=30802
Категорія новин: Сесії районної ради
Опублікував: vagonta | Дата: 06.09.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Новоукраїнська ЗОШ, ліквідація шкіл, реорганізація шкіл, Єрмолівська ЗОШ
Всього коментарів користувачів сайту: 6
avatar
0
1
До речі, сьогодні до Баштанки прибула делегація з села (здається з Новоукраїнки) для зустрічі з керівництвом району з питання оптимізації шкільної мережі. На зустрічі була і журналіст від "Голосу Баштанщини". У суботньому номері районки розповімо про результати.
avatar
0
2
Так дійсно делегація батьків була з Новоукраїнки. Зустріч відбулася з головою районної ради. Батьки говорили про те, що начальник відділу освіти їм повідомив, що з 15 вересня школа вже не буде працювати.Відповідно до цього і продукти для харчування учнів відділ освіти не надає. Це при тому, що сесія районної ради буде 8 вересня і депутати, відповідно до Законодавства України, це питання ще тільки будуть розглядать. Говорили про те, що відповідно до ліміту в школі за місяць світло горить до 75 кіловат. А відділ освіти говорить,що їм на світло пішло 32087 грн тобто кілова коштує майже 40 грн. Батьки говорять,що в 2016-2016 навч.році їм списали 17 пачок ксероксної бумаги прицьому школа не отримала ні одного листка. Тому тут прослідковуються корупційні дії. Відповідно до цього буде повідомлення окремих депутатів до прокуратури про скоєння кримінального правопорушення. Це мала чистина тих питань які піднімали батьки. На сесії районної ради 8 вересня вони розкажуть більше.
avatar
0
3
За введення депутатів в оману, маніпулювання нормами законодавства керівництвом відділу освіти, що спричиняє збурення сільських громад- Н-Українки, Єрмолівки, Н-Сергіївки та інших, в питаннях закриття або оптимізації навчальних закладів, керівник відділу освіти Бєлова О.І. заслуговує на звільнення із займаної посади. Чим швидше в.о. голови РДА Славінський О.Д це зробить, тим швидше закінчиться це неподобство. Але я бачу, що це йому не під силу, і тому це питання так і залишиться відкритим до мого повернення в РДА.
avatar
0
4
Ви б не могли більш детально зупинитися на своєму коментарі щодо дій Бєлової О.І.? З тексту статті та з коментаря не зовсім зрозуміло, прощо Ви ведете мову.
avatar
0
5
Згідно з прикінцевими положеннями закону України №3628 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соціальної політики)" передбачено, що в 2016 році школи (окрім початкових )
у яких навчається менше 25 учнів, не фінансуватимуться з державного бюджету , початкових шкіл це не стосується. Тобто всі початкові школи не зважаючи на кількість учнів фінансуватимуться. А школи 1-11 ступеней в яких 25 учнів і більше також фінансуватимуться за рахунок держави.
В Єрмолівській школі 33 учні в Новосергіївській 26. Новоукраїнська школа початкова навчається 20 учнів. На 10 сесії районної ради депутати зобов’язали відділ освіти виконувати Закон України.
Це проігноровано. Тому, мабуть, якщо державні службовці ігнорують державні Закони треба шукати інші методи боротьби з цим сміттям.
avatar
1
6
Андрію я мав на увазі те, що виклав у своїх коментарях В.Т., особливо в №5.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [150]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1033]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz