Головна сторінка
 

Вт, 19.03.2024, 07:48

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » Суспільство »
На головну » Суспільство
1 2 3 ... 41 42 »

На початку цього тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ спільно із Т ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 06.03.2024

   Усі важливі питання розглянуто на спільній нараді Баштанської РВА і Баштанського РТЦК та СП     Усі важливі питання розглянуто на спільній нараді Баштанської РВА і Баштанського РТЦК та СП»         

 

24 лютого 2022 року – день початку широкомасштабного вторгнення російської федерації, початок великої війни ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 24.02.2024

Баштанщина вшановує полеглих героїв-захисників     Баштанщина вшановує полеглих героїв-захисників»     Баштанщина вшановує полеглих героїв-захисників     Баштанщина вшановує полеглих героїв-захисників

 


Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів підтвердив, що в громаді є проблеми транспортн ... Читати далі »

Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 20.02.2024

 

 
На початку вторгнення місцеві мешканці зуміли організувати оборону міста, а тепер його відбудовують ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.02.2024

До другої річниці оборони міста Баштанка – репортаж від журналістки Укрінформу     До другої річниці оборони міста Баштанка – репортаж від журналістки Укрінформу»     До другої річниці оборони міста Баштанка – репортаж від журналістки Укрінформу     До другої річниці оборони міста Баштанка – репортаж від журналістки Укрінформу Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Підтримка громади дуже важлива для військовослужбовців ЗСУ, які нині на передовій, а коли слова вдячності і подарунки-вітання надходять від дітей - спр ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 16.02.2024

Допомога захисникам України від юних вихованців Баштанки     Допомога захисникам України від юних вихованців Баштанки»     Допомога захисникам України від юних вихованців Баштанки     Допомога захисникам України від юних вихованців Баштанки Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

У групі "Баштанка" соціальної мережі Фейсбук колишня журналістка редакції районної газети "Голос Баштанщини" Юлія Дубогрій опублікувала заклик до учасників групи щодо підтримки петиції за капітана МОРОЗА Вад ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 16.02.2024

Петиція за капітана МОРОЗА Вадима Сергійовича, який героїчно загинув біля села Новоолександрівка, що в Баштанському районі     Петиція за капітана МОРОЗА Вадима Сергійовича, який героїчно загинув біля села Новоолександрівка, що в Баштанському районі»     Петиція за капітана МОРОЗА Вадима Сергійовича, який героїчно загинув біля села Новоолександрівка, що в Баштанському районі     Петиція за капітана МОРОЗА Вадима Сергійовича, який героїчно загинув біля села Новоолександрівка, що в Баштанському районі Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

7 лютого 2024 року начальник Баштанської районної військової адміністрації провів нараду з головами територіальних громад, ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 09.02.2024

   Питання мобілізації в умовах воєнного стану - на особливому контролі в Баштанській РВА та Баштанському РТЦК та СП     Питання мобілізації в умовах воєнного стану - на особливому контролі в Баштанській РВА та Баштанському РТЦК та СП»         

 

Віталій КРИКУН: Цей пост саме є звітом для всіх, хто був причетним до поїздки, яка була вкрай необхідною. Саме завдяки всім ва ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 01.02.2024

Віталій Крикун із Нового Бугу: «Висловлюю величезну подяку усім, хто опікується долею України та регулярно допомагає Українським Захисникам»     Віталій Крикун із Нового Бугу: «Висловлюю величезну подяку усім, хто опікується долею України та регулярно допомагає Українським Захисникам»»     Віталій Крикун із Нового Бугу: «Висловлюю величезну подяку усім, хто опікується долею України та регулярно допомагає Українським Захисникам»     Віталій Крикун із Нового Бугу: «Висловлюю величезну подяку усім, хто опікується долею України та регулярно допомагає Українським Захисникам» Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Прийом юнаків 2007 року проводить начальник відділення призову Баштанського РТЦК та СП Дмитро ЛОЗИЦЬКИЙ

Сьогодні, 29 січня, завершився основний етап проведення медичного огляду громадян 2007 року народження для постановки їх на військовий облік призовників до Баштанського РТЦК та СП.
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 29.01.2024

В Баштанському РТЦК та СП завершився основний етап проведення медичного огляду громадян 2007 року народження     В Баштанському РТЦК та СП завершився основний етап проведення медичного огляду громадян 2007 року народження»     В Баштанському РТЦК та СП завершився основний етап проведення медичного огляду громадян 2007 року народження     В Баштанському РТЦК та СП завершився основний етап проведення медичного огляду громадян 2007 року народження

 

23 січня начальник Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег КИРИЛ ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 24.01.2024

   Спільна нарада Баштанського РТЦК та СП і Баштанської РВА     Спільна нарада Баштанського РТЦК та СП і Баштанської РВА»         

 

 
Український інститут національної памʼяті зробив висновок, що назва "Баштанка" не належить до російської і ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 24.01.2024

   Місто Баштанка не будуть перейменовувати – Український інститут національної памʼяті зробив відповідний висновок     Місто Баштанка не будуть перейменовувати – Український інститут національної памʼяті зробив відповідний висновок»         

 

У Баштанському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки триває приписка юнаків 2007 ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 17.01.2024

У Баштанському РТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження до призовних дільниць     У Баштанському РТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження до призовних дільниць»     У Баштанському РТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження до призовних дільниць     У Баштанському РТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження до призовних дільниць Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
За процесуального керівництва прокурора Баштанської окружної прокуратури двом 40 річним жителям Баштанського району повідомлено про підозру в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).
За даними слідства, військовозобов’язані чоловіки за результатами медичного огляду, проведеного військово-лікарською комісією, були визнані придатним до військової служби та отримали повістки про нео ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 08.01.2024

 

У четвер, 14 грудня, начальник Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримк ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.12.2023

   Усі питання - важливі: відбулася спільна нарада Баштанського РТЦК та СП і Баштанської РВА     Усі питання - важливі: відбулася спільна нарада Баштанського РТЦК та СП і Баштанської РВА»     Усі питання - важливі: відбулася спільна нарада Баштанського РТЦК та СП і Баштанської РВА    

 

2024 року в Україні зросте прожитковий мінімум, який вплине і на інші виплати від держави. Стало відомо, які ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 10.12.2023

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [146]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [620]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [194]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1023]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
 
Баштанка рекламна
 


Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz