Головна сторінка
 

Сб, 20.04.2024, 08:35

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » Запитували - відповідаємо »
На головну » Запитували - відповідаємо
1 2 »

Відповідаючи на часті запитання громадян щодо утворення на території Миколаївщини комендатур і їхні повноваження наведемо інформацію, що опублікована н ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: bashtanka, 29.12.2023

   Про утворення комендатур та призначення комендантів, у тому числі у Баштанському районі     Про утворення комендатур та призначення комендантів, у тому числі у Баштанському районі»         

 

Шановні передплатники районної газети «Голос Баштанщини»! Останнім часом до нас надходять тривожні дзвінки з Лоцкине,  Старогорожене, Інгулки, Костичі та інших сіл про те, що з 1 жовтня районна газета доставляється несвоєчасно, з великою затримкою. Суботній номер приходить у середу чи п’ятницю, у Інгулку декілька тижнів не доставлялася газета. Ми, як і ви, обурені таким перебігом подій, адже дирекція Укрпошти не попередила нас про зміни графіка маршруту поштових пересувних відділень по селах. Тому наразі ми ретельно вивчаємо це питання, збираємо інформацію про дні доставки пошти у кожне село, переглядаємо графік співпраці з обласною друкарнею, де друкується «Голос Баштанщини». Можливо, ми змінимо день випуску газети, аби ви отримували її з найменшою затримкою. 

Вибачте за незручності, що завдають немалих хвилювань і колективу редакції. Адже тільки завдяки вам існує районна газета. Тому залишайтеся з нами, не мовчіть, телефонуйте, ... Читати далі »

Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 15.10.2021

 

  На початку травня я повідомляв, що через сайт міської ради зробив запит щодо чотирьох питань, одне з них стосувалося дорожнього будівництва, а от про інші не розповідав, бо вважав, що розповім про них, коли будуть виконані. І ось на цьому тижні одне з питань було вирішене - вечірнє і нічне освітлення так званої "стометрівки" (частина вулиці Героїв Небесної Сотні: від Будинку культури до магазину "Декор"). Звісно, це не вирішення якоїсь глобальної проблеми у житті міста, але однаково добре, коли тебе чують і те, що повинно працювати (освітлення) - працює.

... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 26.06.2021

Запитували відповідаємо: освітлення стометрівки та арт-об'єкта у м. Баштанка     Запитували відповідаємо: освітлення стометрівки та арт-об'єкта у м. Баштанка»     Запитували відповідаємо: освітлення стометрівки та арт-об'єкта у м. Баштанка     Запитували відповідаємо: освітлення стометрівки та арт-об'єкта у м. Баштанка

 

  Можу з упевненістю сказати, що святкування випускного вечора у загальноосвітніх закладах – не лише захід для дітей, які залишають школу, їхніх батьків, вчителів, а й для жителів громади.
  Багато баштанчан полюбляють відвідувати випускні вечори, котрі проводяться, – нагода побачити у які плаття одягнені дівчата, у яких костюмах будуть хлопці, подивитися на вчителів, себе показати А скільки днів ще обговорюватимуть побачене!!! Тому не дивно, що щороку у червні отримую декілька запитів від читачів газети та користувачів Інтернету з проханням поділитися інформацією-графіком про проведення випускних вечорів.

... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 18.06.2021

«Запитували – відповідаємо»: вручення атестатів та випускні вечори-2021     «Запитували – відповідаємо»: вручення атестатів та випускні вечори-2021»     «Запитували – відповідаємо»: вручення атестатів та випускні вечори-2021     «Запитували – відповідаємо»: вручення атестатів та випускні вечори-2021 Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

  У рубриці "запитували-відповідаємо" - ділянки дороги по вулиці Промислова у Баштанці.
  Про те, щоб опублікувати фото-, відеоматеріали, зверталися жителі Баштанки.   І ось сьогодні була можливість пройти цією вулицею та зробити відповідну публікацію з мультимедіа даними.

... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 09.06.2021

Запитували-відповідаємо: ділянки дороги по вулиці Промислова у Баштанці     Запитували-відповідаємо: ділянки дороги по вулиці Промислова у Баштанці»     Запитували-відповідаємо: ділянки дороги по вулиці Промислова у Баштанці     Запитували-відповідаємо: ділянки дороги по вулиці Промислова у Баштанці Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  Сьогодні вже телефонували декілька жителів Баштанки та запитували, чи проводитимуться сьогодні заходи до Міжнародного дня захисту дітей, що були опубліковані у "Голосі Баштанщини" від 29 травня.
  У відділі культури міської ради, у міському Будинку культури та у БДЮТ повідомили, що усі заплановані заходи
... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 01.06.2021

 
  На сторінках «Голосу Баштанщини» ми неодноразово порушували питання забезпечення населення Баштанки якісною питною водою, проте ніколи не йшлося про почасову подачу води. Останнім часом поширилися чутки й побоювання, що таке може статися, оскільки існує велика заборгованість ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 31.05.2021

   Запитували-відповідаємо: Про погодинну подачу води у м. Баштанка     Запитували-відповідаємо: Про погодинну подачу води у м. Баштанка»         

 

  Ввечері, 22 травня, надіслали відео для публікації, на якому зафіксовано проблему з освітленням арт-об'єкта "Я люблю Баштанку". Також повідомили про такі ж проблеми з освітленням ліхтарів до району "Агропромтехніка".
... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 31.05.2021

 

  На промисловому ринку, що біля БДЮТ, вже понад тиждень працює важка будівельна техніка на території, де колись були невеличкі магазинчики (павільйони). У Баштанці точаться розмови, що на цьому ринку буде побудовано магазин будівельних товарів. Одні кажуть, що це буде представництво «Епіцентру», інші – «33 квадратних метри». Тож я вирішив дізнатися про все з перших уст.
... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 21.05.2021

Запитували-відповідаємо:      Запитували-відповідаємо:      Запитували-відповідаємо:      Запитували-відповідаємо: Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  У лютому місяці була інформація про виплати по 500 грн для літніх людей. Чимало баштанчан через управління соціального захисту подали документи на відповідні виплати. Але і досі багато людей чекають на ці кошти, у тому числі й житель села Добра Криниця Олександр Архипович Терещенко.
  ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 29.04.2021

 
  У Фейсбук-групі Баштанського міського Будинку культури Олена Козявко написала про те, що "Ескіз та художнє оформлення пам'ятника "Єдності і миру" (у Баштанці на площі Єдності) виконав член НТО "Колорит" Баштанського МБК Олександр Бондаренко. На жаль, виготовлення і встановлення цього монументу здійснювалося невідомими виконавцями без участі автора. Це призвело до спотворення первинного задуму."
 
  Потім пані Олена показала, який же насправді був задум автора щодо пам'ятника (фото 1).
  Як бачимо, пропорції були недотримані, ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 29.04.2021

Запитували - відповідаємо: про пам'ятник Єдності та миру (ескіз, перші відгуки та публікації, вартість та ін.)     Запитували - відповідаємо: про пам'ятник Єдності та миру (ескіз, перші відгуки та публікації, вартість та ін.)»     Запитували - відповідаємо: про пам'ятник Єдності та миру (ескіз, перші відгуки та публікації, вартість та ін.)     Запитували - відповідаємо: про пам'ятник Єдності та миру (ескіз, перші відгуки та публікації, вартість та ін.) Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
   Чому зараз у баштанській водомережі відсутня вода? На це питання є відповідь, яку опублікував у ФБ директор КП "Міськводоканал" Віктор Васильович Кот.
  Також Віктор Кот додав до повідомлення декілька фотофактів, що і пояснюють відсутність води у жителів нашого міста.

  Запрошуємо переглянути інформацію та зазначені світлини.

 
  "Сьогодні, 06.04.2017 о 13-30 сталася ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 06.04.2017

Чому зараз у баштанській водомережі відсутня вода?     Чому зараз у баштанській водомережі відсутня вода?»     Чому зараз у баштанській водомережі відсутня вода?     Чому зараз у баштанській водомережі відсутня вода?

 

 
  До Баштанка.НЕТ зверталися читачі з проханням повідомити про те, куди ділася демонтована тротуарна плитка, що знаходилася біля адмінбудівлі Баштанської міської ради. ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 07.09.2016

   А плитка де?     А плитка де?»     А плитка де?    

 
Зміни на автостанці у Баштанці  9 липня на Баштанка.НЕТ була опублікована стаття баштанчанина Сергія Проходи про проблеми у роботі автостанції, що знаходиться по вул. Театральній,1. Проблемні питання взяті до уваги редакцією Голосу Баштанщини" і районці від 13.08.2016 №71 опубліковане інтерв'ю із заступником директора ТОВ "Миколаїв-Авто" О. І. Тарасовим. А вчора Сергій Прохода ... Читати далі »
Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 29.08.2016

   Позитивні зміни на автостанції в м. Баштанка     Позитивні зміни на автостанції в м. Баштанка»         

 

  У групі "Баштанка та Баштанський район" (від сайту Баштанка.НЕТ), що на Фейсбуці, пані Світлана Філімоненко задала цікаве запитання: ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Запитували - відповідаємо
Опублікував: vagonta, 22.08.2016

   Чому відсутня сувенірна продукція в Баштанці та районі?     Чому відсутня сувенірна продукція в Баштанці та районі?»         

 
1-15 16-23

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz