Головна сторінка
 

Сб, 20.04.2024, 14:51

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 3
Незареєстровані: 3
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » Культура »
На головну » Культура
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 »


    15 березня в дитячій районній бібліотеці для юних користувачів було проведено цікавий захід, який називався «Сім чудес України».
    Сім чудес світу відомі всім. Але своїм заходом бібліотечні працівники прагнули  привернути увагу дітей до українських чудес: природних і рукотворних, архітектурних та історичних. Про них під час проведення відео-мандрівки «Сім чудес України: палаци, замки, фортеці» розповіла бібліотекар I категорії Шкарбан Л.Є, а учасниками цієї цікавої і пізнавальної мандрівки були  учні 5-Б класу
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 17.03.2012

 






24 лютого в центральній районній бібліотеці м.Баштанка відбулось ювілейне засідання поетичного клубу "Роксолана". Серед почесних гостей - голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко, депутат обласної ради Ф.В.Ольшевський, які прийшли на свято з подарунками для роксоланівців.
Директор бібліотеки Г.І.Борщевецька продемонструвала відеопрезентацію про 5-літню роботу клубу та представила нову емблему "Роксолани".
Члени клубу декламували свої вірші ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 27.02.2012

 
    У листопаді 2011 року Міжнародний фонд «Відродження» оголосив конкурс для поповнення фондів сільських бібліотек та активізації їх культурно-просвітницької роботи з дітьми та молоддю. Баштанська центральна районна бібліотека активно відслідковує календарі грантів різних фондоутримувачів та приймає участь у проектній діяльності і має певний досвід успішної їх реалізації. От і цього разу бібліотека долучилась до конкурсу із своїми проектами.

    15 лютого 2012 року Антикризова гуманітарна програма Інституту відкритого суспільства (Нью-Йорк – Будапешт) і Міжнародного фонду "Відродження” оголосила результати конкурсу "Поповнення фондів сільських бібліотек й активізація їх культурно-просвітницької роботи з місцевими громадами”.
    Серед переможців названа і Баштанська дитяча районна бібліотека з проектом природничо-екологічного напрямку «Екологія природи, екологія душі» та Христофорівська сільська бібліотека, яка обрала тему «Сільська бібліотека – історико-культурний центр громади».
    Загалом на конкурс надійшло 780 проектів
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 23.02.2012

   Результати конкурсу “Поповнення фондів сільських бібліотек й активізація їх культурно-просвітницької роботи з місцевими громадами”     Результати конкурсу “Поповнення фондів сільських бібліотек й активізація їх культурно-просвітницької роботи з місцевими громадами”»         

 


     Традиційно до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в районній бібліотеці пройшов цикл заход ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 17.02.2012

   Заходи центральної районної бібліотеки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав     Заходи центральної районної бібліотеки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав»     Заходи центральної районної бібліотеки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав    

 


    8 лютого в дитячій районній бібліотеці  відбулося літературне знайомство «Вінні Пух та його друзі», присвячене 130-й&n ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 08.02.2012

   Літературне знайомство     Літературне знайомство»     Літературне знайомство    

 
   

    7 лютого у дитячій районній бібліотеці відбулося нагородження учасників обласного конкурсу творів «Книга у моєму житті», який проходив в рамках реалізації обласного гуманітарного Проекту «Велике читання».
    Грамоту за почесне друге місце отримала Чаус Олена, грамоту за участь у конкурсі було вручено Савчук Тетяні. Обидві дівчинки навчаються
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 07.02.2012

   Нагородження учасників обласного конкурсу творів «Книга у моєму житті»     Нагородження учасників обласного конкурсу творів «Книга у моєму житті»»         

 
   Управління у справах сім'ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації спільно з обласною організацією Спілки письменників України проводить XVІІ тур обласного конкурсу кращих творів молодих літераторів "Золота арфа". На конкурс представляються твори молодих літераторів від 14 до 35 років, ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 01.02.2012

 


Повний варіант відео.
Засідання проводилося у пісенно-театралізованій формі, адже тематика - українські вечорниці.
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 30.01.2012

 



27 січня в приміщенні центральної районної бібліотеки м.Баштанка відбулося чергове засідання клубу любителів поезії "Роксолана". Дане засідання проводилося у пісенно-театралізованій формі, адже тематика - українські вечорниці.



Фоторепортаж ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 28.01.2012

 


    25 січня в дитячій районній бібліотеці відбулася літературна година «Ювіляри року», присвячена 75 річниці від дня народження відомого українського письменника Євгена Гуцала та 120 річниці від дня народження  англійського письменника Дж. Р. Р. Толкієна ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 26.01.2012

   Літературна година «Ювіляри року»     Літературна година «Ювіляри року»»     Літературна година «Ювіляри року»    

 


    28 грудня в  Баштанській районній дитячій бібліотеці розпочала працювати виставка нових надходжень «Під Новий рік до нас із вами новенькі книги завітали».
    Книги цієї виставки, а особливо книги таких серій
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 29.12.2011

   Під Новий рік до нас із вами новенькі книги завітали     Під Новий рік до нас із вами новенькі книги завітали»         

 


    Традиційно, на підтримку всеукраїнської новорічної акції «Збережи ялинку»   в районній дитячій бібліотеці проводиться виставка-акція «Букет замість ялинки», яка цього року відбулася 26 грудня.
    Учасники акції, діти різних вікових категорій,  створили новорічні композиції
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 26.12.2011

   Виставка-акція «Букет замість ялинки»     Виставка-акція «Букет замість ялинки»»     Виставка-акція «Букет замість ялинки»    

 
    16 грудня в залі засідань міської ради  за участю голови райдержадміністрації І.В.Рубського, міського голови В.Ф.Рибаченка та заступника голови районної ради В.М.Каратеєвої було проведено презентацію книги місцевої письменниці О.М.Смоли "Рух на зустріч світла".
    Керівники району привітали письменницю  зі значною подією та подарували квіти та цінний подарунок. У заході взяли участь члени літературно-мистецького клубу «Роксолана» ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 21.12.2011

 


    6 грудня  до Дня місцевого самоврядування в центральній районній бібліотеці відбулося засідання круглого столу за темою: «Становлення та розвиток місцевого самоврядування».
   В ході круглого столу  були обговорені питання історії становлення місцевого самоврядування в Україні, пріоритетні напрямки діяльності Баштанської міської ради та представлено майбутнє міської громади очима молоді. Цікаві та змістовні презентації представили  учасникам круглого столу президент учнівського самоврядування ЗОШ№1 Кокітко Олена, президент Республіки «Темп» Баштанської гімназії Полянський Іван та голова  ради учнівської організації «Сузір’я» ЗОШ№»2  Козаченко Карина.

    Учасникам круглого столу завідуючою відділом обслуговування ЦРБ І.Г. Озеровою було презентовано книжкову виставку ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 07.12.2011

Становлення та розвиток місцевого самоврядування     Становлення та розвиток місцевого самоврядування»     Становлення та розвиток місцевого самоврядування     Становлення та розвиток місцевого самоврядування Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
    1 грудня в центральній районній бібліотеці проведено день професійного спілкування для працівників бібліотек – філій Баштанської централізованої бібліотечної системи.
    У ході заходу проведено презентацію сільських бібліотек за підсумками кураторських об’їздів, надані консультації по звітності за 2011 рік; прийнято на аналіз плани роботи на 2012 рік; обговорено участь бібліотек у проекті міжнародного фонду «Відродження»; підведено підсумки передплати періодичних видань на 2012 рік, надано ряд консультацій спеціалістами районної бібліотеки.
    Для учасників заходу проведено огляд новинок літератури «Знайомтесь: нові книги», надано бібліопоради до Дня місцевого самоврядування та ін.
    В рамках заходів інформування населення у ході бібліотечної наради відбулася зустріч з начальником управління пенсійного фонду в Баштанському районі Івановою А.І.
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: bashtanka, 02.12.2011

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz