Головна сторінка
 

Ср, 15.05.2024, 01:31

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 3
Незареєстровані: 3
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Освіта, медицина »
На головну » Освіта, медицина
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 32 33 »

 
  "Особливим  став  останній  день  осені  для  мешканців Баштанського  стаціонарного відділення для постійного проживання  одиноких,  непрацездатних  громадян  та  інвалідів, бо саме в цей день, за сприяння  директора  Плющівської ЗОШ  С.  В.  Таранкової,  до  них у  гості  завітала  гомінлива  й життєрадісна  дітвора  –  школярі  зі  своїми  наставниками: вчителем  музики  і  хореографії О. В. Сукмановою та педагогоморганізатором  К.  Д.  Буртник.
  Привело  їх  до  порогу  закладу бажання  надати  посильну  допомогу і подарувати людям,
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 18.12.2015

   Вітання інвалідів та одиноких громадян від учнів Плющівської ЗОШ     Вітання інвалідів та одиноких громадян від учнів Плющівської ЗОШ»     Вітання інвалідів та одиноких громадян від учнів Плющівської ЗОШ    

 

  В місті Баштанка учні загальноосвітніх шкіл №1та №2, гімназії провели ярмарки, на яких діти продавали вироби зроблені своїми руками. На отримані кошти придбали новорічні подарунки для хворих дітей, які лікуються в дитячому та інфекційному відділеннях Баштансь ... Читати далі »

Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 18.12.2015

   Новорічні подарунки дітям в дитячому та інфекційному відділеннях     Новорічні подарунки дітям в дитячому та інфекційному відділеннях»         

 

  11  грудня в центральній районній бібліотеці відбувся юридичний діалог «Права, обов’язки та свободи громадян України», який проходив в рамках заходів Всеукраїнського тижня права.На захід до бібліотеки були запрошені ювеналь ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 14.12.2015

Юридичний діалог «Права, обов’язки та свободи громадян України»     Юридичний діалог «Права, обов’язки та свободи громадян України»»     Юридичний діалог «Права, обов’язки та свободи громадян України»     Юридичний діалог «Права, обов’язки та свободи громадян України»

 

   11 грудня в районному кінотеатрі відбулася зустріч випускників навчальних закладів Баштанського району з викладачами МНУ ім. В.О.Сухомлинського.
  Мета профорієнтаційного заходу полягала в тому, щоб допомогти старшокласникам у виборі майбутньої професії та визначитися з тими спеціальностями, які пропонує університет.
  Вчені – педагоги виступили перед старшокласниками, розповіли про пріоритетні напрями
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 14.12.2015

 

(клік - для збільшення фото)
 
   У п'ятницю 4-го грудня, представники шкільної дитячої організації "Сузір'я" Баштанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 взяли участь у шістнадцятому "Молодіжному класичному балі" в Миколаєві.
   Педпрацівники школи дякують Миколаївському обласному осередку НОСУ за подаровану зимову казку!
  Пропонуємо вам переглянути декілька фото зі святкової події.

... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 07.12.2015

Молодіжний класичний бал за участі учнів Баштанської ЗОШ №2     Молодіжний класичний бал за участі учнів Баштанської ЗОШ №2»     Молодіжний класичний бал за участі учнів Баштанської ЗОШ №2     Молодіжний класичний бал за участі учнів Баштанської ЗОШ №2 Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Благодійність та милосердя вже стали характерними рисами учителів та вихованців Баштанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Щороку у листопаді у школі проходить тиждень Доброго янгола, під час якого відбуваються різноманітні акції, ярмарки та заходи.Ось і цього року з 23 по 27 листопада тривав цей тиждень. Його розпочали члени сузір’я «Добре серце», які в образі янголів роздавали картки-мотиватори із закликами робити добрі справи. ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 04.12.2015

Тиждень доброго янгола у Баштанській ЗОШ І-ІІІ ст. №2     Тиждень доброго янгола у Баштанській ЗОШ І-ІІІ ст. №2»     Тиждень доброго янгола у Баштанській ЗОШ І-ІІІ ст. №2     Тиждень доброго янгола у Баштанській ЗОШ І-ІІІ ст. №2

 

(клік - для збільшення фото)
на фото - учні першого класу разом з вчителем
 
  Пропонуємо переглянути добірку фотографій, яку створено у ході візиту кореспондента "Голосу Баштанщини" до Привільненської школи-інтернату. Відповідна публікація була 21 листопада №104. Стаття та фото Любові Курочкіної.
  Усі фото опубліковано
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 04.12.2015

   Все найкраще - дітям: репортаж про Привільненську школу-інтернат     Все найкраще - дітям: репортаж про Привільненську школу-інтернат»         

 

  У районній газеті «Голос Баштанщини» від 26 листопада №105 опубліковано статтю «Без рідного слова немає народу» про захід, приурочений Дню української писемності та мови,  що підготували  та  провели педагоги  й  вихованці  Будинку  дитячої і юнацької творчості.
  Пропонуємо Вам переглянути фотоальбом даної події (стаття та фото Любові Курочкіної) у групах соціальних мереж сайту "Баштанка та Баштанський район":
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 04.12.2015

   Без рідного слова немає народу     Без рідного слова немає народу»         

 


  28.11.2015 року розпочався ІІ етап реалізації проекту ЄС ПРООН по заміні вікон у нашій школі. В порівнянні з першим етапом, який виконано у вересні-жовтні, даний етап – найскладніший. Негативним фактором є погодні умови: похолодання, опади, зниж ... Читати далі »

Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 03.12.2015

ІІ етап реалізації проекту ЄС ПРООН по заміні вікон в Добренській ЗОШ     ІІ етап реалізації проекту ЄС ПРООН по заміні вікон в Добренській ЗОШ»     ІІ етап реалізації проекту ЄС ПРООН по заміні вікон в Добренській ЗОШ     ІІ етап реалізації проекту ЄС ПРООН по заміні вікон в Добренській ЗОШ Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

  27 листопада в центральній районній бібліотеці відбувся інформаційний калейдоскоп «Як я знаю свої права». На захід до бібліотеки завітали учні 10-х класів ЗОШ №1 разом з вчителями історії Л.О.Рясик та М.В.Максимовою. ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 01.12.2015

 
З Днем гідності, Україно!



20.11.2015р. Загальношкільне коло єднання учнів та учителів Добренської ЗОШ

Додай в життя краплину України

Краплини, скажеш, мало? Не біда
Маленька крапля точить навіть стіни
А мужності під силу й не такі дива

... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 22.11.2015

У Добренській ЗОШ відзначили День Гідності і Свободи     У Добренській ЗОШ відзначили День Гідності і Свободи»     У Добренській ЗОШ відзначили День Гідності і Свободи     У Добренській ЗОШ відзначили День Гідності і Свободи Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
17 листопада 2015 року в Баштанському  Будинку дитячої та юнацької творчості  відбувся науковий захід "Поринь у світ науки",  який став початком осінньої сесії для учнів – слухачів районної філії Миколаївського терит ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 19.11.2015

   Початок осінньої сесії для учнів – слухачів районної філії Миколаївського територіального відділення МАН України     Початок осінньої сесії для учнів – слухачів районної філії Миколаївського територіального відділення МАН України»         

 

Згідно наказу УОЗ Миколаївської обласної державної адміністрації від 28.09.2015 року за № 958-к 03.11.2015 року на базі Баштанської центральної районної лікарні відбувся семінар-тренінг для лікарів загальної практики сімейної медицини з питань ведення хворих на туберкульоз на амбулаторному етапі лікування.

Одноденний семінар-тренінг проводили спеціалісти ... Читати далі »

Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 04.11.2015

   В Баштанській ЦРЛ проведено семінар-тренінг для лікарів загальної практики сімейної медицини     В Баштанській ЦРЛ проведено семінар-тренінг для лікарів загальної практики сімейної медицини»         

 

  21 жовтня кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій спільно з лабораторією методики природничо-математичних дисциплін МОІППО проведено виїзну педагогічну практику для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології та екології (куратор – Мироненко Ірина Володимирівна) на базі Баштанської гімназії Баштанської районної ради. ... Читати далі »

Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 24.10.2015

В Баштанській гімназії - виїзна педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології та екології     В Баштанській гімназії - виїзна педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології та екології»     В Баштанській гімназії - виїзна педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології та екології     В Баштанській гімназії - виїзна педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології та екології Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  21 жовтня в центральній районній бібліотеці відбувся профорієнтаційний  калейдоскоп «Професія: моделюємо успіх», в якому взяла участь провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг РЦЗ Бойченко Лілія Леонідівна. На захід до бібліотекибули запрошені учні 10-А класу ЗОШ №2 разом з класним керівником Березою Л.Ю. ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: vagonta, 23.10.2015

   Профорієнтаційний калейдоскоп «Професія: моделюємо успіх»     Профорієнтаційний калейдоскоп «Професія: моделюємо успіх»»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [176]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz