Головна сторінка
 

Сб, 27.04.2024, 05:48

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Політика »
На головну » Політика
« 1 2 3 4 ... 10 11 »

  Баштанщина вийшла на фінішну пряму політичної агітації. Та у центрі, на мою думку, не так багато і палаток, і агітаційних матеріалів. Біг-борди на будівлях розмістили лише три політичні сили - "Самопоміч", ... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 13.12.2016

Останній тиждень політичної агітації в м. Баштанка     Останній тиждень політичної агітації в м. Баштанка»     Останній тиждень політичної агітації в м. Баштанка     Останній тиждень політичної агітації в м. Баштанка

 

  До адміністрації сайту звернувся кандидат на посаду Баштанського міського голови ОТГ І. В. Рубський з проханням опублікувати його звернення до жителiв мiста з приводу того, що проти нього триває брудна PR-кампанія. Спочатку обмалювали забори буцімто від його імені, а вчора розпочали телефонувати жителям міста та вимагати проголосувати за нього. Публікуємо текст Звернення без змін та доповнень.

  Нікчемні боягузи, здатні лише на те, щоб красти від благодійності добрих людей, почали на мене травлю. Тишком, за спиною, ховаючись по своїх норах та під покровом ночі спочатку вони паплюжили стіни та забори мешканців Баштанки дурними написами про мене.
  Потім, прикриваючись депутатським мандатом
... Читати далі »

Коментарів - 5 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 11.12.2016

 
Перші вибори депутатів Баштанської об’єднаної громади

  18 грудня 2016 року відбудуться вибори до Баштанської об’єднаної територіальної громади.
  У цей час найбільше, чого ми всі потребуємо, – це порозуміння та єдності.
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Політика
Опублікував: , 10.12.2016

 
Гомерський Віталій Степанович  Кожні місцеві вибори, люди не перестають дивуватися кількості бажаючих, що під будь-яким соусом намагаються дорватися до  влади. Рідко побачиш простого, молодого, перспективного, а головне гідного серед них. Та от настає новий час і з’являються н ... Читати далі »
Коментарів - 7 | Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 10.12.2016

 

  До виборів до місцевої об'єднаної територіальної громади лишається трохи більше тижня, тож політична агітація в Баштанці набирає обертів.
  У центрі міста Баштанка традиційно встановлено намети, які агітують за партії та висуванців від цих партій. Цього року по ву ... Читати далі »
Коментарів - 18 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 09.12.2016

Активна фаза політичної агітації в м. Баштанка     Активна фаза політичної агітації в м. Баштанка»     Активна фаза політичної агітації в м. Баштанка     Активна фаза політичної агітації в м. Баштанка

 

  Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала кількість чоловіків та жінок, які висунені місцевими організаціями партій кандидатами у депутати Баштанської міської об’єднаної громади. Не всі партії дотримались так званої «гендерної квоти».

  Так, найбільший розрив – 80% жінок проти 20% чоловіків – у списку кандидатів від місцевої організації партії «Сила людей».  Трохи менший – 26% жінок проти 74 % чоловіків – у списку «Блоку Петра Порошенка» та «Соціал-Демократичної партії». Не вистачило одного відсотку для дотримання «гендерної квоти» місцевим організаціям партій «Свобода» та ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 07.12.2016

 

  1 117 кандидатів у депутати  та 62 кандидати у міські, селищні, сільські голови балотуються у 14 громадах, вибори у яких відбудуться 18 грудня поточного року.

Найбільша кількість кандидатів у депутати - 234 - зареєстровано на виборах у Баштанській міській об’єднаній громаді, які проводяться за пропорційною системою в багатомандатному виборчому окрузі за виборчими списками місцевих органів політичних партій із закріпленням кандидатів за територіальними виборчими округами. Найменша кількість кандидатів претендують на депутатський мандат ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 07.12.2016

 

  5 грудня депутат обласної ради Г. І. Рубський через соціальні мережі оприлюднив звернення щодо вандальних дій, а по суті брудного PR, проти його сім'ї. Приводимо текст (з соціальної мережі "Вконтактє") повністю.
В ночь на 5 декабря в Баштанке варвары и мароде ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 06.12.2016

   Звернення Геннадія Рубського з приводу застосування брудного піару щодо його сім'ї     Звернення Геннадія Рубського з приводу застосування брудного піару щодо його сім'ї»         

 
  Якщо Ви вважаєте що час змінити на краще життя в нашому місті настав, прийдіть на вибори 18 грудня і підтримайте, обіцяю робити конкретні справи, а не війну з вітряками. Дякуючи досвід роботи в виконавчій владі маю, і що робити знаю з першого дня. Прошу повірити молоді, а не в заїзджені обіцянки вічних можновладців.
  Народився 12 жовтня 1979 року в місті Баштанка. Освіта вища. Закінчив Херсонський державний аграрний університет отримавши кваліфікацію економіста менеджера та правознавця АПК.
  Маю досвід роботи в галузях сільськогосподарського виробництва та органах державної виконавчої влади. На даний час
... Читати далі »
Коментарів - 11 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 06.12.2016

 
  Мав сьогодні спілкування біля міськради з жителями сіл, які приєднуються до Баштанки. Отримав багато інформації. Приймав участь і у спорах, і у дискусіях. Говорив з головами сільрад.
  Проаналізував інформацію І маю намір Вам донести свої думки. .
  Так ось. Виникає питання: ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Політика
Опублікував: prestupnoctinet, 30.11.2016

 

  У мережі Фейсбук користувач Lilia Lilia повідомила, що до центру реабілітації дітей інвалідів «Надія» завітали гості у складі депутатів Баштанської міської ради Андрія Сидорики, Антона Шкробота, кандидата на посаду Баштанського міського голови Віталія Гомерського, лікаря ЦРЛ Гібця Миколи Ілліча, та дитячого помічника-волонтера ... Читати далі »
Коментарів - 7 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 29.11.2016

Не потрібно чекати поки попросять...     Не потрібно чекати поки попросять...»     Не потрібно чекати поки попросять...     Не потрібно чекати поки попросять...

 

  В соціальній мережі Фейсбук голова Баштанської політичної партії "УКРОП" А. У. Гвалія повідомила, що делегація з Баштанського району у складі Ігоря Пульнєва, Антона Шкробота, Віктора Чернова та Анни Гвалії, взяли участь у з'їзді прихильників ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 20.11.2016

Баштанські укропівці влязи участь у з'їзді партії в м. Дніпро     Баштанські укропівці влязи участь у з'їзді партії в м. Дніпро»     Баштанські укропівці влязи участь у з'їзді партії в м. Дніпро     Баштанські укропівці влязи участь у з'їзді партії в м. Дніпро Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  Саме таке питання виникає в канун виборів, які відбудуться 18 грудня 2016 року. Чи буде бажання у нашої громади взагалі йти на виборчі дільниці, щоб обрати гідну людину на посаду першого голови об’єднаної громади, або ми будемо сидіти в своїх ледь теплих домівках, тому як вибирати ні з кого? Чи дасть нам Баштанська влада зробити свій вільний вибір, або нам позакривають роти, щоб в любий спосіб утриматись за крісло? Чи буде наш вибір вільний, або влада за допомогою сімейних-ручних прокурорів шляхом штучно утворених кримінальних переслідувань усуне Нас від вільного вибору. Чи підем ми зробити своє волевиявлення, або міського голову знову оберуть особисто зацікавлених 10% населення міста?
  Перш за все хочу звернути увагу на те, що мій пост не має жодного відношення до передвиборчої агітації, Баштанський районний осередок ПП УКРОП
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: zastypbashtanka, 20.11.2016

 
  Патріоти, які були переконані, що боротися потрібно не тільки із зовнішньою агресією, але й з внутрішнім ворогом – зрадниками, які окупували владні кабінети - створили власну партію «УКРОП» і вели її в місцеві ради, аби вичистити звідти злодіїв, поплічників Януковича і всіх, хто руйнує Україну зсередини.
  Ані з минулою, ані з теперішньою владою, різниця між якими дедалі становиться меншою, УКРОП не пов'язаний жодним чином. Саме тому, наша команда добре розуміла: балачки про реформування – просто відверта брехня. Стара корумпована Система нікуди не поділась і пронизує державу наскрізь: ті, хто мав владу при Януковичі, мають її й тепер; державні гроші як розкрадалися, так і розкрадаються.
... Читати далі »
Коментарів - 4 | Розділ: Політика
Опублікував: zastypbashtanka, 16.11.2016

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz