Головна сторінка
 

Пт, 17.05.2024, 18:29

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 
   
На головну » Освіта, медицина »
На головну » Освіта, медицина
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 32 33 »
    08 грудня 2011 року відбувся семінар-практикум вчителів фізикки  на базі Явкинської  ЗОШ І-ІІІ ст. з проблеми: «Ефективні форми активізації інноваційної діяльності вчителів фізики».
    Фізичну стежину презентували: Гненний Олександр Іванович, вчитель вищої категорії, вчитель-методист, Коверзнєва Лідія Павлівна, вчитель вищої категорії
    Розглянуто питання:
1. Використання інформаційно-комунікаційних технологій в позакласній роботі з фізики.
2. Про хід виконання  Державної цільової соціальної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року.
3. Відвідування астрономічного комплексу (планетарія).
     У ході практиної частини ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 08.12.2011

Ефективні форми активізації інноваційної діяльності вчителів фізики     Ефективні форми активізації інноваційної діяльності вчителів фізики»     Ефективні форми активізації інноваційної діяльності вчителів фізики     Ефективні форми активізації інноваційної діяльності вчителів фізики

 
    8 грудня  на базі Інгульської ЗОШ відбувся районний семінар психологів  з теми: «Впровадження інклюзивної  освіти в навчальному закладі».
    У ході семінару взяли участь психологи навчальних закладів району, було розглянуто питання форм та методів роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
    Інклюзивне навчання — це система освітніх послуг, що базується на принципі забезпечення основного права дітей на освіту та права навчатися за місцем проживання, яка передбачає ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 08.12.2011

Впровадження інклюзивної освіти в навчальному закладі     Впровадження інклюзивної освіти в навчальному закладі»     Впровадження інклюзивної освіти в навчальному закладі     Впровадження інклюзивної освіти в навчальному закладі Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
    1 грудня відділом освіти райдержадміністрації на базі Баштанської гімназії проведено районну науково-практичну учнівську конференцію з правознавства на тему: «Демократія та її роль у суспільстві».  
    З вітальним словом до учасників конференції звернулась методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Т.В.Гриненко, яка зазначила про важливість набуття учнями та населенням правових знань.
    У ході роботи конференції розглянуто 15 питань, що стосувалися особливостей розвитку демократії в Україні з часів існування Запорізької Січі до сучасності. Виступи учнів супроводжувалися показом слайдів спеціально підготовлених презентацій
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 02.12.2011

 
    30 листопада на базі Виноградівської ЗОШ проведено:
1. Районний семінар – практикум молодих фахівців з проблеми: «Педагогічна творчість учителя в контексті нового змісту освіти», в рамках якого були обговорені питання: "О
собливості сучасного уроку", "Технологія уроків та їх структура". У ході семінару з вищезазначених питань виступили: Мухіна І.В., завідувач районного методичного кабінету,  Якушевич І.С., заступник директора Виноградівської ЗОШ. У ході практичної частини майстер – клас провели вчителі: Маковеєнко Л.В., директор Виноградівської ЗОШ, Кисленко С.А., вчитель  української мови та літератури. Психологом районного методичного кабінету Лещенко І.Б. проведено психологічний тренінг «Професійна адаптація молодого вчителя».
2. Районний семінар вчителів початкових класів на тему: «Реалії та перспективи розвитку математичної освіти в початковій школі». У ході семінару ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 30.11.2011

 
    24 листопада за участю завідувача районним методичним кабінетом відділу освіти райдержадміністрації  Мухіної І.В. відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи  на базі Плющівської ЗОШ І-ІІІ ст.. на тему: «Впровадження освітнього моніторингу як інформаційно-аналітичної бази щодо проектування інноваційних підходів до створення умов для всебічного розвитку особистості».
    У ході практичної частини учасників семінару було проведено майстер-класс: Чумаченьком В.І. вчитель  української літератури,  Данилюк В.В., вчитель світової літератури,  Березою Н.В., вчитель початкових класів, Лободовською В.Й., класний керівник 5 класу, Сук Н.О., заступник з виховної  роботи Плющівської ЗОШ.
    У ході теоретичної частини виступили: Таранкова С.В., директор Плющівської ЗОШ
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 25.11.2011

 
    23 листопада головний спеціаліст з навчально-методичної роботи управління праці та соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Прохорова А.В. в рамках  курсу «Основи соціальних знань» провела годину спілкування у 9-х класах Баштанської загальноосвітньої школи №2.
    На цьому занятті учнів було проінформовано про сучасні соціальні проблеми та причини, що їх породжують, ознайомлено з напрямками соціальної політики держави, які направлені на покращення пенсійного забезпечення громадян, підвищення розміру соціальних виплат, забезпечення рівних можливостей для осіб з інвалідністю
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 24.11.2011

 
    22 листопада за участю директора Баштанського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Смоли Л.О. та головного лікаря Баштанської ЦРЛ Тарантая О.В. проведено навча ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 23.11.2011

 
    23 листопада завідувач  сектору з питань захисту прав, свобод і законних інтересів дітей служби у справах дітей райдержадміністрації Костенко С.В., директор районного центру соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді Смола Л.О., начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області Долженко С.Г. прийняли участь у профілактичній раді Баштанської ЗОШ ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 23.11.2011

 
    21 листопада на базі Баштанської ЗОШ № 1 відбувся районний семінар вчителів математики з проблеми: «Забезпечення прикладної спрямованості змісту навчальних програм із математики».
    У ході практичної частини семінару учасники семінару відвідали уроки вчителя Л.А.Ганжі (6 клас),  Н.М.Каліберди (5 клас),
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 21.11.2011

 
ВІДЕО:




Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 19.11.2011

 
    17.11.11 на базі Інгульської, Костичівської та Кашперо-Миколаївської ЗОШ лікарем – наркологом Баштанської ЦРЛ  Сіренко М.О. та методистом – психологом Баштаського районного методичного кабінету Лещенко І.Б. було проведено профілактичні огляди учнів «групи ризику» ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 18.11.2011

 
    17.11.2011 на базі Новоєгорівської ЗОШ відбувся районний семінар вчителів  географії «Ресурси Інтернету для вчителів. Використання можливостей Інтернету на уроках географії».
    Участь у семінарі взяли 20 вчителів.

Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 18.11.2011

 
    17 листопада на базі Баштанської ЗОШ № 2  проведено районний семінар вчителів фізичної культури на тему: «Сучасні тенденції та перспективи розвитку фізичного виховання в  загальноосвітніх навчальних закладах».
    У ході семінару вчитель І категорії Баштанської ЗОШ №2 О.В.Супрун провів урок футболу в 6 класі. Вчитель І категорії Баштанської ЗОШ № 1 В.В.Дерев’янко ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 18.11.2011

 
    16 листопада заступник директора Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти В.І.Шуляр (МОІППО), методист початкової освіти МОІППО Н.М.Степанець начальник відділу освіти райдержадміністрації А.Л.Петров, працівники районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації відвідали відкриті уроки вчителів початкових класів Баштанської ЗОШ №1: Н.В.Хижняк, Г.І.Домарацької, В.В.Котенко.


... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 17.11.2011

Проблеми формування інтелектуальної культури молодших школярів     Проблеми формування інтелектуальної культури молодших школярів»     Проблеми формування інтелектуальної культури молодших школярів     Проблеми формування інтелектуальної культури молодших школярів

 
    14 листопада на базі Добренської ЗОШ проведено районний семінар учителів правознавства на тему: "Шляхи підвищення ефективності уроків правознавства”.
    У х ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 14.11.2011

   Семінар учителів правознавства на тему: “Шляхи підвищення ефективності уроків правознавства”     Семінар учителів правознавства на тему: “Шляхи підвищення ефективності уроків правознавства”»     Семінар учителів правознавства на тему: “Шляхи підвищення ефективності уроків правознавства”    

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [181]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz