Головна сторінка
 

Ср, 24.04.2024, 05:39

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Інформування »
На головну » Інформування
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 35 36 »
   У липні 2012 року в мережі Інтернет була поширена інформація про те, що посадові особи райдержадміністрації Баштанського району Миколаївської області здійснюють перепис майна приватних домоволодінь. При цьому увага була акцентована на тому, що приводом для проведення вказаних дій нібито стало необхідність сплачування громадянами «Налогу на ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 17.08.2012

 
   На виконання Соціальних ініціатив Президента України, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення», прийнятої 21 березня 2012 року, управлінням праці та соціального захисту населення було прийнято заяви та пакет відповідних документів на забезпечення населення телетюнерами від ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 10.08.2012

 


    27 березня в рамках інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко провели зустріч з підприємцями, директорами ринків міста Баштанка.
    Керівники району
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 27.03.2012

Зустріч з підприємцями міста     Зустріч з підприємцями міста»     Зустріч з підприємцями міста     Зустріч з підприємцями міста Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


    21 березня в рамках заходів інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо проведення реформ в Україні, голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко, сільський голова Ю.П.Олійник провели зустріч з активом громади села Піски (Пісківська сільська рада).
    І.В.Рубський, Л.І.Луценко ознайомили учасників зустрічі із заходами райдержадміністрації та районної ради за січень-березень 2012 року, з ходом проведення у районі реформування
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 22.03.2012

Зустріч з громадою с.Піски     Зустріч з громадою с.Піски»     Зустріч з громадою с.Піски     Зустріч з громадою с.Піски Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
   Згідно з графіком виїзного прийому громадян за місцем роботи та проживання керівництвом Головного управління юстиції у Миколаївській області 20 березня 2012 року об 11-00 годині відбудеться особистий прийом громадян начальником Головного управління юстиції Шаталюком С.Д. в кабінеті першого заступника голови РДА (II поверх) за адресою: вул.Баштанської республіки, 37.
    Попередній запис здійснюватиметься за тел.
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 13.03.2012

 
    21 лютого в області та відповідно у районі проведено єдиний День інформування населення на теми: «Проведення в Україні реформи соціальної підтримки», «Соціальний захист воїнів-інтернаціоналістів у Миколаївській області», «Стратегія державної кадрової політики, яка  спрямована на забезпечення країни кваліфікованими кадрами».
     Члени інформаційно-роз’яснювальних груп райдержадміністрації, районної, міської та сільських рад провели зустрічі з трудовими колективами підприємств, організацій та установ району з вищезазначених питань, додатково з питання «Реформування галузі охорони здоров’я у Баштанському районі». Інформуванням охоплено більше 1000 чол.
     У ході бесід від трудових колективів на адресу виконавчої влади, місцевого самоврядування надійшло чимало питань. На більшість з них надано відповіді у ході зустрічей, на решту надаємо роз’яснення у даній публікації.

- Чи буде в подальшому існувати пункт поштового зв’язку № 7 Миколаївської дирекції УДППЗ «Укрпошта»?.
    Центр поштового зв’язку №7 в т.ч. усі відділення поштового зв’язку у селах району будуть
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 04.03.2012

 
    22 лютого голова райдержадміністрації І.В.Рубський та голова районної ради Л.І.Луценко провели зустріч з керівниками установ, організацій, підприємств, підприємців та громадськості міста з питання реформування галузі охорони здоров’я України.
    У ході зустрічі голова райдержадміністрації І.В.Рубський наголосив, що реформування медичної галузі передбачає, насамперед, створення умов для надання якісної допомоги та наближення медичних послуг до людини. Ознайомив
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 23.02.2012

 


  21 лютого під головуванням голови райдержадміністрації І.В.Рубського, за участю міського голови,  голови районної ради Л.І.Луценко, керівників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб відбулась нарада-навчання щодо проведення Єдиного дня інформування населення з питань:
1.    Проведення в Україні реформи соціальної підтримки.
2.    Соціальний захист воїнів-інтернаціоналістів у Миколаївській області.
3.    Стратегія державної кадрової політики.
4.    Реформування галузі охорони здоров’я у Баштанському районі.
    У ході наради голова райдержадміністрації І.В.Рубський та перший заступник голови райдержадміністрації С.Д.Шевченко ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 21.02.2012

   Єдиний День інформування населення     Єдиний День інформування населення»     Єдиний День інформування населення    

 
    За даними управління статистики у Баштанському районі середньооблікова кількість штатних працівників (обстежуються підприємства, установи, організації та їхні відокремлені підрозділи із кількістю найманих працівників 10 осіб і більше) за 2011 рік по району становила 5642 особи, або 2,4% від середньообласного показника та порівняно з 2010р. зменшилась на 1,4%.
    Розмір їх середньомісячної заробітної плати складав 1982,09 грн., що на 12,6% більше відносно 2010р. Водночас, він на 19% був меншим за середній рівень по області та при цьому, на 97,4% вище законодавчо встановлених державних соціальних гарантій, а саме: рівня мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатної особи (1004 грн.).
    Упродовж 2011 року адміністрацією підприємств
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 10.02.2012

 
Гранти Президента України для обдарованої молоді!

З метою фінансової підтримки обдарованої молоді у реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сфері, щороку в нашій державі  відкриваються можливості для громадян України віком від 14 до 35 років отримати грант Президента України. Проекти можуть бути таких напрямків, як економіка, мистецтво, природничі науки, техніка, медицина, дослідження, освіта, суспільні науки тощо.
Бажаючі прийняти участь у конк ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: gaydash, 02.02.2012

 
Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Премія присуджується молоді віком до 35 років за досягнення у попередньому році за такими критеріями:

1.    Номінація за виробничі досягнення.
2.    Номінація за наукові досягнення.
3.    Номінація за творчі досягнення.
4.    Номінація за спортивні досягнення.
5.    Номінація за особисту мужність.
6. &nbs ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: gaydash, 02.02.2012

 
    17 січня за участю керівника апарату райдержадміністрації Н.А.Літвінової районним управлінням юстиції проведено нараду-навчання за участю працівників структурних підрозділів райдержадміністрації на тему: «Адміністративна відповідальність за неподання, несвоєчасне подання на державну реєстрацію нормативно-правових актів, що підлягають державній реєстрації».
    У ході наради виступали: начальник районного управління юстиції – Ситнік О.М.
... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 18.01.2012

 
    14 грудня в рамках заходів щодо інформування населення  головний державний соціальний інспектор управління праці та соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації Т.О.Гуц провела зустріч з трудовим колективом територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Баштанського району та трудовим і учнівським колективом Баштанського професійно-технічного училища № 9 по роз'ясненню реалізації основних напрямків стратегічних реформ ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 17.12.2011

 
    1. Про результати роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо виконання доручень виборців, наданих під час проведення передвиборчої кампанії з виборів до органів місцевого самоврядування 31 жовтня 2010 року.

    2. Про результати консультацій з громадськістю з питання: «Про хід виконання Програми розвитку культури на 2011-2015 роки».

    3. Бюджет Баштан ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 24.10.2011

 

    1. Про стан діяльності та перспективи подальшого розвитку галузі тваринництва.
    2. Про стан виконання районної програми соціального захисту «Турбота», «Безбар’єрна Баштанщина». ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 18.10.2011

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1049]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz