Головна сторінка
 

Пт, 26.04.2024, 17:35

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Виконавча влада »
На головну » Виконавча влада
« 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 »

 
  7 грудня проведено засідання Громадської ради при райдержадміністрації. Після затвердження порядку денного присутні заслухали голову Баштанської РДА О. А. Сидорику, який розповів про майбутню адміністративно-територіальну реформу та чи буде Баштанський район центром частини об'єднаних районів Миколаївщини.
  Пропонуємо відео від "Баштанка ТБ":

... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 09.12.2015

 

7 грудня голова райдержадміністрації Олег Сидорика взяв участь у засіданні Громадської ради при райдержадміністрації. У роботі консультативно-дорадчого органу взяло участь 10 членів.

Після затвердждення порядку денного присутні заслухали Олега Анатолійовича, який коротко розповів про те, чим живе Баштанщина сьогодні - ... Читати далі »

Коментарів - 1 | Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtankapolitika, 09.12.2015

   Громадська рада при Баштанській райдержадміністрації намітила план роботи на наступний рік     Громадська рада при Баштанській райдержадміністрації намітила план роботи на наступний рік»     Громадська рада при Баштанській райдержадміністрації намітила план роботи на наступний рік    

 
Баштанська райдержадміністрація  З 23 листопада ліквідовано  службу позаштатних радників голови Баштанської райдержадміністрації (затверджено відповідне розпорядження).
  Нагадаємо, що два позаштатні (на громадських засадах та безоплатно) радники голови райдержадміністрації О. А. Сидорики були призначені з 1 липня 2015 року:
 –  з політико-правових питань,
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 27.11.2015

 

  З 17 по 20 вересня в Румунії в містечку Басков відбувся чемпіонат Європи з греблі на байдарках і каное серед молоді та юніорів. Баштанчанин (оригінал - Миколаївський спортсмен) Олег Кухарик здобув «золото» та «срібло» чемпіонату.

  Його переможний результат на дистанції 500 метрів з веслування на байдарці-одиночці - 1:42.776. «Срібний» результат Олега Кухарика в байдарці-одиночці на дистанції 1000 метрів – 3:45.692. ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 21.09.2015

 

Міжконфесійна Духовна Рада, Рада церков

18 вересня відбулася зустріч голови райдержадміністрації Олега Сидорики із представниками конфесійних громад району.

Головною метою зустрічі стало питання створення Міжконфесійної Духовної Ради церков та релігійних організацій при Баштанській районній державній адміністрації. ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 21.09.2015

 

Одним із важливих соціально-економічних питань Баштанського району є майже повна відсутність якісного дорожнього сполучення між населеними пунктами.

Громадськість Баштанщини на сторінках районної газети неодноразово піднімала питання перед відповідними обласними службами та надсилала листи до різних міністерств та відомств. Зважаючи на відсутність необхідних коштів, підприємці, фермери, одноосібники, а також інші жителі району в цьому році зібрали майже 130 тис.грн. для забезпечення пальним техніки дорожньої служби, що була задіяна в ремонтних роботах дороги державного значення Н-11 ділянки Баштанка-Миколаїв (в межах Баштанського району). ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 23.08.2015

 
   Вчора, о 21-й годині на сайті опубліковано статтю щодо проблеми вирубки лісопосадок у Баштанському районі.
  Публікацію здійснено анонімно, тому на сайті вона не з'явиться, але матеріал буде передано до того, про кого йшлася мова. Чи розглядатиметься анонімка далі невідомо... Також не гарантую, що надалі пересилатиму подібні статті адресату. Для цього є пошта, "скриньки довіри" тощо.
  Далі наводжу скрін анонімної публікації спеціально наднизької якості:
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: , 18.08.2015

   Вирубка посадок (анонімна публікація)     Вирубка посадок (анонімна публікація)»         

 

 
  13 липня голова райдержадміністрації Олег Сидорика провів розширену апаратну нараду із керівниками районної, міської рад, структурних підрозділів райдержадміністрації, установами і організаціями Баштанського району.
  Протягом наради голова застеріг від поспішних дій та зобов’язав керівників донести до відома своїх підлеглих інформацію щодо уточнення процедури перезаключення договорів на постачання газу жителям району; анонсував перевірку системи комплексного захисту
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 13.07.2015

   Ключове питання - уточнення процедури перезаключення договорів на постачання газу жителям району     Ключове питання - уточнення процедури перезаключення договорів на постачання газу жителям району»     Ключове питання - уточнення процедури перезаключення договорів на постачання газу жителям району    

 
  В Баштанській райдержадміністрації створено службу позаштатних радників. Відповідне розпорядженням затверджено головою райдержадміністрації від 22 червня 2015 року.
  Позаштатними (на громадських засадах та безоплатно) радниками голови райдержадміністрації О. А. Сидорики з 1 липня 2015 року призначено:
Олександра Глібовича Ком’яковича – з політико-правових питань, фінансів та бюджету, будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства, цивільного захисту та агропромислового розвитку

... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 10.07.2015

 

3 липня голова райдержадміністрації Олег Сидорика, за участі керуючого справами районної ради Лариси Кононенко, відповідальних працівників райдержадміністрації та міської ради, місцевих ЗМІ провів зустріч із керівниками християнських релігійних громад району.

На початку зустрічі Олег Анатолійович подякував присутнім за можливість проведення такої зустрічі та запропонував створити при райдержадміністрації раду, яка б опікувалася вирішенням питань, що стосуються релігійних громад району: ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 08.07.2015

Зустріч із керівниками християнських релігійних громад району     Зустріч із керівниками християнських релігійних громад району»     Зустріч із керівниками християнських релігійних громад району     Зустріч із керівниками християнських релігійних громад району

 

Старогорожене - обговорення об'єднання громад районуМинулого тижня у Новоолександрівці, Мар’янівці та Єрмолівці відбулися зустрічі з громадами за участі керівництва районної ради щодо територіальної реформи. 25 червня в рамках обговорення Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Аліна Стародуб зустрілася із громадою Старогороженської сільської ради  .

За ініціативи Старогороженської громади створено робочу групу щодо вивчення питання об’єднання із Баштанською міською радою. ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 29.06.2015

 

22 червня голова райдержадміністрації Олег Сидорика, голова районної ради Анатолій Петров, секретар міської ради Лілія Атнажева, голова районної ветеранської організації Лідія Василівна Андреєва, військовослужбовці та воїни-інтернаціоналісти, представники міських трудових колективів, партійних і громадських організацій та районних ЗМІ взяли участь в меморіальних заходах на міському Пагорбі Слави з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Учасники зібрання долучилися до загальнодержавної хвилини мовчання за загиблими у роки Другої світової
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 22.06.2015

Меморіальні заходи на Пагорбі Слави з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні     Меморіальні заходи на Пагорбі Слави з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні»     Меморіальні заходи на Пагорбі Слави з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні     Меморіальні заходи на Пагорбі Слави з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

 

  22 червня голова райдержадміністрації Олег Сидорика, за участі голови районної ради Анатолія Петрова та секретаря міської ради Лілії Атнажевої провів щотижневу апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ, організацій і підприємств міста.
  На початку наради очільник району оголосив хвилину мовчання з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні.
  Продовжуючи нараду, голова райдержадміністрації детально зупинився на участі у обласній раді оборони, що відбулась минулої п’ятниці у місті Очаків за участі керівництва області та голів райдержадміністрацій Миколаївщини.
  Ніна Якимчук, начальник управління соціального захисту населення, повідомила ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 22.06.2015

   Розпочато ямковий ремонт автодороги Н-11 на ділянці від міста Баштанка до межі із Новобузьким районом     Розпочато ямковий ремонт автодороги Н-11 на ділянці від міста Баштанка до межі із Новобузьким районом»         

 

15 червня відбулася зустріч голови райдержадміністрації Олега Сидорики з працівниками культури Баштанського району.

Зустріч проходила у формі діалогу, в ході якого були порушені наступні питання: фінансування закладів культури; ремонти будівель; поповнення матеріально-технічних баз культурних закладів. ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 17.06.2015

   Ділог влади з працівниками культури району     Ділог влади з працівниками культури району»     Ділог влади з працівниками культури району    

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz