Головна сторінка
 

Пт, 29.03.2024, 18:23

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Православним християнам »
На головну » Православним християнам
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Українська православна церква Московського патріархату звернулася до президента Росії Володимира Путіна з проханням завадити розколу України.

Про це в інтерв'ю газеті День розповів керівник справами УПЦ митрополит Антоній.

"Місцеблюститель Київської митрополичої кафедри митрополит Онуфрій звернувся з листом особисто до президента Росії із закликом стати на заваді розділенню Української держави та не допустити збройного протистояння між нашими народами ... Читати далі »

Розділ: Православним християнам
Опублікував: dm, 04.04.2014

 

19 березня голова обласної ради Тарас Кремінь та депутат облради Оксана Янішевська від імені всього керівництва області привітали з 70-річчям правлячого архієрея Миколаївської єпархії УПЦ КП Митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима.

У вітальному слові Тарас Дмитрович побажав владиці міцного здоров’я, довгих років життя і багато сил, щоб і далі трудитися на духовній ниві ... Читати далі »

Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 20.03.2014

 


... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 22.01.2014

 
  Третий Всеукраинский фестиваль колядок и щедровок «Рождественский перезвон» состоится 15 января в Киево-Печерской Лавре.

Об этом сообщает пресс-служба заповедника.

«Ежегодно в период Рождественских праздников в стенах Киево-Печерской лавры прославленные хоровые коллективы дарят прихожанам и гостям монастыря настоящий праздник духовной музыки. 15 января 2014 года в 17.00 в Успенском соборе Киево-Печерской лавры состоится третий Всеукраинский фестиваль колядок и щедровок "Рождественский перезвон
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 13.01.2014

 



... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 15.12.2013

Ікона та ковчег з часткою мощей Матрони Московської - у храмі св. Пантелеймона     Ікона та ковчег з часткою мощей Матрони Московської - у храмі св. Пантелеймона»     Ікона та ковчег з часткою мощей Матрони Московської - у храмі св. Пантелеймона     Ікона та ковчег з часткою мощей Матрони Московської - у храмі св. Пантелеймона Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
Зустрічаймо святині!

  З 14 (11.00) по 15 (15.00) грудня ікона та ковчег з часткою мощей святої блаженної Матрони Московської будуть перебувати у Свято-Пантелеймонівському храмі м. Баштанка (вул. 1 Травня).

  Блаженна Матрона, будучи зовсім незрячою, стала ще за життя угодницею Божою й мала духовний зір. Вона щиросердно молилася за людей і голос її, почутий Господом, зцілював недуги, мав силу заступництва в скорботах.

  Запрошуємо усіх жителів міста, гостей прикластися до святинь
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 09.12.2013

 
   Рождественский пост — христианский пост в честь Рождества Христова.

Верующие соблюдают Рождественский пост с 15 (28) ноября по 24 декабря (6 января). Установление Рождественского поста относится к времени раннего христианства. В исторических источниках он упоминается с IV века. Первоначально Рождественский пост длился 7 дней, но согласно реформе 1166 года по решению патриарха Константинопольской православной церкви поститься стали 40 дней.

В православных церквях византийской традиции Рождественский пост — один из 4-х многодневных постов церковного года и служит 40-дневным приготовлением к празднованию Рождества Христова. За этот период
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 28.11.2013

 
  28 серпня православні та греко-католики святкують Успіння (Успення) Пресвятої Богородиці – день, коли Діва Марія закінчила своє земне життя, а її тіло й душу Ісус Христос забрав на небо

Свято Успіння Пресвятої Богородиці, згідно з традицією Східної Церкви, належить до дванадцяти найбільших свят церковного року. Святу передує двотижневий Успенський піст.

Після того як Ісус Христос вознісся на небо, Матір Божа лишилася під опікою апостола Івана Богослова. Якщо він був відсутній, мешкала в домі його батьків неподалік гори Єлеонської. Коли переслідування Іродом християн посилилися, вона разом з Іваном Богословом переселилася до Ефеса.

Незадовго до свого успіння Божа Матір прибула до Єрусалима. Свій час вона там присвячувала невтомним молитвам
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 28.08.2013

 

У церкви Одигитрии в Вязьме

Экстремальный месяц провел николаевский путешественник и рекордсмен Игорь Ермолаев. За это время он автостопом проехал 5158 километров по Украине, России и Беларуси. Любезно согласились подвезти Игоря без оплаты водители более ста единиц транспорта!

Игорь Ермолаев катался не просто так, это была экспедиция: "По святой Руси-2013". Цель её - посетить православные святыни: интересные церкви, монастыри, а особенно побывать в знаменитой Ниловой пустыне – известном мужском монастыре на живописном озере Селигер, которое сохранилось ещё с ледниковых времён.

Ночевал николаевский странник чаще всего в женских монастырях, так уж получалось, если на то, разумеется, было благословение игумена. Монахини и послушницы по гостеприимной монастырской традиции предоставляют паломникам также и скромную еду в трапезной. Игорь Ермолаев старался всячески отблагодарить служителей Господних за их гостеприимство: мыл посуду, собирал огурцы и лук, выращенные на монастырских огородах, переносил большие баки с едой, оказывал помощь в строительстве, чинил электрику. По словам Игоря, в монастырях
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 20.08.2013

   Экстремальный месяц провел николаевский путешественник и рекордсмен Игорь Ермолаев. За это время он автостопом проехал 5158 километров     Экстремальный месяц провел николаевский путешественник и рекордсмен Игорь Ермолаев. За это время он автостопом проехал 5158 километров»         

 

  Співголови організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі Прем'єр-міністр України Микола Азаров та Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін провели засідання оргкомітету, на якому Глава Уряду поставив вимогу активізувати роботи з підготовки до свята.

 «Я прошу в останні дні, які залишилися до цього свята, активізувати зусилля і зробити все для того, щоб свято пройшло достойно», - сказав Микола Азаров.

  Він також запропонував спростити проходження паломниками митних та прикордонних процедур.

  У свою чергу співголова оргкомітету, Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін звернувся ... Читати далі »

Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 04.07.2013

 
  З благословення митрополита Миколаївського та Очаківського Питирима з 15 по 22 травня по Миколаївській єпархії проводиться Хресний хід, присвячений 1025-річчю Хрещення Київської Русі, з відвідуванням храмів на честь святителя Миколая Чудотворця. Віруючі зможуть поклонитися іконам святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця (написана спеціально для хресного ходу), «Невипивана чаша», священномученика Миколая Романовського, новомучеників Васильєвських (з мощами), блаженної Матрони Московської (з мощами).
  У зв’язку з тим, що у місті Баштанка будується храм Миколаю Чудотворцю,
  19 травня о 13.00 Хресний хід прибуде до Свято-Пантелеймонівської церкви ... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 16.05.2013

 
Шановні  жителі району!

   Щиросердечно вітаємо вас з Днем Хрещення Київської Русі, який ми відзначаємо, вшановуючи пам’ять Святого рівноапостольного великого князя  Володимира.
   Як свідчить багатовікова історія, християнська духовність була головним чинником збереження нашого народу. Невичерпний духовний і культурний потенціал християнства дає нам благодатні сили для творення добра, примноження любові та подолання негараздів.
   Бажаємо  усім, щоб свято хрещення Київської Русі-України зцілило й об'єднало наші душі
... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 28.07.2012

 
Відкриття Свято-Іллінської церкви у селі Інгулка.
20 травня 2012 року.




Увага!

... Читати далі »
Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 20.06.2012

 
     9 серпня  перший заступник голови райдержадміністрації Шевченко С.Д., голова районної ради Луценко Л.І., міський голова Рибаченко В.Ф. взяли участь у храмовому святі релігійної громади Храму Святого Пантелеймона УПЦ м.Баштанка.
    Керівники району та міста відвідали святкове богослужіння по завершенню якого привітали парафіян та гостей, які прибули з інших районів області зі святом.

Розділ: Православним християнам
Опублікував: bashtanka, 15.08.2011

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [151]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1034]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz