Головна сторінка
 

Сб, 20.04.2024, 00:37

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 
   
На головну » Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт »
На головну » Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »

Жители Нового Буга в воскресенье, 25 января, вышли на главную площадь города, чтобы почтить память жертв террористического акта в Мариуполе.

Мероприятие было организовано группой волонтеров «Вернись живым», передает ТУТ.ІНФО.

Відео: ... Читати далі »

Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 27.01.2015

   В Новом Буге почтили память жертв теракта в Мариуполе     В Новом Буге почтили память жертв теракта в Мариуполе»     В Новом Буге почтили память жертв теракта в Мариуполе    

 
я - європеєць, Україна - Європа, конкурс для дітей, Братський районУже во второй раз завершился масштабный Всеукраинский конкурс эссе «Я – европеец», участниками которого на сей раз стало гораздо большее количество юных украинцев (только на финальном этапе конкурса было 530 работ), сообщили во Всеукраинской молодежной общественной организации «Серце до серця».

В конце января – начале февраля 2015 года победителей и призеров конкурса наградят в Посольстве Литовской Республики в Украине, а в апреле 2015 года победители конкурса, которые заняли первые места, побывают
... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 27.12.2014

 
   

  24 грудня у сесійному залі Миколаївської обласної ради пройшла традиційна церемонія відзначення найкращих спортсменів року.В номінації «Найкращий спортсмен 2014» переміг Олександр Абраменко. «Найкращою спортсменкою 2014» визнали Ольгу Харлан.
  Звання «Сильні духом» по праву здобув паралімпієць Максим Яровий, нагороду
... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 25.12.2014

   На Миколаївщині відзначили спортсменів року     На Миколаївщині відзначили спортсменів року»         

 

У Миколаївській області продовжується робота по військово-патріотичному вихованню учнів загальноосвітніх навчальних закладів і організації допризовної підготовки молоді. Основними завданнями військово-патріотичного виховання молоді Миколаївщини є виховування почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, підвищення престижу військової служби, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України. ... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 04.12.2014

Освітяни Миколаївщини започаткували безперервний відкритий урок патріотичного виховання у військових частинах     Освітяни Миколаївщини започаткували безперервний відкритий урок патріотичного виховання у військових частинах»     Освітяни Миколаївщини започаткували безперервний відкритий урок патріотичного виховання у військових частинах     Освітяни Миколаївщини започаткували безперервний відкритий урок патріотичного виховання у військових частинах

 

Должность начальника управления здравоохранения Николаевской облгосадминистрации займет депутат областного совета, член фракции «Батьківщина» Маргарита Капуста.

Об этом в эфире телеканала «Николаев» рассказал председатель облгосадминистрации Вадим Мериков, передают в департаменте информационной деятельности и коммуникаций с общественностью ОГА.

— Маргарита Капуста - депутат облсовета, врач, профессиональный человек. Надеюсь, что она проявит себя эффективно в роли управленца, администратора, - отметил руководитель области. ... Читати далі »

Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 14.10.2014

 

 
Лидер николаевского движения воркаут Виталий Гуменный принял участие в первом Всероссийском фестивале WORKOUT FORUM-2014, где установили новый мировой рекорд по массовым подтягиваниям.

Мероприятие проходило на Урале в городе Челябинск – негласной российской столице этого уличного вида спорта.

Кроме того, николаевский атлет заснял на видео момент нового мирового рекорда, когда одновременно 10 раз подтянулись 241 человек. Предыдущий мировой рекорд был установлен также в Челябинске год назад. Тогда одновременно подтягивались 230 человек.
... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 11.09.2014

   Видео: Николаевский атлет показал в России танец на брусьях и снял момент мирового рекорда     Видео: Николаевский атлет показал в России танец на брусьях и снял момент мирового рекорда»     Видео: Николаевский атлет показал в России танец на брусьях и снял момент мирового рекорда    

 

 
Вчера на главной пешеходной улице города Николаева будущие первоклассники напомнили всем участникам дорожного движения, что через несколько дней начнется новый учебный год, а поэтому необходимо всем быть вдвойне внимательными и придерживаться Правил дорожного движения, об этом интернет-изданию “Мой город” сообщили в пресс-службе УМВД Украины в Николаевской области. Хмурой погодой встретило сегодняшнее утро будущих первоклассников – выпускников ... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 29.08.2014

Николаевские первоклассники прошлись парадом по центру города     Николаевские первоклассники прошлись парадом по центру города»     Николаевские первоклассники прошлись парадом по центру города     Николаевские первоклассники прошлись парадом по центру города Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  На чемпіонаті Європи з плавання, що проходив в Ейндховені (Нідерланди) з 6 по 10 серпня 2014 року українська збірна команда – 51 спортсмен з 13 регіонів України - посіла перше місце у командному заліку, виборовши 94 медалі: 37 золотих, 29 срібних та 28 бронзових. Друге та третє місце посіли команди Росії та Великобританії.

Спортсмени української збірної встановили вісім світових рекордів у плаванні та 10 рекордів Європи, в тому числі 7 рекордів (3 світові та 4 Європи) встановили  наші миколаївській спортсмени – Бойко Геннадій та
... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 17.08.2014

 
Исполняющая обязанности начальника управления здравоохранения Николаевской облгосадминистрации Ирина Шамрай и главный врач областного Центра экстренной медицинской помощи и медицины катастроф Андрей Самойлов попытались «отмыть» средства при покупке медицинского оборудования для бронированной медицинской машины.Такое предположение сделала у себя на странице в Facebook вице-губернатор Николаевской области Оксана Янишевская.

Напомним, как известно, николаевские конструкторы разработали первую украинскую военную «скорую».

Янишевская отметила, что в среду, 23 июля, во время посещения ГП «Николаевский бронетанковый завод» стало известно о том, что еще не был окончательно решен вопрос с медицинским оборудованием
... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 25.07.2014

«Пока в стране война, николаевские чиновники продолжают «отмывать» средства на приобретении медоборудования», - вице-губернатор     «Пока в стране война, николаевские чиновники продолжают «отмывать» средства на приобретении медоборудования», - вице-губернатор»     «Пока в стране война, николаевские чиновники продолжают «отмывать» средства на приобретении медоборудования», - вице-губернатор     «Пока в стране война, николаевские чиновники продолжают «отмывать» средства на приобретении медоборудования», - вице-губернатор Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
Николаевские конструкторы разработали первую украинскую военную "скорую".

Об этом идет речь в сюжете ТСН.

Как сказано в сообщении, специалисты говорят, что она лучше всех существующих подобных аналогов.

"В ней можно проводить операции и одновременно вывозить с передовой до одиннадцати раненых", - ... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 16.07.2014

 
  Сесія зовнішнього незалежного оцінювання на території Миколаївської області проходила з 3 по 27 червня, у 23 пунктах тестування. У ЗНО взяло участь понад 8 тис.  абітурієнтів.

  Також відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій територій України» в області з 1 по 15 липня відкриті пункти тестування для проходження ЗНО абітурієнтів-переселенців з АРК, Луганської та Донецької областей. У пунктах тестування Миколаївської області зареєструвалася 361 особа. У перший день тестування було зареєстровано ... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 02.07.2014

 
  Сьогодні в Миколаєві відбувся легкоатлетичний забіг з нагоди Міжнародного Олімпійського дня. У заході виступили студенти вузів, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл міста, вихованці дошкільних закладів, любителі спорту, спортсмени обласного центру «Інваспорт, військовослужбовці, працівники органів МВС України в Миколаївській області, ветерани спорту, любителі бігу. ... Читати далі »
Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 21.06.2014

Легкоатлетичний забіг у Миколаєві з нагоди Міжнародного Олімпійського дня     Легкоатлетичний забіг у Миколаєві з нагоди Міжнародного Олімпійського дня»     Легкоатлетичний забіг у Миколаєві з нагоди Міжнародного Олімпійського дня     Легкоатлетичний забіг у Миколаєві з нагоди Міжнародного Олімпійського дня

 

19 июня, глава Николаевской областной госадминистрации Николай Романчук посетил Снигиревский район. В программу рабочей поездки входил личный прием руководителем области граждан и совещание с активом района по вопросам подготовки и организации сбора урожая 2014 года.

... Читати далі »

Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 20.06.2014

   Прием граждан главы ОГА Н. П. Романчука и как искали военнослужащего     Прием граждан главы ОГА Н. П. Романчука и как искали военнослужащего»     Прием граждан главы ОГА Н. П. Романчука и как искали военнослужащего    

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz