Головна сторінка

Чт, 28.03.2024, 21:30

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 3
Незареєстровані: 3
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Про тиск правоохоронних о......
00:04:33
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
День Захисника Вітчизни - 2011:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

Центральна районна лікарня:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2017 » Січень » 26

ЧИ ЗАКОННО ПІДНЯЛИ ТАРИФИ НА ВОДУ у Баштанці і кому це вигідно?

 
 
   Позавчора прийшла до мене сусідка, пенсіонерка  і гнівно питає, чи знаю я про те, що підняли ціни на воду і водовідведення (каналізацію). Продовжує: чим керівництво, депутати там взагалі займаються в Баштанській міській раді (ОТГ).
  Я пояснив, що треба побачити рішення міської ради і коли знайшов його то побачив, що випливає цікава картина, ціни на воду зросли і не на мало.

  Знайшов і результати голосування
, викладені в інтернеті (відео):
 
(оригінал відео)

  Почав питати опозиційних діючих депутатів, що робиться.
  Відповіли, що комунальне підприємство Баштанський «МІСЬКВОДОКАНАЛ», яке є структурним підрозділом міської ради та є монополістом у сфері водопостачання і водовідведення, чомусь вирішило підняти ціни на воду, при чому керівному складу водоканалу і бухгалтерії було збільшено в рази заробітну платню з преміями, надбавками, тощо. Збіг?

  А чи не для своїх зарплат збільшили тарифи? Чи може якість води обіцяють покращити? А може як в Європі, почнемо воду з крану пити?

  Не знаю, але хотілося з цим питанням розібратися.
  Виникає питання а чому не оприлюднили в газеті проект такого рішення, не заслухали думку громадян, жителів міста, чому не створили робочі групи та проконсультувалися в відповідних державних органах.

  Чому керівництво водоканалу мовчить, не дає роз’яснень, не обіцяє, не оприлюднює плану свого з даного питання?
  Може щось і робили, але де інформація?
  Не хочеться думати, що ми платимо гроші для зарплат невеликій купці працівників  «МІСЬКВОДОКАНАЛу».
  Коли ж почнуть керівники міста, району повертатися лицем до людей?

  Що вибори пройшли і все, можливо людей і напрягати?
 
  Я вирішив попросити допомоги в держави та направив до компетентного органу відповідну заяву.
  Про вирішення питання і результати повідомлю.
 

(Копія заяви)
 
Адміністрація Президента України
 
Сидорики Андрія Леонідовича
Миколаївська область
м. Баштанка
вул. Баштанської Республіки 41, оф.1
 
З А Я В А
 
         19 січня 2017 року виконком Баштанської міської ради Миколаївської області своїм рішенням №1 вирішив встановити нові тарифи для мешканців міста Баштанка Миколаївської області з порушення діючого законодавства.
         Відповідно до рішення було встановлено:
 
Тарифи на послуги централізованого водопостачання:
         -  для всіх споживачів в розмірі 14,40 грн. за 1 куб.м. (з ПДВ),
Тарифи на послуги централізованого водовідведення:
         - для всіх  споживачів 7,38 грн. за 1 куб.м. (з ПДВ).
 
Тарифи ввели в дію через 15 днів після повідомлення про це споживачів. Тарифи для усіх категорій споживачів встановлені на одному рівні.
Колишнє рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради № 18 від 29 лютого 2016 р. «Про  встановлення  тарифів на послуги  централізованого водопостачання  та водовідведення», було скасоване.
Дане рішення міської ради було оприлюднино на офіційному сайті Баштанської міської ради.
Такі ціни є необргунтованими, незаконними та протиправними. Рішення, процедура його прийняттям і розрахунки не відповідають Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання і водовідведення, не враховано пропозиції територіальної громади. Населення міста обурене, воно не повідомлялося про наміри збільшити ціни на водопостачання і водовідведення, не вивчалася громадська думка, ці ціни є непідтвердженими та приводять до порушення законних прав жителів міста і взагалі цінової політики міської ради, так як комунальне підприємство Баштанський «МІСЬКВОДОКАНАЛ» є структурним підрозділом ради та є монополістом у сфері водопостачання і водовідведення.
Прошу провести перевірку за заявою, встановити законність формування цінової і тарифної політики у сфері комунальних послуг та вчинити заходи контролю із застосуванням заходів впливу у разі виявлених порушень.
Також прошу вжити заходів про скасування незаконного рішення виконкому.
 
Додаток: копія рішення виконкому.
 
26.01.2017
 
За дорученням жителів міста
З повагою,  А.Л. Сидорика
Категорія новин: Самоврядування
Опублікував: prestupnoctinet | Дата: 26.01.2017

Всього коментарів користувачів сайту: 17
avatar
1
1
А Ваша сусідка за кого голосувала та, мабуть, і других агітувала? Чи не за Рубського? Та коли ж поумнішаємо і будемо жити на майбутнє, а не сьогоднішнім днем.
avatar
1
3
Спросил за кого она голосовала. Действительно, голосовала за лысого. Я так ей и сказал, идите к нему и спрашивайте теперь, как вам жить. Она как то покраснела и промолчала...
avatar
1
4
Нехай пройдеться по новому тротуарі, може легче стане її biggrin
avatar
1
6
Про один з тротуарів у м. Баштанка буде фото-факт (суботній номер "Голосу Баштанщини").
avatar
2
2
Не тільки тарифи на воду.В перукарні було 50 грн. зараз 70. Продукти, промислові товари подорожчали на 15%, з березня подорожчає електроенергія. Мотивують це тим, що вроді підняли зарплати. Насправді ж це мета бидлоеліти-знищення української нації, доречі цю бидлоеліту вибирали ми. Тому наперед відома відповідь Президента. " Є Закон про децентралізацію, ви утворили громаду, ви обирали її керівництво тому нєхєр до мене звертатися".
avatar
1
5
А за перукарню ще не знав sad Дякую за інформацію, бо засоромили б, якби мав у кишені 50 грн...
avatar
-1
7
Чому з 1 лютого 2017 року буде застосований новий тариф на централізоване водопостачання та водовідведення? Щоб отримати повну та правильну відповідь на це запитання, необхідно визначити, з чого складаються тарифи та чим обумовлено збільшення їхніх складових. На жаль, у мене не має можливості в коментарях детально роз'яснити саму процедуру, вірніше УВЕСЬ процес тарифоутворення на послуги водоканалу, тому пропоную, якщо у Вас є бажання, разом з журналістами відвідати водоканал, де ми спробували б детально надати відповіді на всі Ваші запитання на будь-яку тему, що стосується саме водоспоживання у нашому місті та в селах громади. Що стосується даної статті, то я б її прокоментував би цитатою з вислову відомого письменника-фантаста Роберта Шеклі: "Найобразливіше, що в інформаційній війні програє той, хто говорить правду. Мовець правди обмежений тільки нею. Брехун може казати що завгодно". Не ображайтесь, прОшу, краще завітайте на підприємство та досконально вивчіть проблему ...
avatar
1
8
"Брехун" это тот кто знает правду и умышленно ее искажает. Если меня имели ввиду, то я не знаю правды, не знают ее и люди, или может вы хотели меня в такой способ обидеть?
А что вам мешает дать разъяснения на страницах районной газеты? Если вы думаете деньги надо платить?
Нет не надо, городской совет в бюджете предусмотрел средства на публикации.
А за приглашение спасибо, но нет у меня таких полномочий проверять.Есть обращение к государственным органам вот им и объясняйте, приглашайте.
Вы ведь народу скажите правду, да? Вы же не "БРЕХУН"?
avatar
1
9
Мне очень интересная всегда вполне прогнозируемая реакция чиновников по затронутым проблемам. Они всех считают своими врагами, то есть если я о чем то спрашиваю то я уже враг. От логика! И главное они сразу же вопрос переведут на личности, это их тактика.
Забываете что говорит закон: "Чиновник работает на благо людей" . Пошли на эту работу, будьте добры открыто говорите и не думайте что вы держите все в своих руках. Задумайтесь, время воровать может уже прошло?
Ну что вы так боитесь рассказать чем занимаетесь. Вы не думайте что кто то вас обвиняет, нет, людей безгрешных нет, просто нужна людям информация.
Мы живем в маленьком городке и знаем многое, кто "щипает" со своей работы и как, сколько, какие кланы в городе, кто решает вопросы, кто работает а кто лишь бы за чужой спиной отсидеться. Так вот, перестройтесь работать открыто, а если что то хочется сказать, приди, или позвони и задай вопрос, если что то не понравилось дай в ухо (если сил хватит ). Так вы и этого не делаете.

Обратите внимание как с людьми общается О. В. Процак и поучитесь у него, вроде и врет, а как красиво и обижаться не хочется biggrin
avatar
-1
10
На цьому сайті є посилання на сторінку КП "Міськводоканал". За часом інформація на ній застаріла, але актуальності не втратила. Окрім того, водоканал має акаунт на facebook /vod.bashta/. На цих ресурсах можна знайти інформацію, яка спростовує все, про що написав автор статті. Шкода, admin, але Ваш сайт використовують останнім часом постійні дописувачі для поливання брудом. blahblah :blahblah:
avatar
1
11
Да хватит оправдываться, не надо строить из себя потерпевшего. Баштанка имеет 30% интернетного покрытия, а как же другие люди. О сайтах водоканала вообще никто не занет.
Читайте внимательно статью, уважаемый НЕДОПИСУВАЧ, там стоят вопросы а не обвинения. Это не я придумал а ходят по городу слухи, и их надо или подтвердить или опровергнуть а не так как вы решаете их. И где же "бруд" в статье ?
Мы не прокуроры обвинять.
Может вы будете еще отрицать факт, что ваше ведомство первоначально подало на утверждении еще большую сумму коммунальных тарифов?
А если не говорить о наболевшем так чиновники не только на шею сядут еще и ноги спустят, та что ваши "слезы" не уместны.
Чувствую, что скоро перейдем на личности...

mkkit, если хотите могу сообщить о вашем ведомстве неприятные уже проверенные факты, о ваших подчиненных и руководителях, о хищениях и злоупотреблениях? Интересно? Я думаю, что в конце февраля можно будет и опубликовать.
avatar
1
12
Сьогодні я слідкую за тим, що на сайті не було анонімних дописувачів. Критикуєш - роби відкрито. Принаймні сьогодні усі, хто тут написав коментар є реальні особи з неприхованими прізвищами.
Використовують сайт? Так. Чи є можливість відповісти? Так.
Чи я усе підтримую? Ні.
Чому мовчать ті, хто підтримує вас? Не знаю.
Що міг зробити я? Опубліковане у райгазеті засідання виконкому щодо тарифів. Є навіть слова Н. Якимчук про перерахування субсидій...
avatar
1
13
...можу підтримати, і про сторінку на ФБ, і про розділ на Баштанка.НЕТ.
Думаю не завадила б окрема стаття і в газеті, і на Баштанка.НЕТ, де б ви усе як кажуть, розклали по "поличках".
avatar
-2
14
Вибачте, Василю. Я Вас образив. День тяжкий. А за об'єктивність на сторінках газети - дякую ... hello
avatar
0
16
Та які образи, не переймайтеся. А щодо детальної статті хоча б в Інтернеті, то думаю це необхідно.
avatar
1
15
По Баштанці "ходить" вислів - раз обікрали будинок бухгалтера підприємства, тому і ціни підняли
на воду biggrin biggrin
avatar
2
17
хто знає...можливо слова відомого письменника "Борітеся-поборите!" будуть актуальними, особисто я, в цьому дуже сумніваюсь . НЕ ПОБОРИТЕ!!!!! І ще... не забувайте ,що Ви на 90 % складаєтесь з води!!!! тому любіть те, що у Вас є !!!!

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [150]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1033]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz