Головна сторінка
Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Пт, 20.04.2018, 01:47

Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
 
Форма входу

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Океан кохання - авторська......
00:02:55
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-10:

День Захисника Вітчизни - 2011:

-34:

Працівники Укртелекому:


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

- ваша реклама на Баштанських Інтернет-сайтах -
↓ за зміст оголошення відповідає рекламодавець ↓
Загрузка...
На головну » 2018 » Січень » 19
Чим для мене є Різдво?
ЧИМ ДЛЯ МЕНЕ Є РІЗДВО ХРИСТОВЕ?
 
Що може бути більш зворушливим, ніжнішим і прекраснішим, ніж картина мадонни з немовлям. Цей сюжет зображували на своїх полотнах сотні художників. Рафаель Санті, Леонардо да Вінчі і багато інших. Яким людяним, дорогим нашому серцю стало свято Різдва. Воно неодмінно асоціюється з рясним застіллям в колі сім'ї, відвідуванням родичів і друзів. Це завжди щось рідне, домашнє, близьке... Але, якщо вдуматися, чи такою вже романтичною була подія народження Христа в наш світ? Що означає вона для кожного з нас?
Бідній подружній парі Марії та Йосипа не знайшлося місця в готелі. Їм не знайшлося місця серед людей. Може, вони були настільки бідні, що не могли заплатити потрібну суму за нічліг? А може, відштовхував людей жалюгідний вигляд мандрівників? Всі кудись поспішали в повсякденній суєті. Кому була справа до двох бідних прибульців. Але, коли б тільки зайняте людство знало, що за немовля має народитися цієї ночі! Якби Син Божий Ісус постав перед ними в Своїх царських шатах, в блиску Своєї Божественності, люди, напевно, влаштували б Йому найчудовішу і пишну зустріч. Але народження Ісуса - історія найбільшого смирення. Він прийшов в утробі однієї з найбідніших на той час жінок, народився як звичайна дитина. Ну, у кого був час, щоб приділити увагу звичайній дитині?
Ісус, ще не народившись для життя земного, вже був відкинутий людьми. Йому знайшлося місце тільки в хліві з худобою. Люди не могли передбачити, що вони відкинули Князя світу, що вони відмовили в притулку самому великому Гостю, який прийшов в цей світ. Незабаром святе немовля буде мирно спати в яслах. І це всього лише початок Його дивного 33-річного життєвого шляху.
Все Своє коротке, але таке значне життя, Ісус без залишку присвятить тим, заради кого Він і прийшов. «Син Божий, зглянься над нами, помилуй нас і допоможи нам!» - як часто Він буде чути цей роздираючий Його любляче серце крик страждаючого людства. Невтомно день і ніч Він буде ходити по курних дорогах Палестини в пошуках тих, що заблукали. Його будуть оточувати митарі, блудниці, жебраки, убогі, паралізовані, одержимі страшними хворобами, знедолені. І для кожної страждаючої душі у нього знайдуться слова розради, підбадьорлива посмішка, співчутливий дотик. Він буде дарувати людям світло, радість, мир, надію, щастя, любов і звільнення від рабства гріха.
Рухомий безмежним милосердям, Він буде повертати змученим матерям-вдовам їх єдиних синів. Він буде зцілювати нещасних біснуватих і інших страждальців від страшних хвороб, від одержимості, прокази, позбавляючи людей від влади сатани і його занепалих ангелів. Все царство пекла і біси будуть тремтіти при одному згадуванні божественного імені Ісус. Як написано в Євангеліях, Синові людському ніде буде прихилити голову. Часто Він спатиме під відкритим небом, на вулицях. Він забуде про їжу, сон, відпочинок, поспішаючи допомогти змученому від тягаря гріха людському роду.
А потім... Потім один з Його найближчих друзів безжально зрадить його всього лише за тридцять срібних монет. Після цього Його, побитого, спраглого і виснаженого від безсонної ночі, поведуть до прокуратора Юдеї Понтія Пилата. Буде біснуватися натовп тих, кого зцілювали Його ніжні турботливі руки, несамовито викрикуючи: «Розіпни Його! Розіпни!». Поступившись крикам натовпу, Пилат накаже засудити Христа на бичування і розп'яття. З в'язня зірвуть одяг, Його руки прив'яжуть до хреста. Важкий батіг, з свинцевими кульками на кінцях і гачками, з усією силою знову і знову буде опускатися на плечі, спину і ноги Христа, перетворюючи їх в криваві шматки.
Римські воїни вирішать побавитися над цим провінційним євреєм, який заявляє, що Він цар. Вони накинуть на Його плечі червону плащаницю і дадуть Йому в руки палицю в якості скіпетра, а на голову надінуть вінок з тернини, покритий довгими шипами, гострими, як металеві голки. І знову кров нестримним потоком хлине з понівеченого чола. Розгнузданий натовп почне вигукувати самі образливі слова відносно Нього, плювати в Його шляхетне обличчя, бити палицею по голові. А потім важкий дерев'яний хрест прив'яжуть до його закривавленого тіла і поведуть Божого Сина по довгій дорозі, яка називається Віа До Ла Роса, до місця страти.
В Його ноги і руки вб'ють іржаві квадратні цвяхи, прибиваючи до хреста. Його тіло повисне на цвяхах, що викличе болісний, нестерпний біль. І там, на хресті, переносячи ці бузувірські страждання, Він згадає про Свою, вбиту горем мати, і скаже їй слова розради. Він і в цих пекельних муках не думатиме про Себе, але буде волати до Свого Отця: «Отче! прости їм, бо не знають, що роблять». З неймовірним зусиллям він спробує зробити останній подих і промовить: «Отче! В руки Твої віддаю Свого духа!»
Так для чого ж Син Людський переносив всі ці нелюдські муки? Для чого ж Він народився в наш світ? Хіба не здригнулося серце Отця Небесного, побачивши таких пекельних мук Свого Сина? Відповідь лише одна. І Біблія повідомляє нам її: «Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» Ін. 3:16.
Все людство - це велика камера смертників. Ми народжуємося, мучимося, хворіємо, страждаємо від розлуки з близькими і рідними. І закінчується наше життя однаково - могилою. Всьому виною - гріх. Ця смертельна хвороба, подібно до ракової пухлини, вразила все людство. І немає виходу із замкнутого кола. Як би ми не силкувалися, ми самі не можемо звільнитися з цієї камери смертників. Так, ми були б приречені, якби не дорогоцінний Спаситель.
Коли у Всесвіті розгорілася боротьба - один єдиний вихід залишився у Вседержителя - і це було Перше Пришестя Христа, народження нашого Спасителя, втілення Його в людину. Всевишній Бог страждав разом зі Своїм Сином, але Він не зменшив ні на «йоту» покарання. Нестерпний біль розривав Його велике серце любові. Воістину, Сам Бог був розіп'ятий у Христі. Але Він не міг вчинити інакше.
Матері і батьки в якійсь мірі можуть відчути, що значить любов Божа. Люблячі батьки відчувають певне почуття любові до ще ненародженої дитини. Ще не бачачи його, вони його вже люблять. І в цей момент відчувають, що будуть готові на все заради нього! Це почуття - тільки відблиск тієї любові, яку має Бог до Свого творіння.
Господь від початку знав, що якщо людина згрішить, він опуститься за нас на саме дно, а це - війни, знущання, хвороби… Він знав, що буде спотворений, але все ж сказав: "Я піду і заплачу викуп, бо Я люблю Моїх дітей".
Тримаючи на руках свого маленького сина і думаючи про жертву Христа, одна жінка подумала: "Чи могла б я віддати свого сина в викуп за когось? Десь є дикі племена, і може, буде потреба послати мого сина туди, щоб вони стали кращими, могли отримати порятунок. Але ж він може ніколи до мене не повернутися, дикуни можуть знущатися над ним - ні, я не готова віддати свого сина заради інших. Але Господь полюбив мене і не пошкодував Свого Сина заради мого порятунку".
Якщо для мене сьогодні Різдво - це лише привід зустрітися з друзями, рідними, близькими, смачно поїсти, повеселитися, а потім солодко поспати, то важливо згадати - це за мене мучився, понівечений страшними ударами Син Божий. Це мої гріхи знову і знову розпинають виснажене тіло Спасителя. Це через моє віроломне повстання проти Бога і Його Святого Закону криваві потоки дорогоцінної крові Агнця Божого стікали з хреста Голгофи.
І коли моє серце трепетно заб'ється від цих думок, а Спаситель стане для мене найкращим і близьким другом, коли я прийму рішення прожити своє життя у згоді з Божественним Законом і віддам для цього себе в руки Божі, щоб Він допоміг мені в цьому, тоді Христос дійсно народився, народився в моєму серці, народився в моєму житті, щоб я міг наслідувати разом з Ним життя вічне. І тоді, дійсно, слова «Христос народився! Славімо Його!» будуть справжнім підтвердженням того, що задум Божий сповнився в моєму особистому житті, «Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» Ін. 3:16.
 
Священослужитель Церкви АСД Каламурза І.В.
Категорія новин: Духовність | Переглянули 63 чол.
Опублікував: kalamurza
Сподобалася новина? Розкажіть про неї своїм друзям через соцмережі:

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Релігійні свята
↑ за зміст оголошення відповідає рекламодавець ↑
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар. Можна коментувати через відомі соціальні мережі "Однокласники", "Фейсбук", "Вконтактє":
avatar
 

 


10 НОВИХ КОМЕНТАРІВ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Інформація про кількість переглядів у групі "Типова Баштанка", що у Вконтактє:

Гарний, поетичний, музичний захід відбувся. Вдячна Віктору Коваленку за вірші та музичне виконання. Так,-Поезія – розмови вища форма... Але ж і звук у музиці, неначе вічний він... hands

Статистика відвідування цієї публікації на "Типова Баштанка":

Дуже вдячна за картини від О. Бондаренка, та особливе спасибі за пісні В.Коваленку. Натхнення та удачі на творчій дорозі! hands

Пропоную перевірити своє знання Біблії. Якщо Ви не маєте Біблії, але хочете її мати для вивчення по уроках (безкоштовно), телефонуйте: +38(093)754-84-82; +38(097)606-28-41; +38(095)198-02-44.
Якщо Ви пред'явите весь курс вивчених уроків, можете отримати цінний приз - книгу "Велика боротьба" з пророцтвами на останній час, про по...

Статистика з Типової Баштанки:


Пропоную перевірити своє знання Біблії. Якщо Ви не маєте Біблії, але хочете її мати для вивчення по уроках (безкоштовно), телефонуйте: +38(093)754-84-82; +38(097)606-28-41; +38(095)198-02-44.
Якщо Ви пред'явите весь курс вивчених уроків, можете отримати цінний приз - книгу "Велика боротьба" з пророцтвами на останній час, про по...

Пропоную перевірити свої пізнання в Біблії.

Творчим людям важкувато, бо вони служать суспільству безкоштовно. Їхня праця направлена на людську свідомість і розвиток душі. Дякую!


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

           
РОЗДІЛИ НОВИН
Події, свята [662]
Суспільство [573]
Освіта, медицина [485]
Культура [190]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [501]
Спорт [205]
Історія [26]
Політика [151]
Економіка [60]
Інформування [521]
Допомога українській армії [40]
Виконавча влада [392]
Самоврядування [194]
Сесії районної ради [72]
Вітання жителів району [91]
Пошук земляків-баштанчан [7]
Запитували - відповідаємо [12]
Конкурси, акції [17]
Куточок споживача у м. Баштанка [39]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [844]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [184]
Україна: політика [355]
Україна: економіка [321]
Україна: суспільство [884]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [341]
Духовність [37]
Православним християнам [122]
Світ: суспільство [350]
Світ: наука і техніка [201]
Світ: цікаво-корисно [46]
Важливо про сайт! [36]
Цитата на Баштанка НЕТ [13]

загрузка...

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
 
Баштанка рекламна
Загрузка...
 

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz