Головна сторінка

Пн, 06.05.2024, 04:17

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Відео: змагання з баскетб......
00:07:08
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
_-46:

-35:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

-37:


 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 

 

 

На головну » 2015 » Квітень » 27

Делегації баштанщини на зустрічі з Президентом України


  У суботу, 25 квітня Президент України Петро Порошенко з робочою поїздкою перебував у Миколаєві. З Баштанського району на зустрічі з Президентом було дві делегації - одна з волонтерами (в т. ч. з головою товариства Червоного Хреста), інша - з представниками влади та працівниками освітньої галузі. На зустрічі були й народні депутати Верховної Ради України - Тарас Кремінь та Андрій Вадатурський.
  Пропонуємо кілька фото з баштанчанами та офіційні інформації про перебування Президента на Миколаївщині.






 

Миколаїв став надійним форпостом України на півдні - Президент

Миколаїв став надійним форпостом України на півдні, сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі з ветеранами Другої світової війни, учасниками антитерористичної операції та волонтерами. «Навіть не віриться, що рік тому тут ще намагалися посіяти насіння «Русской весны». Не вийшло: грунт є українським», - наголосив Президент.

Петро Порошенко додав, що для Одеси, Дніпропетровська, Херсона та Миколаєва готувалася доля так званих «ДНР» та «ЛНР», де нині панують терор, безправ’я, насильство, тисячі загиблих і сотні тисяч біженців, розграбовані банки та зупинені підприємства, людей позбавлено зарплат і пенсій. «Вони і зараз не полишають цих спроб. Кожного дня ми перекриваємо канали, якими з Росії намагаються експортувати тероризм в Україну», - підкреслив Президент. Зокрема, нещодавно СБУ проводила операцію з затримки терористичного угрупування, яке готувало знищення політичних діячів, терористичні акти та підриви громадським масових зібрань.

Глава держави додав, що ворог хотів протиставити українців одне одному, однак важкі випробування, навпаки, згуртували народ в сучасну українсько-європейську політичну націю.

Президент зазначив, що Україна для свого захисту та оборони створює сильну та професійно підготовлену армію. Саме для цього проводяться навчання, зокрема, Широкий лан, в яких Глава держави сьогодні взяв участь на Миколаївщині. «Десантура – наша гордість. Досвід АТО засвідчив, що на її початковому етапі найбільш підготовленими до відбиття агресії з боку Росії виявилися саме підрозділи високомобільних десантних військ та спецпризначення», - наголосив Петро Порошенко. Зокрема, під запеклими обстрілами і без жодних ротацій утримували гору Карачун, брали участь в звільненні від бойовиків Слов’янська та його околиць, у штурмі кургану Савур-Могили, взяття якого на той час дозволило врятувати життя багатьох українських воїнів. «Сьогодні підрозділи Високомобільних десантних військ продовжують виконувати завдання на найбільш відповідальних ділянках лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції», - наголосив Глава держави.

Окремо Президент відзначив героїзм та мужність офіцерів і солдат 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, морських піхотинців, «морських котиків» з 73-го морського центру спеціальних операцій з Очакова, батальйону спеціального призначення «Миколаїв», 19-го батальйону територіальної оборони, військових льотчиків, Нацгвардії. «342 добровольці під час 4-ї хвилі мобілізації демонструє потужний патріотичний дух миколаївців. Честь і слава вам», - додав Глава держави.

Президент також подякував волонтерам, які підтримують бійців на передовій, допомагають їхнім родинам та дітям. «Вихідці із Миколаєва по праву зайняли чільні позиції у волонтерському русі в масштабах всієї України», - сказав Президент.

Петро Порошенко вручив нагороди військовим, які проявили мужність в захисті суверенітету та територіальної цілісності України, а також волонтерам Миколаївської області.

Президент також відзначив нагородами ветеранів Миколаївщини, які були учасниками бойових дій під час Другої світової війни. «Не виграли б цієї війни без українців! Тут нема про що навіть сперечатися! Факт залишається фактом: вклад українців в перемогу над нацизмом – величезний. Не було б без нас перемоги», - сказав Президент, додавши, що обурливими є заяви російського керівництва про те, що Росія виграла б війну і без України. «Такі слова - то і наруга над пам’яттю загиблих воїнів, і знущання над почуттями живих ветеранів», - зазначив Петро Порошенко.

Президент нагадав, що у лавах Червоної армії воювали близько 6 мільйонів мешканців України, в тому числі його обидва діда. В цілому в країні під час Другої світової війни загинуло близько 8 млн людей, що складає понад 40% загальних втрат СРСР.

За словами Глави держави, 8 травня разом з усією Європою українці вшанують пам’ять загиблих у війні, а 9 травня – буде відзначено День Перемоги по всій Україні, від Закарпаття до Луганщини.



Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїдки до Миколаївської області взяв участь у тактичних навчаннях військових частин та підрозділів Збройних Сил України.

На 235 загальновійськовому полігоні Сухопутних військ ЗСУ поблизу Миколаєва Глава держави разом із начальником Генерального штабу -Головнокомандувачем ЗС генерал-полковником Віктором Муженком, командувачем Високомобільних десантних військ ЗС полковником Михайлом Забродським та секретарем РНБО Олександром Турчиновим спостерігав за діями підрозділів 95-ї окремої аеромобільної бригади, 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Під час рейдових дій військовослужбовці відпрацьовували заходи зі знищення об'єктів противника, поповнення запасів боєприпасів та матеріально-технічних засобів, які були доставлені літаками військово-транспортної авіації, порятунок екіпажу в умовах бойових дій. Також були проведені навчання з тактики введення бою з застосуванням авіаційної та наземної техніки, важкої артилерії.

Крім того, повітряний десант відпрацьовував операцію із захоплення мосту через річку Березань та знищення підрозділів НЗФ, що обороняють переправу, захоплення плацдарму на другому березі річки.

Під час проведення навчань Президент також випробував на ходу броньований автомобіль "Спартан", переїхавши до одного з командних пунктів.



Президент Петро Порошенко наголошує, що метою проведення таких масштабних воєнно-технічних навчань, які відбулися сьогодні на полігоні поблизу Миколаєва, є зміцнення обороноздатності нашої держави.

Глава держави відзначив професіоналізм та високий рівень підготовки всіх присутніх на полігоні військовослужбовців, значна частина з яких - мобілізовані. "Левова частина військовослужбовців відноситься до четвертої хвилі мобілізації. Подивіться, який високий рівень був досягнутий за півтора-два місяці", - сказав Петро Порошенко представникам ЗМІ.

Якісно проведені навчання демонструють, що за рік Збройні Сили фактично відновилися, також констатував він.

"Ми готуємося до оборони своєї країни. На території України зараз знаходиться агресор, ворог і ми маємо зробити все можливе на своїй ділянці для того, щоб забезпечити ефективний захист. Ті, хто сьогодні брав участь у цих навчаннях яскраво продемонстрували високий рівень", - сказав Глава держави.

'Українська армія сьогодні одна з найбільш боєздатних', - також підкреслив Петро Порошенко.

Водночас Президент зазначив, що, незважаючи на зміцнення свого війська, Україна неухильно дотримується зобов'язання відповідно до Мінських домовленостей, що було засвідчено і незалежними спостережними місіями. Противник, навпаки, порушує всі домовленості, не допускає спостережну місію ОБСЄ. Саме така поведінка ворога і дає Україні додаткові підстави для підвищення обороноздатності. «Повинні у будь-який момент мати можливість відбити удари ворога",- зазначив Петро Порошенко.

На запитання щодо того, чи може таке посилення української армії давати надію на звільнення Донбасу вже найближчим часом, Президент сказав: "Дуже сподіваюся, що незабаром будемо бачити українські території звільненими, але ще раз наголошую - Україна неухильно виконує Мінські домовленості, тому в наступ українські ЗСУ першими не підуть".

Категорія новин: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta | Дата: 27.04.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Президент в Миколаєві, зустріч з Президентом України, Кремінь, Вадатурський
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [172]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [625]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz