Головна сторінка

Пт, 27.09.2024, 02:29

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Презентація виставки Башт......
00:21:09
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Участь у суботнику:

Баштанський РВ УМВС:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

Працівники Укртелекому:


 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 

 

 

На головну » 2012 » Серпень » 30

Геннадій Ніколенко: «Старофлотські казарми стали центром, який об’єднав громаду Миколаївщини»

  «Сьогодні Миколаївський краєзнавчий музей на базі комплексу Старофлотських казарм вже працює та приймає своїх перших відвідувачів» – про це 29 серпня  повідомив глядачів телеканалу «Миколаїв»  перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Ніколенко, який був гостем програми «Чим живе область».

   Під час ефіру телеведуча та перший заступник голови облдержадміністрації обговорили декілька актуальних тем  для Миколаївщини і, зокрема, нещодавній візит Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

   Геннадію Ніколенко було запропоновано переглянути відеоматеріали візити та надати свої коментарі по кожному із них.

   Першою і найбільш актуальною темою був робочий візит голови уряду на Чорноморський суднобудівний завод, де прем’єр мав можливість ознайомитися з ходом ремонту суден та будівництвом єдиного в Україні корвету. Геннадій Ніколенко зауважив, що Миколаївська облдержадміністрація мала можливість показати проблемні питання Миколі Яновичу – це суднобудівна галузь і це було зроблено. Крім того, Микола Янович мав можливість поспілкуватися із трудовим народом заводу 61 комунару. Уряд має серйозну зацікавленість у відновленні суднобудівної галузі.

   Прем’єр висловив думку, що потрібно максимально використовувати потенціал, в першу чергу,  наших вітчизняних підприємств, тому що 1 робоче місце в суднобудівній галузі створює ще 6 робочих місць в суміжних сферах.

   Під час бесіди була піднята тема законопроекту про суднобудування і які інновації він привнесе. Геннадій Ніколенко пояснив, що законопроект Каракая-Наконечного стосується в основному внесення змін до податкового кодексу, що дасть можливість залучити інвестиції до суднобудівної галузі.

   Не менш актуальною виявилася тема «доступного житла». Перший заступник голови облдержадміністрації проінформував глядачів, що зараз в Україні діють 3 програми: молодіжне будівництво, за якою чим більше молода родина має дітей, тим менше сплачує відсотків; програма «30% на 70%» та 3% іпотечне кредитування Соціальні ініціативи Президента України.

   Цього тижня Прем’єр-міністр ввів в експлуатацію 64-квартирний будинок у мкрн. Північний, в якому 60 квартир продано по молодіжному будівництву і 4 квартири – «30% на 70%», а також  Микола Азаров вручив ключі від 3-х придбаних квартир по Соціальним ініціативам Президента України.

   «У цьому будинку 79 дітей, а це значить, що потрібно розбудовувати мікрорайон, будувати дитячий садок, школу, поліклініку. За дорученням голови облдержадміністрації зараз розробляється проект по розбудові мкрн. Північний. Якщо ми даємо людям житло, то це говорить про те, що буде збільшуватись дітонародження…Сьогодні ми 10 квартир вже вручили по Програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів і 4 договори на підході…До Постанови 343 вже 3-чі вносилися зміни, а це значить, що вона стає більш адаптованою для людей», - прокоментував подію Геннадій Ніколенко.

   Під час своєї поїздки Микола Азаров  відвідав підстанцію медичної допомоги №1, де вручив ключі від 11 автомобілів швидкої медичної допомоги. Геннадій Ніколенко розповів, що коли голова облдержадміністрації Микола Круглов зайнявся питанням максимально наблизити медичне обслуговування до людей, особливо сільської місцевості, ми зіткнулися з 3-ма проблемами: дороги, відсутність техніки та приміщення.

   Урядом були виділені кошти на придбання спецтехніки, які Миколаївська область витратила на придбання машин швидкої медичної допомоги, шкільних автобусів, тролейбусів та сміттєвозів.

   Цього тижня, під час візиту голови уряду, відбулася ще одна історична подія для жителів Миколаївщини – відкриття Миколаївського краєзнавчого музею на базі комплексу Старофлотських казарм.

   «Я, як профільний заступник, займався реалізацією цього проекту і можу сказати,  я задоволений своєю роботою, що нам вдалося реалізувати такий масштабний проект.  Старофлотські казарми стали центром, який об’єднав громаду Миколаївщини – історики, археологи т.д. усі вони об’єдналися заради цього проекту. Сьогодні музей вже працює і приймає своїх перших відвідувачів», - проінформував телеглядачів перший заступник голови облдержадміністрації.

   За словами Геннадія Ніколенко, голова облдержадміністрації Микола Круглов показав Миколі Азарову 2-гу казарму, яка знаходиться зараз у занедбаному стані і Миколаївська облдержадміністрація не має  таких коштів, які потрібні на розробку та реалізацію цього проекту. Крім того, Миколі Яновичу розповіли про ще 2 великі культурні проекти у м. Миколаєві – це спортивне містечко та проект «серце міста». Голова уряду пообіцяв, що найближчим часом будуть підписані відповідні розпорядчі документи та доручення про виділення коштів на ці об’єкти.

   Окрім візиту прем’єра під час прямого ефіру було обговорено ще 2 теми: нещодавнє відкриття 2-ї черги «Вітряний парк «Очаківський» та підготовка до опалювального сезону.

  Геннадій Ніколенко зазначив, що зараз в Миколаївській області вирішуються питання про виділення земельних ділянок для розвитку «зеленої» енергетики в Миколаївській області. На території Вознесенського, Казанківського та Баштанського районів планується побудувати сонячні станції, а в Березанському та Очаківському – вітростанції.

   Зараз спільно з Миколаївобленерго  розробляється інвестиційний проект по модернізації  та збільшення потужності мереж в Коблевсько-рибаківській зоні.

   Що стосується опалювального сезону, то перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що навчальні заклади області вже 100% готові до опалювального сезону і стало проходить підготовка житлового фонду до зимового періоду.

Категорія новин: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka | Дата: 30.08.2012

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: громада Миколаївщини, Геннадій Ніколенко, старофлотські казарми
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [248]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [69]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [673]
Суспільство [631]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [515]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [399]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [865]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [195]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [330]
Україна: суспільство [1082]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [361]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [203]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Порадьте, де можна замовити ексклюзивні золоті прикраси?
  • покупки електронних сигарет
  • Найкращий магазин автозапчастин
  • моторное масло
  • Выбор партнёрской программы казино

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz