Головна сторінка

Сб, 20.04.2024, 09:27

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Відкриття новорічної ялин......
00:02:06
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
З 8 березня!:

Відкриття офісу Партії регіонів:

Візит М.П.Круглова до Баштанської ЗОШ №1:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 

 

 

На головну » 2017 » Січень » 27

Як баштанський «Правопорядок» працював у 2016 році

    Баштанська міська рада повноваження по реалізації функції забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян здійснює, зокрема, з допомогою КО «Правопорядок», громадського формування з охорони громадського порядку (ГФОГП) міської ради, яке налічує у своєму складі 35 членів (з них 22 члена мають дозволи на зберігання і носіння спец пристроїв для відстрілу гумовими кулями).

  В КО “Правопорядок” працюють 9 чоловік (з них двоє – за цивільно-правовими договорами)  на посадах інспекторів, які до того ж являються членами громадського формування та громадськими помічниками дільничних інспекторів поліції.

К  О „Правопорядок” здійснює свою діяльність відповідно до Статуту, є неприбутковою комунальною організацією, що утримується за рахунок коштів міського бюджету.

 
Комунальною організацією «Правопорядок» у 2016 році:

Протягом року КО «Правопорядок» проводилася робота по організації діяльності адміністративної комісії при виконкомі міської ради. Розглянуто: 52 адмінсправи:
 
- за ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» – 40 (накладено штрафів на суму 10302 грн.);
- за ст.154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів» – 2 (накладено штрафів на суму 51 грн.);
- за ст.159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках» – 3 (накладено штрафів на суму 34 грн.);
- за ст.212-1 КУпАП – за порушення строків реєстрації народження дитини – 2 (накладено штрафів на суму 34 грн.);
- за ч.1ст.155 КУпАП «Порушення правил торгівлі і надання послуг» – 1 (накладено штраф на суму 17 грн);
- за ч.2 ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом та тютюновими виробами» – 3 (накладено штрафів на суму 1530 грн.);
- за ст.182 КУпАП «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях» – 1 (накладено штраф на суму 85 грн.);

  За рішеннями адміністративної комісії на правопорушників всього накладено штрафів на суму – 12053 грн.

  З метою запобігання вчинення адмінправопорушень проведено близько 570 профілактичних бесід з громадянами.
Направлено приписів та попереджень громадянам, фізичним особам – підприємцям, керівникам юридичних осіб щодо усунення правопорушень (порушення Правил благоустрою території міста, порушення вимог щодо вжиття фіто-санітарних заходів (невиконання заходів щодо боротьби з карантинними рослинами) – 450.
  Постійно здійснювалися перевірки громадян (приватний сектор, ОСББ) та суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності щодо дотримання ними Правил благоустрою території міста, виявлялися місця несанкціонованих звалищ сміття з подальшим реагуванням.

 Проведено 15 рейдових перевірок на міському сміттєзвалищі з метою недопущення спалювання сміття.

  Інспекторами комунальної організації проводилися патрулювання по охороні громадського порядку в нічний період доби в центральній частині міста з 21.00 до 03.00 год. Також вони залучалися 18 грудня 2016 року для охорони громадського порядку на територіях районної, міської виборчої комісії (адмін. приміщення міської ради) та дільничних виборчих комісій перших виборів депутатів Баштанської міської об’єднаної територіальної громади та Баштанського міського голови.
  19 грудня 2016 року – 17 січня 2017 року – охорона новорічної ялинки з 22.00 до 06.00.
  Приймали участь в охороні громадського порядку, спільно з поліцією під час проведення всіх масових заходів на території міста.
  Приймали участь в заходах, направлених на недопущення розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин (сім відпрацювань);
  Приймали участь в заходах( спільно з поліцією), направлених на притягнення до відповідальності осіб, які виготовляють та реалізовують самогон.
  У 2016 році КО «Правопорядок», громадським формуванням з охорони громадського порядку спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації, Баштанським відділом поліції ГУ НП в Миколаївській обл. з метою профілактики правопорушень, бездоглядності та безпритульності серед підлітків, їх соціального і правового захисту проводилися цільові рейди: «Діти вулиці». До проведення рейдів залучалися працівники відділу освіти райдержадміністрації. районного центру соціальних служб для молоді.
  За 2016 рік проведено 37 профілактичних рейдів. Проведення рейдів спрямовано на припинення безпритульності, жебракування, скоєння неповнолітніми правопорушень та злочинів.        3 метою профілактико – виховної роботи серед неблагонадійних сімей виявлялися діти, які проживають в особливо складних умовах. 
  В попередньому році КО «Правопорядок» спільно зі службою у справах дітей РДА та районним центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді (згідно їхнього плану) відвідано 11 неблагонадійних сімей з групи ризику та складено 23 акта обстеження житлово – побутових умов. Постійно приймали участь в засіданнях комісії  з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації.
  Постійно проводилася профілактична робота з засудженими до покарання без позбавлення волі (таких на обліку в КО «Правопорядок» – 33 чоловіка) та з умовно-достроково звільненими від відбування покарання, які стоять на обліку в спостережній комісії при райдержадміністрації з метою недопущення скоєння ними нових або повторних злочинів.
  Здійснювався контроль за порушниками і засудженими, на яких накладено адміністративне стягнення або покарання у виді громадських робіт. Ними ліквідовано 10 стихійних сміттєзвалищ – 100% виявлених. У минулому році за рішеннями суду на громадських роботах у нас працювало 16 чоловік. Терміни відпрацювання від 30 до 60 годин для осіб, на яких накладено адміністративне стягнення та 80 годин і більше для засуджених. КО «Правопорядок» здійснює загальний контроль за виконанням громадських робіт.
  Постійно проводилася робота щодо недопущення здійснення торгівлі у невстановлених місцях: по вул.Ювілейній, Полтавській, Баштанської республіки.

  За вказаний період надано довідок – характеристик на громадян, проживаючих на території ради – 512.

  Постійно проводилася робота по реагуванню на скарги та звернення громадян до міської ради та до КО «Правопорядок». Особисто працівниками КО «Правопорядок» вирішено питання, порушені у 60-ти листах до міського голови. Також працівниками КО «Правопорядок» вирішено питання, порушені громадянами у 7-ми зверненнях до міського голови на його особистих прийомах. Крім того працівниками КО «Правопорядок» відпрацьовано 27 усних та письмових звернень до нашої установи.

  Постійно проводилася мобілізаційна робота за клопотанням військового комісаріату по врученню повідомлень призовникам (близько 270 повідомлень), уточненню списків призовників, працюючих в підприємствах, установах, організаціях тощо.

  Забезпечували дотримання громадського порядку та громадської безпеки під час проведення трьох заходів спеціалізованим підприємством з відлову бродячих собак.

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - КО "Правопорядок" Баштанської міської ради про “насіннєві пейзажі”


Джерело: http://bashtanka.org.ua/informaciya-pro-provedenu-robotu-komu.html
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: vagonta | Дата: 27.01.2017

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Болтрушко, КО «Правопорядок», Правопорядок м. Баштанка
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz