Головна сторінка

Пт, 03.05.2024, 07:43

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 5
Незареєстровані: 5
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Встановлення новорічної я......
00:02:07
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-33:

_-50:

Центру електрозв’язку № 1:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 14

Хто буде наступним головою Баштанської райдержадміністрації

Будівля Баштанської райдержадміністрації
  1 березня голова Баштанської райдержадміністрації Сидорика О.А.  написав заяву на звільнення з посади за власним бажанням.  Ми, як  громадська організація «Майдан Баштанщини», за клопотанням якої він був призначений,  хочемо повідомити декілька причин  його звільнення.
  З його слів він був  незадоволений низькою зарплатою, і для нього це не є соромним.  Для нас це звісно прикро, що він не виправдав  сподівання та настанови наших громадських активістів і в цілому організації, які ми на нього покладали.   Майже всі резонансні справи  в його період  не були розслідувані миттєво і зависли, а це і  «ЧП в ЗОШ№2», «справа Баштанського антимайдану», «незаконна робота ігрових  автоматів» та інше.  
  Друга причина його звільнення  це те, що він  майже 10 місяців із дня свого призначення, працював  без заступників  і таким чином був втрачений час для повноцінної роботи.  Різні політичні і не політичні сили району блокували йому призначення заступників своїми «листами-кляузами». Кандидатами до нього в заступники були активісти нашої організації  Ком’якович О.Г. і Токар В.І.. При особистій зустрічі з уповноваженим ГО народний депутат  Вадатурський  А.О. повідомив, що  місцева  еліта району  і він сам  вважали, що призначення заступниками наших активістів буде ніщо іншим, як узурпацією виконавчої влади в районі.  Для нас це називається команда однодумців і не більше, які намагалися зробити  в районі кардинальні зміни.  Звісно, ця місцева еліта боялася цієї нової команди, яка відкрито пропагувала свою стратегію  суттєвих змін в районі. Тепер маємо те, що маємо.
     Вже з 15 березня різні рухи, групи, партії  розпочнуть боротися за посаду головного  керівника виконавчої влади району. За законодавством голова обласної адміністрації повинен подати подання Президенту України (через КМУ) на призначення нового голови в нашому районі.  Як він буде визначатися з претендентом, ми Вам трохи розповімо, бо знаємо ці шляхи  із власного досвіду по Сидориці О.А..  По перше, губернатор може запропонувати на свій розсуд людину не з нашого району.  Друге -  взяти людину по партійній квоті, нагадаємо Вам, що губернатор ставленик партії «Народний фронт». Третє -  поставити людину по результатам кулуарних або  «підкилимних» домовленостей. І четвертий шлях, це кандидат  від активної  громадськості, якщо така є в районі.  Ми,  як ГО «Майдан Баштанщини» звісно не можемо  бути в стороні. Порадившись із нашими  громадськими активістами  я, Токар Володимир Іванович,  уповноважений ГО «Майдан Баштанщини»,  особисто виявив  тверде бажання поборотися за цю високу посаду в районі  і перемогти  моїх опонентів. До голови облдержадміністрації вже направлені відповідні клопотання, рекомендації і стратегічний план.  Я знаю як  можна перемогти,  і я переможу.  Закликаю опонентів, хто буде претендувати на цю відповідальну посаду заявити  також про це публічно, а не скористатися  іншими вищевказаними шляхами. 
  Слава Україні!

 
Уповноважений  ГО «Майдан Баштанщини»
В.І. Токар
 
Категорія новин: Інформування
Опублікував: майдан8318 | Дата: 14.03.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: заява на звільнення, звільнення голови РДА, Баштанська рда, Олег Сидорика, голова Баштанської РДА
Всього коментарів користувачів сайту: 10
avatar
0
1
Если каким то чудом Токаря назначат на эту должность, посмотрим на его честность, будут ли работать автоматы в самом центре (Казино) или нет! Но я сильно сомневаюсь в его назначении. А то что Сыдорика уходит, это даже к лучшему, он как глава администрации - "никакой", не тянет он это назначение.
avatar
0
2
Тож на вашу думку хто в нашому районі "тягне" на цю посаду (голови РДА) і чому (аргументи).
avatar
2
3
Це , суцільна брехя, що громадськість підтримує Токаря.... Боже, відведи нашу Баштанку від цієї людини...
avatar
1
5
Согласен с вами на все 100 %, не знаю не одного человека кто его поддерживает (или вообще не знают или отзываются о нем не с лучшей стороны). Сам лично его не знаю, но его высказывания говорят сами за себя. Может мне кто то скажет что это за человек (биография)?
avatar
0
4
По моему мнению это должен быть человек который работал до этого на руководящей должности (имеет опыт, может руководить людьми и понимает степень возложенных на него обязанностей), образование высшее, желательно экономическое, уравновешенный (не рубить с плеча), не глупый, не коррумпированный (цель которого преследовать интересы простых людей, а не свои собственные) местный (который прожил здесь много лет и знает проблемы города и района в целом). Кто этот "супермен", я не отвечу! Кого можно сюда назначить - тоже не скажу, хоть родился я в Баштанке и всю свою жизнь здесь живу, но я не когда особо не вникал в местную политику (видел лишь результат деяния местной власти) и потому чиновников и руководителей знаю не всех (но кого знаю, не подпадают под нужные критерии). Но Сыдорику я знаю не по наслышке и потому берусь рассуждать (в коментарии выше). А назначать людей которые просто были в АТО но не имеют понятия как это все работает (когда нету нужных качеств которые перечислены выше), считаю просто глупостью и простым пиаром "типа честности", хотя ничего плохого не имею против эти ребят (но каждый должен быть на своем месте). Если вы предложите здесь кандидатов которых можно рассмотреть на эту должность - буду рад порассуждать с вами над эффективностью их будущего назначения.
avatar
0
6
Бачу, що Дмитро Баштанський активна молода людина. Майже разом зі мною зареєструвався на сайті, а як встигає давати критичні і слушні коментарі. Закликаю допомогти мені розблокувати сайт міськради в частині коментарів. Там йде багато інформації, а зворотній зв'язок відсутній. Керівництво міськради таким чином не чує свою громаду, а звідси відсутня оперативність в прийняті рішень. Згоден з тобою по 4 коментарю тому, що відповідаю майже всім критеріям, і тому прийняв для себе таке відповідальне рішення. Скажу більше, мене запрошено на співбесіду до губернатора на цьому тижні, як реального кандидата на посаду очільника району. Після співбесіди в суботу повідомлю результати. Інших кандидатів я поки не бачу, вони ще публічно себе не заявили, а можливо пішли іншими зазначеними шляхами. Дмитро не бійся бути відкритим, але я тебе розумію.
avatar
0
7
Спасибо за предложение, но вынужден отказаться по ряду причин.
1. Сайт горсовета не предназначен для того что бы оставлять комментарии под статьями, он носит чисто информационный характер. Для этого с левой стороны (на сайте) есть ссылка "Электронное обращение". Если на сайте сделать возможность оставлять комментарии - там начнется "Срач" (прошу прощение за выражение).
2. Я не разделяю Ваши взгляды.
У меня вопрос к Вам - сколько вы лет живете в Баштанке, откуда вы родом, кем вы работали до этого (руководящая должность какая была). Это чисто из любопытства, в интернете нет о вас информации и никто о вас ни чего не знает!?
avatar
0
8
Якщо Баштанська міська рада відкриє коментарі, то це буде тільки «+». Крім того, дозволяти ж можна лише для тих, хто зареєструвався під реальними даними. А ще практично у кожному «движку» сайту є опція увімкнення коментарів для кожного розділу. Тож це можна активізувати, наприклад, для новин. Для інших офіційних документів закрити.
avatar
0
9
А как можно проверить подлинность регистрационных данных, вставить строку номер и серия паспорта? Все наделают себе "левых" профилей и будут гадить в комментариях. Зайдите на сайт Николаевского горсовета - там тоже комментарии закрыты.
avatar
0
10
Усе просто. Коментувати можна дозволити лише користувачам, які підтвердили власні реєстраційні дані (наприклад вказали власний номер телефону). Не думаю, щоб було багато бажаючих коментувати статті на сайті та і реєструватися.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz