Головна сторінка

Ср, 08.05.2024, 01:30

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

День партизанської слави ......
00:14:11
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:

-4:

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 6

Хто ми ГО «Майдан Баштанщини»…

Про Майдан Баштанщини
 
  Громадську організацію «Майдан Баштанщини» було створено у революційному 2014 році небайдужими громадянами, які відкрито підтримували Майдан у м.Києві, і тому було названо так організацію. Юридичними засновниками організації є Токар В.І., Ком’якович О.А., Голодівська Л.І., Дегтяр Т.А.
  Основною діяльністю організації є боротьба за гідне життя наших громадян. Чи відбудеться Майдан у нашому місті залежить від того на скільки ми дозволимо себе ганьбити. Але запевняю Вас, що активісти і патріоти у нашому районі є, і їх достатньо для справедливої боротьби.
  В організації немає членства, як у політичних партій, у нас просто громадські активісти, які уболівають за демократичний європейський устрій та розвиток нашої країни. Постійно у нас беруть участь в громадській роботі від 20 до 40 патріотичних та активних громадян.
  Якщо і Ви розділяєте ці принципи, то нам немає чого обмінюватися критикою, ми з вами завжди знайдемо спільну мову. Наші зусилля повинні бути націлені на завоювання цих принципів. Для цього у 2014 році ми і звернулися до міськради з листом від 19.09.14 №1 щоб міська рада дозволила нам працювати в кабінеті для громадських організацій №5 з нашими активними громадянами, які також пропагують патріотизм і відкрито це демонструють. В тому листі немає ні одної строчки про надання нами юридичних послуг. Буває, що до нас звертаються з даного питання на свавілля «органів», і ми разом допомагаємо. 28.11.14 сесія міськради своїм рішенням дозволила нам проводити громадську роботу, виділивши місце.

Запрошуємо переглянути:

  Я, як уповноважений ГО, у свій вільний час проводжу зустрічі з громадянами і робимо те, що нам під силу зробити. На даний час ми зосередили свої зусилля на боротьбі з корупцією в місті та районі. А хто у нас здійснює корупційні порушення, ну звісно будь яка влада, різні державні органи, в т.ч. і правоохоронні. З цього важливого питання я і намагаюся об’єднувати небайдужих громадян. Різні протидії від влади мені тільки допомагають активніше вести громадську роботу і залучати нових людей.
  Слава Україні!
Уповноважений ГО «Майдан Баштанщини"
Токар В. І.
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: майдан8318 | Дата: 06.03.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Дегтяр, громадськість Баштанщини, Майдан Баштанщини, Ком'якович, Голодівська, Володимир Токар, Токар
Всього коментарів користувачів сайту: 161 2 »
avatar
0
1
Хто це нові люди , які входять ГО? З уповноваженим дуже важко працювати, майже неможливо.... І чи спитали Ви у тих, засновників: Чи хотіли б вони, щоб були оприлюдені їхні прізвища?
avatar
0
2
Маєте на увазі прізвища саме вказаних 20-40 чол., учасників ГО, про які пише Володимир Токар?
/чи вони теж хочуть, щоб їхні прізвища друкувалися/
avatar
0
3
Та нема стільки учасників, це - міф.... Знаю, що засновники не хотіли б, щоб їх згадували....
avatar
0
4
Тоді реальну кількість ГО можуть довести тільки прізвища учасників.
avatar
1
5
Пані Ірино.Громадські організації покликані обєднувать людей.Читаючи ж ваш блог, де пишете, що діти непотрібні, робити презинтації книг місцевих авторів-це ганьба,все мирське непотрібне. Ось ваші слова -"Як завжди я не розумію всіх людей, їхнє скиглення". Ви вважаєте, що 10% це номальні люди останні це- "Населення яке не має знань, і різних позитивних людських рис характеру".Ясно. що з такими думками в громадських організаціях працювати неможна.Тому незліться. Беріть приклад писати про позитив у дійсно світлого психолога Антоніни Заворотнюк.
Щодо уповноваженого, є питання з якими непогоджуюсь, є з якими погоджуюсь . Тому в ті 20-40 входять також і я, С.Гапон, С.Щербан, О. Корольова, С.Божко, С.Лагунова, К. Ткачова, О.Гриненко та інші члени ВО "Свобода" і не тільки. Якщо хочете порахувати всіх-скоро у вас така можливість буде.
avatar
1
6
Пані Ірина була активним учасником у нашій організації, але потім на місцевих виборах пішла від нас у список партії «БПП-Солідарність» разом з перефарбованими регіоналами. Для нас це неприйнятно, тому із наших рядів ми її виключили. Щодо наших рядів і самого списку то це дійсно не етично оприлюднювати без згоди активістів. Ваші провокативні пропозиції тільки на руку нашим опонентам. Про Вас я відповів, а ще можу сказати за Гонту В.М.(адміністратора сайту), що він також нас підтримує і він потенційно наш активіст. Просто потрібно прочитати Закон України «Про громадські об’єднання» і тоді буде більше зрозуміло про діяльність громадських організацій. Наприклад ГО «Районна організація авіамоделістів» або ГО «Спілка військовослужбовців АТО». Які можуть бути питання по їх діяльності або кількості, і так все зрозуміло з їх найменування.
avatar
0
13
Щодо Ірини, вважаю, що не праві, що її виключили з ГО МБ. Жодних преференцій, коли вона на вибори пішла з БПП, не отримала. Значить пішла за особистим переконанням, а не щоб отримати "пряника". Ну не усі ж у БПП колишні регіонали, не усі. Крім того, ви кажете, що у вас ліберальні умови вступу до ГО, чи пак бути її членами, а тут читаю про ноти внутрішньої дикратури. Можливо є інша причина, то якщо це суто особисте, не пишіть, нехай лишається всередині ГО.
avatar
1
14
Це суцільня брехня, що мене виключили. Я сама пішла , вийшовши із члена громадської ради при райдержадміністрації,бо особисто сама вирішила не бути учасником ГО МБ. Хоча , зборів не було і ніхто не виносив ніякого рішення з приводу виключення . Вирішила не бути в цій ГО, бо дуже важко і часто незрозуміла позиція теперішнього уповноваженого.
avatar
0
7
Після таких відповідей питання щодо кількості чол. ГО відпадає.
avatar
0
8
А щодо підтримки ГО "Майдан Баштанщини" скажу як і В. Т. Гриценко, що є моменти у діяльності "Майдану Баштанщини", з яким я не погоджуюся, є такі, які підтримую.
avatar
0
9
Зараз мене запитують, мов навіщо після блокування на сайті акаунту Володимира Токаря тепер, після його повторної реєстрації, не блокуєш. Скажу, що раніше на Баштанка.НЕТ був розділ "Голосу Баштанщини" (дехто дорікав, що газета піарить сайт) і Володимир Токар друкувався там. Проте не розуміли, що публікації Токаря здійснювалися не у розділі газети, а у окремому, що названий "Блоги Баштанчан". Після того сайт газети (який, до речі, навпаки, "розкручувався" за рахунок Баштанка.НЕТ) було вилучено (отримав нову адресу).
Від того часу публікації В. Токаря здійснював Валентин Гриценко. Я запропонував Токарю зареєструватися наново, що він і зробив. Тож блокування його акаунту не буде. Кожен на сайті має змогу відповісти на будь-яку статтю. Неприпустиме одне - особиста образа користувача типу "ти дурінь, а я розумний".
avatar
0
10
Повідомлю, що не був і зараз не є учасником ГО "Майдан Баштанщини", як дехто думає від часу, як почали публікуватися статті В. Токаря і в газеті, і на Баштанка.НЕТ.
------------
Проте як бачимо зі статті Володимира Токаря і коментарів Валентина Гриценка, кількість членів ГО не є постійною. Тобто їх сьогодні може були лише 4-ри (тільки засновники), а завтра - 25, тобто з тією групою людей, чиї права вони можуть відстоювати. Це, звісно, на перший погляд не правильно, бо кількість членів хочеться щоб була сталою, але з іншої сторони, яка різниця.
avatar
0
11
... до того скажу, що багато кому з баштанчан не подобається діяльність ГО МБ, мов назвалися Майданом, а чи були вони там (у Києві).
Проте я завжди казав, що ніхто нам не забороняє утворити власну ГО та назвати її, на приклад, "Правда Баштанщини" і виступити з МБ у полеміку на рівних (ГО з ГО). Тільки от далі диванних розмов про створення ГО справа і досі не дійшла.
avatar
0
12
... дехто вже звертався до мене, як адміна сайту, провести розслідування щодо одного з активістів у Баштанці, який стверджує, що був у Києві в часи протистояння проти беркутівців, а сам у цей час був у Баштанці (а ще цим хизується перед іншими). Тільки я вважаю, що не маю права це робити, бо не був особисто на Київському Майдані, тож не мені засуджувати їх. Є в Баштанці, які були у Києві, то їм, як кажуть, "судити своїх"...
avatar
0
15
Ну Це ж брехня. Ви що?
1-10 11-11

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [173]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [626]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz