Головна сторінка

Вт, 23.04.2024, 23:02

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Судьи нажали "золоту......
00:08:53
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Вулиця Театральна:

Фотографія 7:

З 8 березня!:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

На головну » 2022 » Січень » 3

Книги для різдвяного та новорічного настрою

Зібрали книжки від українських видавництв, що допоможуть ще більше відчути атмосферу Різдва і Нового року та можуть стати гарним подарунком на свята для будь-кого.
 
«19 різдвяних історій», Видавництво Старого Лева
 
Автори: Катерина Бабкіна, Дорж Бату, Володимир Бєглов, Костянтин Москалець, Мар’яна Савка, Ірина Савка, Галина Вдовиченко, Христя Венгринюк, Богдан Волошин, Надійка Гербіш, Сергій Гридін, Богдан Жолдак, Мирослав Лаюк, Богдана Матіяш, Катерина Міхаліцина, Сергій Осока, Ілларіон Павлюк, Маркіян Прохасько, Любомир Серняк.
   
Див забагато не буває, правда? І коли ж на них чекати, як не на Різдво? Адже це час безцінних подарунків, фантасмагорії та химерних пригод, час, який повертає нас у дитинство та відкриває нові сенси дорослішання. Це пора пошуку умиротворення та батьківського тепла, пора, коли самотність переживаєш особливо гостро. І саме в цей час повсякденність можуть наповнювати чудеса, а іскри любові запалюють життя з новою силою.
 
19 сучасних українських письменників написали історії про те, яким різним буває Різдво. Про те, яким різним буває життя.
 
Доктор Сьюз «Про Грінча, який украв Різдво», #книголав
 
Напередодні Різдва злий і заздрісним Грінч вирішує вкрасти свято у мешканців містечка Хтовіль. З кожного будинка він забирає подарунки, наїдки і навіть ялинки. Але його задум провалився, адже справжнє свято – це дещо більше за яскраві атрибути.
 
«Про Грінча, який украв Різдво» ‒ відомий твір Доктора Сьюза, що вийшов далекого 1957 року, здобувши величезну популярність серед маленьких читачів. «Про Грінча, який украв Різдво» увійшла до рейтингів «100 найкращих ілюстрованих книжок» за версією
 School Library Journal та «100 найкращих дитячих книжок» Національної асоціації освіти США.
 

Том Флетчер «Різдвозавр», Видавництво Старого Лева
 
Хлопчик Вільям просить у Санти на Різдво динозавра і навіть не підозрює, чим обернеться його прохання. Гортаючи сторінки цієї веселої динамічної пригодницької книжки британського письменника і музиканта Тома Флетчера, ви довідаєтеся, хто допомагає Санті на Північному полюсі і хто намагається вполювати північних оленів, як з ненависті народжується дружба і чому містер Трандл понад усі свята любить Різдво. І, звісно, познайомитеся з найфантастичнішим книжковим героєм – Різдвозавром.
 
Річард Фейнман «Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака», Наш Формат
 
Фізика була сенсом життя видатного науковця й педагога, а кожна його лекція перетворювалася на захопливу гру. Утім особистість Фейнмана така неординарна й багатогранна, що заслуговує не меншої уваги, ніж його наукові досягнення. Фізик-теоретик, художник-портретист, віртуозний барабанщик і жартівник, який полюбляв розігрувати друзів та колег і часто сам потравляв у кумедні ситуації… Ніхто краще за нього не розповість про неймовірно-божевільні пригоди, на які науковця штовхала невгамовна цікавість.
 

Зої Заґґ «Дівчина Онлайн», Видавництво Старого Лева
 
Пенні — шістнадцять, тож, як і в багатьох підлітків, її життя не таке просте, як видається. Дівчина захоплюється фотографією, має найкращого друга Елліота, та не може порозумітися з однолітками. Про свої розчарування, конфузи, стосунки з хлопцями та панічні атаки вона чесно й відверто розповідає у своєму блозі під ніком Дівчина Онлайн.
 
А тоді весь світ наче змовляється проти неї. І Пенні разом з родиною та Елліоттом втікає на Різдво до Нью-Йорка, де раптово закохується. Це найромантичніше Різдво у її житті, проте невдовзі дівчина опиняється в епіцентрі мережевого скандалу…
 
Дебютний роман британської фешн-блогерки, ютуберки та письменниці Зої Заґґ «Дівчина онлайн», який вийшов у листопаді 2014 року, побив рекорд за перший тиждень продажів.
 
Фредрік Бакман «Моя бабуся просить їй вибачити»
 
Ельзі – сім, і вона не така, як інші. Її Бабуні – сімдесят сім, і вона неймовірно шалена – якщо вважати шаленством, приміром, стояння-на-балконі-й-обстрілювання-перехожих-із-рушниці-для-пейнтболу. А ще бабуся для Ельзи найкращий – і єдиний – друг. Щоночі Ельза ховається від світу в бабусиних історіях про Країну-Спросоння та Королівство Міамас, де ніхто не мусить бути «нормальним». Та коли Бабуня помирає й залишається жити лише в листах, написаних до тих, перед ким вона відчувала провину, – ось тоді й починається найбільша Ельзина пригода… Дуже добра, мудра історія про те, що дива трапляються у житті, навіть попри жахіття й страхи. Роман, в якому кожен персонаж заслуговує на окрему книжку. Любов, дружба, відданість, допомога – «Моя бабуся просить їй вибачити» ‒ книжка, яка не залишить байдужими.
 

Чарльз Діккенс «Різдвяна історія», Видавництво Старого Лева
 
Повість британського письменника вперше вийшла ще 1983 року і до цього часу залишається різдвяною класикою. Цією відомою історією про Скруджа Діккенс заклав­ основи своєрідної «різдвяної філософії», яка культивується відтоді не лише в Англії, а й у всьому Західному світі.
 
 
Джесіка Дей Джордж «Сонце і Місяць, Сніг і Лід», Видавництво Старого Лева
 
Наймолодша з дев’яти дітей дроворуба не має імені. Дівчина живе з родиною на далекій Півночі, де панує вічна зима, у чому нібито винні тролі. Якось вона рятує чарівного оленя, і за це він дарує дівчині ім’я та здатність розуміти мову тварин. Одного дня до дроворубової хатини приходить величезний білий ведмідь-­ізбйорн і пропонує угоду: якщо дівчина житиме з ним у палаці один рік та один день, він подарує її сім’ї багатство.
 
Яку таємницю приховує ізбйорн і чи вдасться дівчині її розгадати ‒ у романі американської письменниці, авторки бестселерів для дітей за версією The New York Times Джесіки Дей Джордж «Сонце і Місяць, Сніг і Лід».

 
Б’янка Боскер «Схиблені на вині. Мандрівка у вишуканий світ сомельє», Наш Формат
 
Журналістка Б’янка Боскер зовсім не розумілася на вині, вважала сомельє лише пафосними офіціантами, а єдиною реакцією її мозку на келих червоного чи білого було банальне «Ура! Я п’ю вино!». Та одного разу вона зовсім випадково зацікавилася світовими змаганнями сомельє. Відтоді почалася її подорож серед шанувальників смаків, шукачів надзвичайних пляшок, творців запахів, схиблених гедоністів і найамбітніших сомельє світу.
 
То навіщо весь цей галас навколо вина? Чи справді є різниця між пляшкою за 20 і за 200 доларів? Ця книжка — не суха інструкція із вибору вина. Авторка занурюється в шалений світ одержимості цим напоєм, шукає найкращий спосіб розібратися в різновидах та присмаках вина та навчитися завдяки ним смакувати життя. Книжка для всіх, хто любить вино, хоче зрозуміти, як розбиратися в ньому та смакувати цей напій.
 
 
Оксана Була «День народження ялинки», Видавництво Старого Лева
 
Усі дерева народжуються влітку. Серед них і ялинки. Ялинковий туконі дбає, щоб до зими вони підросли і зміцніли. Проте одна ялинка виростає таки серед зими, і завжди невідомо, де ж вона з’явиться. Лише куріпковому туконі під силу знайти її. Отож, коли народжується особлива ялинка, її прихід святкують усі лісові мешканці. Адже це особливий день ‒ день народження всіх туконі.
 
Чудова книжка-картинка відомої української художниці Оксани Були запросить малюків у зимову казку і навчить берегти природу разом з добрими духами лісу ‒ туконі.
 
 
Соломія Савка «Містерія Різдва», Видавництво Старого Лева
 
Ця книжка ‒ про тепло і затишок родинного свята. Про цінності та традиції, що єднають покоління. Бо Різдво ‒ найтаємничіше та найочікуваніше свято для українців. Ця книжка, немов та торба міхоноші, наповнена рецептами святвечірніх страв, колядками і віршами, без яких немислиме Різдво.
 
 
Ульф Старк «Маленька книжка про любов», Видавництво Старого Лева
 
Напередодні Різдва може трапитися чимало див. На Фреда, героя «Маленької книжки про любов», чекає багато подарунків. Навіть якщо тато на війні, не вистачає їжі і хлопець майже перед канікулами отримує догану від директора, все, чого він найбільше хоче, здійсниться. У повісті відомого шведського письменника Ульфа Старка ‒ багато світла й любові, і цей настрій книжки дуже точно відтворила в ілюстраціях Марія Фоя.
 
Марк Менсон «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем», Наш Формат
 
Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми намагаємося уникати будь-якого негативу. Книжка навчить не стільки відмежовуватись від усіх проблем, скільки спокійніше сприймати ситуації, на які ми не можемо вплинути, мати менше стресу і, як наслідок, більше радіти життю.
 
 
Джоанна Басфорд «Різдво Джоанни», Видавництво Старого Лева
 
Ця розмальовка для дорослих створена спеціально для періоду святкування Різдва. Просто бери ручки та олівці і розмальовуй, доповнюй або ж прикрашай кожен із цих святкових витворів мистецтва. У книжці заховалася ціла зграйка невловимих маленьких вільшанок. Відшукаєте усіх?
 
 
Дзвінка Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая», Видавництво Старого Лева
 
Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя.
 
 
Тарас Прохасько, Мар’яна Прохасько «Хто зробить сніг», Видавництво Старого Лева
 
Це казка про родину кротів та їх тринадцять кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг. стала переможцем конкурсу «Книга року ВВС – 2013» у номінації «Дитяча Книга року ВВС – 2013», а також отримала премію «ЛітАкцент року 2013» у номінації «Поезія і проза для дітей», посіла перше місце рейтингу «Книжка року‘2013» у номінації «Дитяче свято», потрапила до світового каталогу «The White Ravens» у 2014 році.

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - Книги для дітей у подарунок на Різдво


Джерело: https://starylev.com.ua/news/16-knyg-dlya-rizdvyanogo-ta-novorichnogo-nastroyu
Категорія новин: Куточок споживача
Опублікував: vagonta | Дата: 03.01.2022

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: книги на Різдво, Різдвяний настрій, книги для настрою, для настрою
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1049]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz