Головна сторінка

Чт, 25.04.2024, 14:40

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Мікс відео з перетягуванн......
00:03:10
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-35:

З 8 березня!:

Працівники Укртелекому:

Відкриття офісу Партії регіонів:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2016 » Грудень » 27

«Лауреат спортивного року – 2016»: кращі спортсмени та тренери Миколаївської області


27 грудня відбулась урочиста церемонія «Лауреат спортивного року – 2016», яка визначила кращих спортсменів та тренерів Миколаївської області. Привітали спортсменів голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, голова обласної ради Вікторія Москаленко, народний депутат України Тарас Кремінь, заступники голови ОДА Вячеслав Бонь та Олександр Кушнір.Переможців оголосили в номінаціях: «Найкращий спортсмен», «Найкраща спортсменка», «Разом з олімпійцями» (чоловіки), «Разом з олімпійцями» (жінки), «Сильні духом», «Олімпійська надія», «Ветеран спорту», «Краща команда року», «За відданість справи», «Найкращий тренер».
В 2016 році вперше з 2012 року виділено кошти з бюджету Миколаївської області на придбання квартири для провідної спортсменки Миколаївщини зі стрибків у воду - Олени Федорової– заслуженого майстру спорту України, бронзової призерки чемпіонату світу,  5-ти разової призерки Чемпіонатів Європи зі стрибків у воду, учасниці трьох Олімпійських ігор.   Сертифікат на квартиру від Олексія Савченка отримав батько видатної спортсменки Олег Федоров
Нагадаємо, що цього року на Літніх Олімпійських  на Паралімпійських іграх, що проходили в Бразилії приймали участь спортсмени Миколаївщини.
Так, в Олімпійських іграх приймали участь 7 миколаївських спортсменів: Ольга Харлан завоювала бронзову нагороду в індивідуальній першості з фехтування на шаблях та срібну нагороду – в командній; Олена Буряк в складі жіночій четвірки з веслування академічного посіла 4 місце; Ілля Кваша в індивідуальних стрибках у воду з 3-х метрового трампліну посів 6 місце серед чоловіків; Олена Федорова – 11 місце серед жінок у стрибках у воду;  Оксана Окунєва в стрибках у висоту опинилася на 22 місці; велогонщик Андрій Гривко в гонці з роздільним стартом показав 18 результат, у груповій гонці – 41; Павло Мацуєв в класі яхт "470" посів 25 місце у вітрильному спорті.
В Паралімпійських іграх  взяли участь 12 миколаївських атлетів, які вибороли  6 золотих,  1 срібну та 5 бронзових нагород, встановили два світових та один рекорд паралімпійських ігор.
У 2016 році на чемпіонатах світу наші спортсмени вибороли 29 золотих, 20 – срібних та 21 – бронзову нагороду. На Чемпіонатах Європи спортсмени вибороли 21 золоту, 22 срібних і 32 бронзових нагороди.В 2016 року тренерами Миколаївської області підготовлено 9 Майстрів спорту України міжнародного класу, 50 Майстрів спорту України, присвоєно звання Заслужений тренер України Тімашкову Юрію Михайловичу.
Цього року Миколаївщину в збірних України представляли 437 спортсменів: 146 спортсмен основного складу, 136 – кандидатів та 155 – резерву.
В 2016 році Президент України призначив стипендії миколаївським спортсменам Ользі Харлан, Олені Буряк, Іллі Кваші та тренерам – Бессоновій Раїсі Василівні, Мар’янко Тетяні Йосипівні, Пришутову Павлу Михайловичу
З обласного бюджету кращим 19 спортсменам Миколаївщини з олімпійських видів спорту виплачено грошову винагороду за перемогу в офіційних міжнародних змаганнях на загальну суму 500 тис. грн.
Щомісяця виплачується стипендія облдержадміністрації і обласної ради, яку в 2016 році отримували 74 спортсмени та тренери. В 2016 році рішенням Миколаївської обласної ради було збільшено обсяги фінансування з обласного бюджету на виплати стипендій  кращим спортсменам. Розмір стипендії  з 2017 року буде збільшено на 45% кожному отримувачу. 

 

За вагомий особистий внесок у розвиток олімпійського спорту, досягнення високих спортивних результатів національною збірною командою України на Іграх ХХХІ Олімпіади, підготовку спортсменів міжнародного класу голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко нагородив тренерів, які виховали спортсменів – переможців Олімпійських ігор та Міжнародних змагань:

Орденом "За заслуги" І ступеня

Скорохода Артема Анатолійовича — особистого тренера срібної та бронзової призерки Ігор ХХХІ Олімпіади з фехтування Ольги Харлан

Деркача Віктора Миколайовича — особистого тренера дворазового чемпіона Паралімпійських ігор з легкої атлетики Ігоря Цвєтова 

Орденом "За заслуги" IІ ступеня

Каспарова Олександра Аванесовича — головного тренера штатної збірної команди України з настільного тенісу

Орденом "За заслуги" IІІ ступеня

Христика Володимира Васильовича — тренера з фехтування на візках Миколаївського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт"

Медаллю "За працю і звитягу"

Зубенка Ігоря Володимировича — особистого тренера чемпіонки Паралімпійських ігор з настільного тенісу Наталі Косміної.

Лауреати номінації «Найкращий спортсмен 2016 року»:
Кваша Ілля (заслужений майстер спорту України, виборов 6 місце на Олімпійських іграх в Бразилії, Чемпіон Європи, дворазовий бронзовий призер Чемпіонту Європи зі стрибків у воду 2016 року). Нагороду отримав тренер Іллі – Сергій Гуменюк.
Бондаренко Антон (майстер спорту України міжнародного класу, член збірної команди України, виборов 8 місце на Чемпіонаті Європи з академічного веслування серед дорослих).
Білоущенко  Сергій (заслужений майстер спорту України, член збірної команди України, виборов 8 місце на Чемпіонаті Європи з академічного веслування серед дорослих). Нагороду отримав тренер Сергія – Павло Пришутов.
Переможцем номінації «Найкращий спортсмен 2016  року» визначено – Іллю Квашу.
У номінації «Найкраща спортсменка 2016 року» лауреатами стали:
Харлан Ольга (заслужений майстер спорту України, срібна та бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор, дворазова бронзова призерка Чемпіонату Європи). Нагороду отримав тренер Ольги – Артем Скороход.
Буряк Олена (заслужений майстер спорту України, зайняла 4 місце на Літніх Олімпійських іграх,  бронзова призерка Чемпіонату Європи з академічного веслування). Нагороду отримав тренер Олени – Павло Пришутов.
Федорова Олена (заслужений майстер спорту України, учасниця Олімпійських ігор, на яких виборола 11 місце, виборола 5 місце на Чемпіонаті Європи зі стрибків у воду). Нагороду отримав тренер Олени – Сергій Гуменюк.
Переможцем номінації «Найкраща спортсменка 2016 року» визначено – Ольгу Харлан.
У номінації «Разом з олімпійцями» серед чоловіків лауреатами стали:
Лінник Максим (майстер спорту України міжнародного класу, дворазовий Чемпіон Європи  з рукопашного бою серед дорослих).
Хлюстин Анатолій  (майстер спорту України, бронзовий призер Чемпіонату Європи з боротьби сумо серед дорослих,  Чемпіон та бронзовий призер Чемпіонату Європи серед молоді).
Ритко Ярослав (майстер спорту України міжнародного класу, бронзовий призер Чемпіонату Європи з боротьби самбо). Нагороду отримав тренер Ярослава – Олександр Кузміщев.
Переможцем номінації «Разом з олімпійцями» серед чоловіків визначено Лінника Максима.
У жіночій номінації «Разом з олімпійцями» лауреатами стали:
Вінталова Марія (майстер спорту України з рукопашного бою, двічі бронзова  призерка Чемпіонату Європи з рукопашного бою серед дорослих).
Скрипніченко Крістіна  (майстер спорту України міжнародного класу, дворазова срібна призерка Чемпіонату Європи з кікбоксингу серед дорослих, музичні вправи).
Кармалова Юлія (майстер спорту України, дворазова бронзова призерка Чемпіонату Європи з кікбоксингу серед дорослих, музичні вправи).
Переможцем номінації «Разом з олімпійцями» серед жінок визначено Крістіну Скрипніченко.
У номінації «Сильні духом» лауреатами стали:
Цвєтов Ігор (майстер спорту України міжнародного класу, двічі  Чемпіон Паралімпійських ігор з легкої атлетики).
Бойко Геннадій (заслужений майстер спорту України з плавання, дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор з плавання, тричі Чемпіон Європи з плавання).
Гриненко Богдан (майстер спорту України міжнародного класу, на Паралімпійських іграх він виборов медалі всіх гатунків: золоту, срібну та бронзову).
Переможцем номінації «Сильні духом» визначено – Геннадія Бойка.
У номінації «Олімпійська надія» лауреатами стали:
Насибов Парвіс (майстер спорту України, срібний призер Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед юніорів).
Кукліновська Людмила (майстер спорту України,  срібна та бронзова призерка Чемпіонату світу, срібна та бронзова призерка Чемпіонату Європи  з веслування на байдарках і каное серед юніорів, вихованка Миколаївського вищого училища фізичної культури).
Матяш Артем (майстер спорту України, срібний призер Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед юніорів, вихованка Миколаївського вищого училища фізичної культури).
Переможцем номінації «Олімпійська надія» визначено Людмилу Кукліновську.
У номінації  «Ветеран спорту»  лауреатами стали:
Прокопенко Дмитро (заслужений майстер спорту Радянського Союзу) та Бурих Євген (майстер спорту Радянського Союзу  чемпіони світу та України з веслування академічного в розряді ветерани).
Шпортко Валерій (кандидат в майстри спорту, чемпіон світу з гирьового спорту серед ветеранів).
Переможцями  номінації «Ветеран спорту» визначено Дмитра Прокопенка та Євгена Бурих.
У номінації «За відданість справі» лауреатами  визначено:
Борухов Володимир (з 1975 року і донині плідно працює у системі фізкультурно-спортивного товариства «Колос», яке піклується про фізичне гартування та зростання спортивної майстерності мешканців села).
Панасюк Анатолій (заслужений тренер України, багато років свого життя він віддав тренерській роботі в Миколаївській міській дитячо-юнацькій спортивній школі №5 та як професійний керівник і організатор  масового спорту у Жовтневому та Корабельному районах).
Штапенко Дмитро (заслужений працівник фізичної культури і спорту, кавалер ордену «Богдан Хмельницький», людина, що багато своїх років віддала сільському спорту села Степове та всього Миколаївського району, перший заступник директора Державного підприємства «Племрепродуктор Степове»).
У номінації «Найкращий тренер року» лауреатами стали:
Скороход Артем (вчитель фізичного виховання Миколаївського вищого училища фізичної культури, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України).
Ільїн Микола (заслужений тренер України з плавання, старший тренер Національної дефлімпійської збірної України з плавання, тренер Миколаївського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»).
Мар’янко Тетяна (заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, суддя міжнародної категорії). Нагороду отримав Сергій Гуменюк.
Переможцем номінації «Найкращий тренер року» визначено – Артема Скорохода.

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - Олексій Савченко відзначив грошовими винагородами кращих спортсменів Миколаївщини


Джерело: http://www.mk.gov.ua/
Категорія новин: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta | Дата: 27.12.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Лауреат спортивного року – 2016, кращий тренер Миколаївщини, кращі спортсмени Миколаївщини
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz