Головна сторінка

Нд, 28.04.2024, 22:01

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Звернення Президента до В......
00:01:37
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Урочисті заходи до 97-річчя визволення району:

З 8 березня!:

Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 9

Маніпулювати думкою громади небезпечно

Під листом, який публічно адресували уповноваженому ГО «Майдан Баштанщини» Токарю В. І. підписалися


Під листом, який публічно адресували уповноваженому ГО «Майдан Баштанщини»  Токарю В.І., підписалися: керівники громадських ветеранських організацій міста і району  - Семененко В.Г., Андрєєва Л.В., Зюсько А.С.; керівники районних(міських) партійних осередків - Гвалія А.У. «УКРОП», Заболотня Л.І. «ВО Батьківщина; секретар міськради Бенедик О.І. і депутати Шахалова О.М., Олійник І.О.. Також під листом підписався  голова ГО «Спілка АТО» Олійник А.В. Я розумію, що Ви  всі отримуєте зарплату у  міськраді, і намагаєтеся бути лояльними до його керівництва. Саме цим і користується міський голова,  який тримає Вас на короткому ланцюжку.  Будьте публічними і не піддавайтеся приниженню та маніпуляціям.  Покажіть позицію свого партійного(громадського) осередку з цього питання в окремій своїй публікації, а не в колективній змові з мером. Наведіть там свої аргументи в доцільності зміни місця для пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та перегляду рішення сесії своїх попередників. Не  бійтеся він у Вас зарплату не відбере.
  З Вашого листа видно, що керівництво міськради не  збирається відступати від свого ганебного  задуму і  намагається прибрати  пам’ятний знак Героям з площі Єдності(центру)  на пагорб Слави.  Бачимо, що наші аргументи їм не переконливі, і пропозиції теж. Починають маніпулювати громадською свідомістю, в дію пішли методи цькування та шантажу, вкидаються якісь непереконливі аргументи. Навіть почали пропагувати ідею об’єднання пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні із «Борцями за незалежність України». Хочу їм пояснити, що Герої Майдану боролися із злочинним режимом Януковича,  який  узурпував народну владу, і патріоти безвинно загинули. А борці за незалежність України, це ті  військовослужбовці,  які боронять наші  кордони, наприклад на сході у війні з російським агресором і їхніми найманцями. Це неможливо поєднувати.
     Мною, як уповноваженим ГО «Майдан Баштанщини», в кінці січня п.р. була проведена зустріч з міським головою Рубським І.В..  Йому офіційно  надано листа і ел.поштою ескізи пам’ятного знаку вартістю до 100тис.грн., № телефонів Миколаївського виробника. Також йому повідомлено, що тоді у 2014 році  обіцяли надати фінансову допомогу на встановлення пам’ятного знака  Вірменська громада міста та інші декілька крупних підприємців.

Запрошуємо переглянути:

- Хто ми ГО «Майдан Баштанщини»;
- Майдан Баштанщини: Про доступ до публічної інформації та контроль над використанням місцевих бюджетів;
- Громадська ініціатива для дострокового припинення повноважень Баштанського міського голови.


  Ми, громадські активісти, все одно не дамо міському голові Рубському І.В. ігнорувати (переглядати) рішення  LVII позачерговій сесії міської ради шостого скликання від 18.02.15. Нам тоді довелося в революційний рік (2014) повоювати за прийняте рішення і тепер його захистимо. Не дамо збирати кошти на помпезні меморіальні комплекси. Не дамо  створювати протистояння в громадському суспільстві. Залиште в спокої пам'ять про Героїв Небесної Сотні на освяченому  місці - площі Єдності. Все ще чекаємо об’єктивних пояснень від міського голови  Рубського І.В.- чому він випробовує терпіння громади  у  вже вирішеному питані.  Потрібно брати і виконувати рішення 57 сесії міської ради від 18.02.15р.
Слава Україні!

Уповноважений ГО «Майдан Баштанщини»  Токар В. І.

p.s. допоможіть розмістити цю публікацію на сайті міськради, у них напевно цензура.

 
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: майдан8318 | Дата: 09.03.2016

Всього коментарів користувачів сайту: 17
avatar
-1
1
А вы у людей спросили, хотят ли они видеть этот памятник на площади? Я лично за то что бы его перенесли на холм или в другое место.
avatar
1
2
І чому люди, коли пишуть свої коментарі, то не оприлюднюють своє прізвище? Так легше щось говорити,-не страшно. У темноті може вкусити хто хоче , а людина не буде знати чи то собака, чи то хто інший...
avatar
0
5
Це правда. Анонімно набагато легше щось коментувати. Жодної соціальної відповідальності. Тому, шановні користувачі сайту, які зареєстровані та мають акаунт групи "друзі" та вище, якщо буде необхідність, коментарі анонімів за вашим проханням можуть бути видалені. Звертайтеся, якщо треба. Я по-можливості буду теж моніторити їх, але не завжди можу вчасно звернути увагу. Повідомляйте через приват.
avatar
0
6
уточнення. Акаунти груп "довірений", "модератори".
avatar
0
7
Створено відповідну (щодо анонімів) розсилку-звернення.
avatar
-1
3
Малюнок прикрілений до тексту не дуже вдало. Ну, що , Володимире Івановичу, розбіглися люди від Вас? Тепер працюйте , може щось і вийде....
avatar
1
4
"p.s. допоможіть розмістити цю публікацію на сайті міськради, у них напевно цензура" - якщо це запитання до мене, як адміністратора Баштанка.НЕТ, то нічим не допоможу, бо доступу до сайту Баштанської міської ради не маю. Якщо це запитання до працівників міської ради, чи пак адміна їх сайту, то інша справа.
avatar
0
8
Пані Ірино хто куди розбігся, Ви про кого? Я, як завжди у свій вільний час займаюся громадськими справами, а Ви мене чомусь критикуєте, а це на руку нашим опонентам. Опоненти це ті, хто активно підтримував режим Януковича, хто проти Майдану, хто підтримує Путінську агресію, хто «дерибанить» бюджет. Ваша критика тут не доречна, давайте краще конструктивні пропозиції. Скажіть Ви підтримуєте перенесення пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на інше місце?
Сьогодні мав зустріч з народним депутатом України нашого округу Вадатурським А.О.. На наступному тижні планую зустріч з Бірюковим Ю.А.
avatar
0
9
Цікаво, що з цього приводу думає Андрій Вадатурський, чи він як кажуть "прийняв до відома"?
avatar
-2
10
Я не буду розказувати про свій гіркий досвід з Вами. Нехай, це буде на Вашій совісті, Володимире Івановичу. А з приводу пам'ятника, то свою позицію озвучила тоді, коли Ви промовчали... Ви не оцінили людей, які були поряд, тепер тільки залишається говорити: Я і тільки Я.....
avatar
1
11
На прийом до Вадатурського А.О. сьогодні було записано 15 заявників, як одна особа так і групою. Був кореспондент з газети і були групою Рубський , Петров і Славінський, ну і звісно народ. Я коли спілкувався з депутатом, то вже без вух цієї групи, які були присутні на прийомі з попередніми виборцями. Були громадяни із сел району. Хотілося щоб він "прийняв до відома" цих трьох панів, а в людей прийняв їх проблеми до виконання.
avatar
-1
12
Ну Це ж брежня. Ви що? Не знаєте який бруд вилити? У мене нема відповідної освіти... Я не буду про Вас говорити нічого.... Зате, знають ким хотів бути Токар... І ким став...Будете скитатися сам все життя , за такою хворобливою особистістю ніхто не піде... Я так зрозуміла, що це дяка за те, що я колись підтримувала і допомагала... Які ж у наш час є слабкі і підлі чоловіки...Хоча, такі зустрічалися завжди.. Вимагаю пробачення за брехню...
avatar
0
13
Що ж коли немає аргументів то пішли образи і прокльони. Краще раджу Вам не коментувати мої статті, це вже не для Вас. Вийдіть в поле і покричіть, кажуть допомагає.
avatar
-1
14
Доля, ще скаже своє останнє слово.....
avatar
-1
15
Вот тут интрига! (відредаговано). Идите сражайтесь в обливании грязью друг друга на другой сайт, здесь люди выражают свое мнение о статье и им нет удовольствия читать ваш бред. А по поводу Вадатурского, то ему глубоко параллельно где будет стоять этот памятник, у него по важнее проблемы есть (трасса Н-11 и другие проблемы Николаевщены).
Відповідь: Від адміна: Коментар відредаговано. Не переходьте на особистості. Вірніше переходити ніхто не забороняв, а от ображати не потрібно!
avatar
0
16
Кожен думає, що його думка правильна... І людині завжди здається, що вона сама правильна і ідеальна..... Говорити і не оприлюднювати своє прізвище не так вже і складно...
avatar
-2
17
Причем здесь мое мнение и то что оно правильно, вы сейчас путаете грешное с праведным, я не хочу с Вами вступать в словесную перепалку что бы не засорять коментарии, но Ваша переписка выше с неким гражданином майданом сама говорит за себя. А то что я не пишу фамилию так это мое желание и Вас это не обходит.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [168]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz