Головна сторінка

Сб, 20.04.2024, 02:32

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Беспредел мажоров в центр......
00:23:55
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
День міліції:

Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:

День міліції:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2016 » Квітень » 4

Моя стратегія це дієвий і реальний захист прав і свобод наших громадян



В минулому році  ГО «Майдан Баштанщини»  була допущена помилка з підтримкою  Сидорики О.А. на посаду голови райдержадміністрації. Ніхто тоді в нього навіть не запитав ніякої програми. Коли ми клопотали за його призначення, то не могли подумати, що він, військовослужбовець і учасник АТО, людина яка перебувала на захисті безпеки країни,  міг зрадити активістів нашої організації і внутрішній фронт боротьби у нашому районі. Цей внутрішній фронт ми повинні були втримати разом. А вийшло, що після себе він залишив колишнього регіонала виконувати обов’язки голови райдержадміністрації.  Сьогодні для нас це прикрий  урок, і ми вкотре  вибачаємося  перед нашими громадянами, патріотами, які чекають ліпшого, нового життя. Важко переносити зраду, і прикро, що це може повернути нас у минуле. В країні йде війна, або європейський вибір, або обійми «путінської росії». Наші активісти за європейський вибір, і тому є у нас люди, які не можуть це байдуже спостерігати, а бажають  робити реальні і суттєві зміни.
       Я, Токар Володимир Іванович, як уповноважений громадської організації, в разі мого призначення головою Баштанської райдержадміністрації, пропоную стратегію  моїх першочергових кроків. Довіра громадян, буде  головним індикатором у  моїй роботі. Щоб її завоювати, потрібно рішуче спрямувати керівників всіх владних інституцій району на безкорисливість та персональну відповідальність. 
     Моя стратегія це п’ять головних напрямків в роботі:
  1. Вирішення національної  ідеї українців - рішуча боротьба з корупцією
Головним гальмом у проведені всіх реформ в країні є корупційна складова в системі державного управління у всіх гілках влади. Покращення життя після Майдану  так і  не відчуває пересічний громадянин. Він сплачує податки і не розуміє, чому їх не вистачає,  і взагалі куди вони тепер діваються. Першим кроком в цій боротьбі буде заміна всіх керівних кадрів, колишніх і перефарбованих членів партії регіонів, які своєю активністю втримували злочинну владу Януковича.    Їх зміна буде здійснюватися   в рамках діючого трудового законодавства. Такі   керівники зможуть  залишитись працювати лише на рядовій посаді. Винні у корупційних правопорушеннях будуть притягнуті до відповідальності. Це вимога суспільства, це як народна люстрація на районному рівні, де прийняті люстраційні закони їх не дістали.
  1. Активне сприяння і контроль в реформуванні правоохоронної системи району: поліції, прокуратури, судової системи.
Контроль та вжиття дієвих  заходів  по реалізації і виконанню  рішень Уряду, Президента України та  Верховної Ради України з  дієвого  реформування правоохоронної системи. Моніторинг громадськістю роботи цих органів. Імітація з реформуванням у нашому районі не пройде. Керівники періоду Януковича, яких не дістали люстраційні закони, повинні добровільно залишити свої посади. Вимога громадян буде виконуватися максимально у правовий спосіб.
  1. Реальна підтримка та стимулювання підприємницької активності громадян, створення робочих місць.
В першу чергу буде переглянуто підходи в регуляторній політиці. Організація доступного і зрозумілого для громадян роз’яснення податкового законодавства. Використання податків повинно бути прозорим. Активізація у проведенні сезонних, щотижневих сільських, і міської ярмарок. Своєчасне отримання громадянами  плати від орендарів по земельним паям. Забезпечення реального і дієвого автобусного сполучення міста і села. Реалізація державних, регіональних і місцевих  програм по підтримці сільськогосподарських кооперативів, сімейних ферм тощо. Відродження мотивації сільського населення до самозайнятості громадян у власному селянському господарстві для  підвищення власного добробуту.
  1. Активна розробка та впровадження інвестиційних та інноваційних проектів.
Залучення інвестицій в галузях освіти, культури та  охорони здоров’я по реконструкції  і модернізації  систем опалення шкіл, будинків культури, лікарських амбулаторій та фапів. Всеохоплююча підтримка у впровадженні  європейських  енерготехнологій в соціальній інфраструктурі району.  
  1. Конструктивне, реальне  впровадження децетралізаційних кроків у реалізації Закону України «Про добровільне  об’єднання територіальних громад». 
Я категорично проти концепції один район-одна громада. Це тупа і злочинна  ліквідація сільських рад, і більше нічого. Це моя думка і переконаність. Районна рада підтримала утворення трьох територіальних громад, а можна було б і п’ять, на першому етапі децентралізації. Створення реальних,  дієвих передумов на об’єднання територіальних громад, буде проводитися у відповідності до діючого законодавства, принципів ринкової економіки та соціальної доцільності.
 
Разом ми досягнемо кращого життя для нас всіх. Чекаю на Ваші коментарі, настанови  і поради, які  будуть  взяті до виконання в моїй майбутній роботі.  
 
Уповноважений ГО «Майдан Баштанщини»           В.І. Токар
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: майдан8318 | Дата: 04.04.2016

Всього коментарів користувачів сайту: 4
avatar
0
1
ГО «Майдан Баштанщини» публічно запрошували Сидорику О.А. прийти(стаття про чоловічу розмову) і дати пояснення в його зраді суспільних позицій організації, за які Герої Небесної Сотні віддавали життя, і за які відстоюють і борються активісти організації. Люди чекали його пояснень, а він просто не прийшов, що підтвердило його слово. Те слово, яке нічого не варте. За пропозицією активістів організації факт зради інтересів організації Сидорикою О.А. буде висвітлений в обласних виданнях. Також ведуться перемовини з депутатами Верховної Ради про розміщення публікації на Українській Правді, і інше.
avatar
0
2
В мене як в людини яка підтримувала О.Сидорику виникають питання. Чому на протязі року ніякої інформації про невідповідність О.Сидорики зі сторони радників небуло. Чому покривали його зраду?
Відповідно до Положення про безоплатного радника, радник повинен проводити певну роботу. Ось декілька з цього Положення. Якої конкретної роботи зроблено радниками, якщо голова нічим не займався.
Скільки підготовлено проектів розпоряджень їх назва . Скільки організовано та проведенно семінарів, конференцій, круглих столів ( з ким і теми, їх результативність?).
Радники зобовязані бути присутніми на засідання колегій районної державної адміністрації, брати участь в обговоренні питань, вносити пропозиції, робити застереження. –(Скільки виступів і з яких питань,їх результативність?).
Брати участь у нарадах, що скликаються органами виконавчої влади, виступати з питань, що на них обговорюються. З яких питань виступали на нарадах їх результативність).
avatar
0
3
В.Т. на Ваші питання є відповіді у публікаціях радників за 26 і 27 березня. Що стосується таких запитань, як наприклад кількість розпоряджень, їх назви або проведені семінари, круглі столи, які теми, їх результативність це для читачів не цікаво, а для Вас я про них окремо розкажу. Хочу тільки зазначити нашим читачам, що до обов’язків радника я ставився з відповідальністю, був щодня на всіх ранкових нарадах, і черпнув достатньо досвіду. Тому, я чітко визначився, що я зможу виконати обов’язки голови райдержадміністрації. Я знаю реальний стан справ в районі.. Але головне, я акцентую, в моїй роботі буде захист прав і свобод наших громадян. Суть зради Сидорики О.А. в тім, що він свідомо проігнорував завдання і настанови тих, хто за нього клопотав, тих активістів громадської організації, які просто звичайні, але патріотичні громадяни. Він допустив в районі реванш регіоналів, яким тільки й залишилось, що зайняти посаду голови райдержадміністрації та повернути колишніх. Питання до всіх, за що загинули Герої Небесної Сотні.
avatar
0
4
Зрозумів.Тільки вважаю постійне цькування О.Сидорики це вже переходить всі грані. На протязі року мовчали, а зараз прорвало.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz