Головна сторінка

Чт, 02.05.2024, 10:52

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Вітання в. о. голови РДА ......
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
_-31:

-10:

Центральна районна лікарня:

_-8:


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 17

Нововведение по выбросу мусора в г. Баштанка, чем чреваты последствия?

Уважаемые жители нашего прекрасного города, хочу поднять тему платного вывоза мусора на городскую свалку!

звалище за містом Баштанка
Фото Баштанка.НЕТ попередніх років
 
  Так как я проживаю в частном доме и вывоз мусора это для меня привычное дело в весенне - осенний сезон (ветки, трава, строительный мусор, не нужные вещи).
  Недавно узнал точные сроки данного проекта (хотя о проекте я знал еще год на зад) - 1 апреля 2016 г, то есть со следующего месяца выброс одного кубического метра мусора
будет составлять 12 грн (это касается людей которые самостоятельно будут вывозить мусор своими транспортными средствами на городскую свалку).
  Горсовет поставит какой то вагончик на везде, посадит какого то человека и он на свое усмотрение будет брать деньги с людей которые будут в езжать на территорию. Возникает вопрос, каким образом он будет определять объем ввозимого мусора и как его будут контролировать городские власти, ведь можно не записать ввоз или подкорректировать количество. Но это не столь важно, пусть горсовет ломает над этим голову, вопрос в другом.
  Всем понятно что народ у нас не богаты и с каждым месяцем уровень жизни стает все хуже. Не потянет это нововведение за собой негативные последствия!? Мне кажется что люди начнут выкидывать свой мусор во всех уголках города (заброшенная ферма возле объездной, балки,посадки и тд), палить все что горит (вопреки запрету). И со временем вся Баштанка, что по сравнению с другими городками нашей области просто эталон чистоты, превратится в загаженный мусором город. Разве так дорого обходится содержание свалки городу? Может ну его этот проект пока не поздно? Все написанное не является агитацией или призывом какой то партии или общественной организации на что бы сменить нынешнею власть в городе, это не что иное как размышления одного человека.
  Прошу людей которые читают статьи на этом интернет ресурсе включатся в обсуждения тем, оставляйте комментарии, давайте по дискутируем, а то такое ощущение что статьи читают 3 человека. Так же готов услышать Ваше мнение по поводу выше написанного, может я не прав!?
С ув. Дмитрий
 
Запрошуємо переглянути:
 

Баштанське сміттєзвалище
Фото Вадима Дубцова, що опубліковане у групі від Баштанка.НЕТ

звалище в м. Баштанка
 
Категорія новин: Інформування
Опублікував: dmbashtanka | Дата: 17.03.2016

Всього коментарів користувачів сайту: 7
avatar
0
1
Дякую за підняття актуальної теми та відповідну публікацію. Це вже інших рівень діяльності користувачів. на Баштанка.НЕТ.
Щодо обговорення, то не сподіваюсь на шквал відгуків. Це проблема. Проте надіюся, що постійні дописувачі прокоментують вашу публікацію. Крім того, у соціальних мережах, де є відділення Баштанка.НЕТ теж опубліковано промо вашої статті. Коментарі з соціальних мереж, які варті уваги будуть опубліковані тут.
avatar
0
2
Якби ж ви не були під ніком, можна було б після невеличкого редагування опублікувати статтю у "Голосі Баштанщини"...
avatar
1
3
Можете опубликовать под своим именем - я не буду претендовать на авторство) За вставленное фото, спасибо (не смог найти в интернете).
avatar
0
4
Дякую за коментар і що нагадали про фото сміттєзвалища, що опубліковане на ФБ. Зараз його опублікую у цій статті.
avatar
0
5
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА щодо встановлення тарифу на послуги із розміщення твердих побутових відходів для споживачів, які самостійно вивозять тверді побутові відходи на сміттєзвалище міста Баштанка

З метою забезпечення санітарного та епідеміологічного стану міста, екологічної безпеки оточуючого середовища, недопущення самозаймання полігона з поховання ТПВ, враховуючи необхідність дотримання технології розміщення відходів з урахуванням екологічних вимог та санітарних норм, Комунальне підприємство «Добробут» надає розрахунок планових фактичних витрат для затвердження та введення в дію тарифу на послуги із розміщення твердих побутових відходів для споживачів, які самостійно вивозять тверді побутові відходи на сміттєзвалище міста Баштанка. Кошти отримані від нового тарифу підуть на утримання міського сміттєзвалища.

Підприємство виконало розрахунок економічно обгрунтованих витрат на послуги із розміщення твердих побутових відходів для споживачів, які самостійно вивозять тверді побутові відходи на сміттєзвалище міста на підставі фактичних витрат підприємства у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства від 10.08.2009 № 243 «Про затвердження Методичних рекомендацій про застосування Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

Розрахунок тарифу зроблено на підставі схеми санітарної очистки міста Баштанки (надалі – «схеми») затвердженої рішенням виконавчого комітету Баштанської міської ради №65 від 30.09.2014р. «Про затвердження схеми санітарної очистки міста Баштанка».

Згідно даних схеми обсяг послуг з вивезення побутових відходів близько 46,3 тис куб.м. на рік. Враховуючи, що комунальне піприємство вивезло ТПВ в кількості 7178куб.м. Розрахунковий обсяг самовивезення ТПВ – 39122 куб.м.

Прямі матеріальні витрати.

До вартості матеріальних витрат включено вартість:
Спецодягу (костюм зимовий -660грн., костюм літній – 400грн., чоботи зим. – 200грн., взуття літн. – 150грн., рукавиці – 20грн.)
Всього (660+200)/3роки + (400+150+20) = 856 *2 = 1712грн.
Інвентар (лопата, віник) – 85 грн.
мило 4,5грн*2шт = 9грн.,
рушник – 20 грн.
Всього на суму 1825грн.

Витрати на оплату праці.
До розрахунку включена заробітна плата працівників (2 чол.)
посадовий оклад – 1654грн. * 2 = 3308грн.*12 міс = 39696грн.
премії та надбавки (10%) 39696*20% = 3970 грн.
матеріальна допомога на оздоровлення – 1654*2 = 3308грн.
Планові витрати на оплату праці – 39696грн +3970грн. +3308грн = 46974грн.

Інші прямі витрати.
Нарахування на заробітну плату по підприємству складає 22 %
46974грн * 22% = 10334 грн.
Послуги на розгортання сміття на сміттєзвалищі 72 тис.грн.
Витрати на сплату податків:

Екологічний податок за 1 куб.м. – 5,43грн., на розрахунковий обсяг самовивезення ТПВ – 39122куб.м. * 5,43грн. = 212432 грн.

Податок на землю 11863 грн.

Адміністративні витрати.
Адміністративні витрати включаються до розрахунку тарифу на послуги із розміщення твердих побутових відходів для споживачів, які самостійно вивозять тверді побутові відходи на сміттєзвалище міста встановлено в розмірі 5% .

Рівень рентабельності.
Рівень рентабельності в запропонованих тарифах буде становити 5%.
Таким чином прийняття даного тарифу дозволить забезпечити безперебійну роботу підприємства із розміщення ТПВ, поліпшити фінансовий стан підприємства, дозволить підприємству утримувати місто у задовільному санітарного стані.

Головний бухгалтер КП «Добробут» Н.В.Сидорика
avatar
0
6
Согласен насчет подезда - это тихий ужас! То что ехать по свалке это уже риск для машины! Пусть ставят вагончик сразу при съезде с трассы, там и будим высыпать! А дальше они своими тракторами.
avatar
0
7
Сьогодні мав телефонну розмову з головним бухгалтером КП "Добробут". Просив, щоб вона сама прийняла участь в обговорені
, але, зіславшись на велику зайнятість, відмовилась. Тому попробую пояснити, "по чём в Одессе рубероид" сам. Перше - зарплатня нарахована людям, які будуть керувати напрямком розгрузки різних видів сміття: гілки, будсміття та інше. Друге - оплата буде фіксуватися чеками з терміналу та потім відмічатися в документах, які здаються в бухгалтерію КП Добробут. Тобто, привезла людина сміття, спеціальний чоловічок ставить "галочку". Також з цих коштів планують обладнати дороги, по яким можна буде підїджати (пишу без апострофу, тому що ліньки переключати рокладку клавіатури) до місця розгрузки, а далі їх трактор буде горнути. Слів було багато, що воно з того буде, то будемо дивитися. Анкцентують увагу на грузовиках та авто з причепами. Такі, як я, з трьома мішками в багажнику Жигулів, пока не зрозуміло. І основне, що мені дали зрозуміти - не хочете їздити по склу, заказуйте трактор, тобто функцію "безконтейнерна вивозка".
P.S. Скільки букофф, аж упрів. biggrin :D

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz