Головна сторінка

Ср, 24.04.2024, 21:09

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Баштанка, заметіль початк......
00:02:06
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
_-34:

Участь у суботнику:

День Захисника Вітчизни - 2011:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 

 

 

На головну » 2015 » Жовтень » 23

Олімпійське лелеченя -2015


    Упродовж 11 – 17 вересня цього року під егідою Національного Олімпійського комітету України на базі санаторного комплексу «Пуща-Озерна» (м. Київ, Пуща-Водиця (МДЦ «Артек») відбувся фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2015» під гаслом Всеукраїнського проекту «#Ти Лідер: Твори! Вивчай! Перемагай! Почни з себе!».
    Проведення такого заходу стало можливим завдяки підтримці Програми розвитку ООН та Фундації «Кока-Кола» в рамках міжнародної програми New Word.
  «Олімпійське лелеченя» - це проект Національного олімпійського комітету України. Який направлений на популяризацію олімпійських ідей, залучення дітей до занять фізичною культурою і спорту, виховання у юного покоління патріотизму, благородства, дружби, взаємоповаги.
   Тож протягом року учні 5-8 класів (11-14 років) з усієї України виборювали право представляти свою область на найголовнішому старті сезону у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя-2015» . Адже змагання проходили в декілька етапів, починаючи від турнірів між класами, школами району, міст, області.
    Миколаївський регіон представила збірна команда, до складу якої увійшли учні 7-х класів Баштанської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1, переможці районних і обласних змагань «Олімпійське лелеченя - 2015» (Гомерський Дмитро, Кротова Анастасія, Новосад Максим, Рослик Олександра, Таваков Денис, Чех Ілона , Щербина Валентин, Щербина Юрій, Ященко Валерія) та учні 8 –х класів ЗОШ № 53 м.Миколаєва , переможців обласних змагань «Олімпійське лелеченя -2014» (Краснощок Анна, Ярмоленко Олег, Гайдай Олександра). А очолювала нашу команду учасників під назвою «Лідер» прекрасний тренер, учитель вищої категорії, відмінник освіти, талановита, наполеглива особистість – Тур Лілія Павлівна.
    У церемонії відкриття взяли участь уславлені олімпійці : Сергій Бубка, Ірина Мерлені , Олексій Торохтій, Олена Костевич, Вікторія Терещук, Альона Пахольчик , Олена Говорова, Анна Сорокіна та Антон Кузнецов. Відкриття відповідало всім канонам справжніх Олімпійських ігор – підняття прапора, клятва спортсмена , тренера і судді, запалення олімпійського вогню та парад команд. Спортивний комплекс заповнили дитячі голоси 25 найсильніших команд різних регіонів України для того, щоб проявити свої інтелектуальні та фізичні здібності і в чесній та безкомпромісній боротьбі визначити переможця у чотирьох видах програми всеукраїнських фінальних змагань- презентації, комбінованій естафеті, рухливій грі «Артбол» та культурно – освітній вікторині «Олімпійський рух та його учасники».
    Капітани команд разом з олімпійцями провели традиційну процедуру і запалили у чаші вогонь, який об’єднав усіх під символом п’яти кілець. Після всіх урочистостей олімпійські чемпіони роздали чимало автографів та зробили безліч фотосвітлин з учаниками, які назавжди залишаться на згадку про цей чудовий день.
   Протягом тижня діти з 25 областей України не лише визначали хто з них найспортивніший, найактивніший та найрозумніший, а ще вчилися жити, дружити і бути єдиною командою. А допомагали їм у цьому уславлені спортсмени – Олімпійські чемпіони: , Ірина Мерлені (вільна боротьба) , Олексій Торохтій (важка атлетика) та призери Ігор Олена Петрова (біатлон), Олена Пахольчик (вітрильний спорт),Ілля Кваша (стрибки у воду), Ольга Харлам(фехтування) та інші. Олімпійці не лише проводили майстер-класи та ранкові гімнастики, а й палко вболівали за кожного учасника, підтримуючи їх та даючи цінні поради.
    Ці змагання сміливо можна назвати справжнім чемпіонатом світу, настільки була запеклою боротьба між суперниками. Наша команда «Лідер» достойно виглядала в усіх 4-х видах програми та посіла в неофіційному командному заліку ІІ місце серед 25-ти команд України. Тож вітаємо з перемогою увесь склад команди та їх неперевершеного тренера – наставника Тур Лідію Павлівну. Так тримати!
    Окрім спортивної складової, кожний з 300 дітей мав чудову можливість розкрити свої лідерські якості, навчитись об’єднувати зусилля заради досягнення поставленої мети й берегти природу та дбайливо ставитись до навколишнього середовища.
    Після теоретичних знань, які діти отримували протягом тижня, настала черга перевірити набуті знання на практиці.
    Тож усі команди взяли участь в екологічному квесті . Головним завданням якого було- прибрати зелену паркову зону санаторного комплексу «Пуша-Озерна» й на майбутнє не допускати забруднення навколишнього середовища.
    Також учасникам запропоновано було взяти участь у гранті, реалізація якого допоможе вирішити екологічну проблему в школі, районі чи області, де проживають учасники.
    Головна мета даного проекту, який реалізовує Програма малих грантів глобального економічного фонду в партнерстві з мережею «Освіта в інтересах сталого розвитку України» - навчити дітей подавати грантові пропозиції та втілювати свої ідеї у життя.
    Тож протягом декількох днів фіналісти #ТиЛідер мали заповнити і подати на розгляд журі свої проекти, після чого й буде визначена команда-переможець, яка й отримає 5000 у.о. на його реалізацію. Сподіваємось, що нам пощастить!
  Саме завдяки гостинності санаторного комплексу «Пуща-Озерна» діти не лише змагалися, а й чудово відпочили і були в захваті від атмосфери, яка їх оточувала. Вони відчули себе майбутніми олімпійцями !
 Юних спортсменів цього чудового заходу було нагороджено сертифікатами учасників змагань та атрибутикою НОК України.
  Нагороди отримано, прапори спущено, але позитивні емоції, неймовірні враження та нові друзі залишаться в пам’яті назавжди.

 

 
   Команда «Лідер» висловлює подяку адміністрації Баштанської ЗОШ І-ІІІ ст№1, усім учителям та учням , які завжди підтримували , щиро вболівали та раділи успіхам своїх вихованців та друзів.
 Особливі слова вдячності за понсорську допомогу  юні спортсмени  адресують  голові
правління ПАТ «БАШТАНСЬКИЙ СИРЗАВОД» С. О. Косяченку, голові ФГ «Володимир» Ященку В.В, директору ТДВ “Баштанська райсільгоспхімія” Матвієнку В.П, ПП Годованюку В.К. та Баштанській районній організації БПП «Солідарність». Ці люди довели, що добре продуманими спільними діями можна здійнити навіть те, що здається неможливим. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.
 
 
Новосад Катерина Анатоліївна,
вчитель Баштанської ЗОШ І-ІІІ ст..№1.
Категорія новин: Спорт
Опублікував: vagonta | Дата: 23.10.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Баштанська ЗОШ №1, Спорт, Лідія Павлівна Тур, олімпійське лелеченя
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz