Головна сторінка

Чт, 25.04.2024, 10:25

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Несе Галя воду - танцювал......
00:01:20
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-17:

Районний військовий комісар М.І. Капустян:

Конкурс "А я - україночка":

Змагання з волейболу 12 лютого 2011 року:


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

На головну » 2016 » Листопад » 7

Передвиборча гонка "потихеньку" стартує?

Невдовзі знову вибори!

  Кому жителі сіл та міста, які мають намір об'єднатися в єдину громаду, віддадуть свій голос 18 грудня 2016 року?
  Хто заявить себе на ці вибори народними обранцями, а хто головою обєднаної громади (МЕРом)? Хто посяде в крісло заступників МЕРа, хто очоле різні профільні комісії та кого приймуть в члени виконкому?

  Чи будуть нові люди в міській раді, чи прийдуть "ті що були" чи може "ті що були не один раз", чи будуть це "свої" чи може "чужі"?
Цікаво спостерігати
за такими процесами, бо бачиш ХТО є ХТО. 

  Спілкуючись з людми взнав, що діяльність громадян в плані підготовки до виборів почала активізуватися.  
  БАГАТО охочих зявилося.
  Почали,  бажаючі стати народними обранцями," оновлювати" лави партій, набирати нових членів в тіж партії та крутити колесо передвибочої гонки. Чув що не нехтують також і підкупом, обіцяючи деяким людям після виборів "теплі місця" в кабінетах.
Чи побачуть люди кандидатів в депутати, які вже "світилися" в інших партіях  (і не одних) та кричали про підтримку їхніх програм?  
  Ну але то таке.

  Жваво йде обговорення одного з головних питань: ХТО ЙДЕ НА ВИБОРИ ГОЛОВИ ГРОМАДИ (МЕРа)?
  Хто будуть ці люди, що будуть обіцять, як будуть працювати?
  Офіційно ми про це взнаємо лише після  реєстрації у виборцій комісії.
  Але до реєстрації хотілося б почути кого б люди хотіли бачити в кріслі МЕРа або хоча б кандидата на цю посаду, кого хотіли б бачити депутатами.
  Пропоную в своїх коментарах громадянам повідомити, що думає громада з приводу цього, кого вони хочуть і кому вони довіряють. Або може кого вони НЕ хочуть бачити в кріслах і кабінетах і сесійній залі "білого дому" Баштанської міської ради.

  Це так би мовити интернетне вираження думки і поглядів громадян, до яких ми забовязані прислуховуватися, щоб творити демократію.


07.11.2016                                    
Категорія новин: Політика
Опублікував: prestupnoctinet | Дата: 07.11.2016

Всього коментарів користувачів сайту: 241 2 »
avatar
0
1
Депутатами в обєднану місьраду хотів би бачити слідуючих людей: Бойко Людмилу Леонідівну, колишнього керівника Баштанського районного суду, Клиса Анатолія Івановича, юриста (ці люди знають та можуть на практиці засосовувати закони), фермерів - Ященко Володимир, Ткаленко Марія Андріївна, Когут Віталій (далеко не повний перелік), які мають досвід управління господарством та в скрутну хвилину маючи значний ресурс нададуть допомогу людям і громаді.
Щодо МЕРа - думаю це крісло можливо було б приміряти Лукашику Миколі Васильовичу.
Що думаєте?
avatar
1
2
Ах да, забув.
Не хотів бачити в сесійній залі колишніх депутатів, які тільки те і робили, що займалися популізмом та самовираженням, гралися в політику, а на ділі палець об палець не вдарили для допомоги громадянам.
avatar
0
11
Якщо не секрет, то хто з депутатів міської ради, на вашу думку, був протягом року активним?
avatar
1
3
А заступником до Лукашика Миколи Васильовича взяти Жигалкіна Петра Івановича.
avatar
1
7
Горіхи добре укріплюють пам*ять, а ще укроп та петрушка.
avatar
0
8
"укроп" звучить символічно.
avatar
0
4
Це вже як рекомендаційний лист партійним організаціям wink Шкода, що так мало коментують публікації...
avatar
0
5
... ще мені здалося, що вона (агітація) триває місяців зо два. А сьогодні вже у розпалі.
avatar
3
6
Читаю попередні коментарі і диву даюсь. Що ж за кріпоти зкували мізки виборців? Може це все тому, що активними виборцями є тільки ті, що вбачають в результатах виборів лише власні меркантильні інтереси. А молодь знову профілонить важливий тусняк. Скільки можна голосувати чи закликати до підтримки тих що десятками років і так у владі, а віз і досі там. Я не говорю що нові обличчя в кандидати світяться святістю. Але коли ви купуєте нову пару взуття ви ж не знаєте скільки вона вам прослужить і чи не буде натирати п*ятки, ви купуєте її тому що старі калоші вже зносилися і не можуть задовільняти ваших щоденних потреб ні в плані комфорту ні в плані естетичному. Тому ви вибираєте нову пару оцінивши візуально її якість, ознайомившись з рейтингами та відгуками про виробника, послухавши поради друзів і надіючись на те що те взуття вам тепер буде довго служити й оберігати ваші дорогоцінні ноги від вологи та холоду. Але все одно то є ризик попасти на підробку, та все ж ви ВІРИТЕ власним вподобанням, інтуїції, здоровому глузду і вибираєте нове. Навряд хто купує поношені калоші щоб піти в них на свято. І головним в цьому залишається ВІРА в кращий вибір, а він завжди є. Можливо не дуже приємний, але завжди існує вибір носити невдало куплене (якщо вже так вийшло) та затісне взуття, чи скинути його та піти за новою парою до магазину. А можливо те, що купив, прийдеться по розміру та до душі. Тож бажаю всім землякам не боятись зкидати старі калоші, все одно потерті і з дірками, та купувати собі нове комфортне взуття, бо стоїмо ми тільки на початку шляху пройти яким в тому взутті нам доведеться ще тисяча й один кілометр, тож змінити прийдеться ще не одну пару.
Бажаю всім гарного вибору, гарних друзів та щасливих днів в майбутній мандрівці нашим непростим шляхом, що випав на долю саме нашому поколінню ВОЛІ, ВИБОРУ та СВОБОДИ .
СЛАВА УКРАЇНІ!
avatar
1
9
Немає сумніву в тому. що "УКРОП" буде брати участь у виборах для того, щоб не дати змогу тим які хочуть знищити в Баштанському районі села, переорати їх, а землі віддати небулонам,використовуючи для цього так звану територіальну реформу.
avatar
0
10
Чи буде "Укроп" пропонувати свого кандидата на посаду мера? Якщо так, то хто це.
avatar
1
12
Обовязково "УКРОП" пропонуватиме виборцям свого кандидата на посаду мера.До кінця цієї неділі будуть проведені збори де і визначиться кандидат.
avatar
0
13
Дякую за відповідь.
avatar
1
14
Думаю, якщо в лави УКРОпу по Баштанці, миколаївське обласне керівництво партії вводить славнозвісного Олефіра Павлика та має на меті забеспечити йому депутаський мандат, то колишні члени партії (не нові яких набере Павлик) вийдуть з неї. Ніхто, я думаю не захоче йти під стягами цієї партії в раду, при такій ситуації. Чула, що партію "зливають" а місце голови Баштанського осередку партії продають. Так що може бренд УКРОПу вже під іншим "соусом"? cry
avatar
1
15
Такі чутки розповсюджують ті які бояться, що "УКРОП" пройде у раду новостворенної громади.Тандем папа-син намагалися переманити укропівців на свою сторону.Невдалося.Тепер запускають таку дешеву лапшу.Якщо чесно, я вперше почув це марення.
avatar
1
16
no coment
avatar
0
17
Тільки що впевнився, що це правда.Так як сам бачив, що в "крістіні" проводяться збори нового укропу за участю геника рубського.Я знаю одне, що головою "УКРОПу" є Гвалія.Я знаю одне, що мене не кинули і вас не кинули, лайно ніколи не перемагало.
avatar
1
20
Особи про яких ви говорите будуть притягнені до кримінальної відповідальності за підробку документів.
avatar
1
21
Як можна говорити про те, що хтось когось кинув? УКРОП - це команда, люди, наш сформований "соціальни капітал", наші виборці. В даному випадку не допоможе жодний метод, і ніяка "заказуха" (як нажаль сталося з місцевою Радикальною партією) sad
avatar
0
22
Якщо усе підтвердиться, то це буде одна з найбільших політичних афер у історії району. Про це, звісно, треба розповідати громадськості.
avatar
1
23
Якщо це дійсно підтвердиться то це буде також приводом для нової Врадіївки.
avatar
0
18
Розмовляв із центральним штабом. Відповіли що вас навмисне провокують, тому що бояться.
avatar
1
19
Шановні колеги!Офіційно про згадані вище події я надам інформацію трохи пізніше. Не сумнівайтесь, це буде правдива та офіційна інформація щодо стану справ нашої районної організації ПП"УКРОП". Події та прізвища згадані вище мають (нажаль) своє місце. Однак, хотілося б зауважити, що данні особи до мене як до голови партії, та до 30 членів партії районної організації НЕ ЗВЕРТАЛИСЯ (письмовою чи усною заявою про вступ до партії), данне питання на місцевій конференції районної організації членами партії УКРОП не розглядалося.
1-10 11-11

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz