Головна сторінка

Чт, 25.04.2024, 21:55

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Алина
00:02:30
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-14:

Конкурс "А я - україночка":

Вітання Донченко Світлани Анатоліївни:

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 

 

 

На головну » 2015 » Жовтень » 11

Підготовка до останньої сесії Баштанської районної ради шостого скликання


30 вересня у Баштанській районній раді під головуванням заступника голови постійної комісії районної ради Клименка В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.

 
Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Лехман В.Й., Савченко А.В., Сухарь В.М.) розглянуто та одноголосно погоджено усі питання порядку денного засідання комісії.
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., голова Баштанської райдержадміністрації Сидорика О.А., головний спеціаліст районної ради Махно Л.І., представники райдержадміністрації (доповідачі) та районної газети «Голос Баштанщини».
 
Члени комісії прийняли до відома звіт постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.
 
Питання «Про заходи по ремонту дороги державного значення Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв» залишено на контролі.
При його обговоренні депутати запропонували звернутися до Служби автомобільних доріг у Миколаївській області щодо надання роз’яснення по використанню 58 тонн асфальтобетону на проведення ямкового ремонту дороги Т-150 Баштанка-Березнегувате, запросити на чергову сесію районної ради голову Миколаївської обласної державної адміністрації Мерікова В.І. та начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Блошенка В.І. з питання ремонту автомобільної дороги державного значення Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв».
 
При розгляді питання «Про ліквідацію юридичної особи Новоукраїнської загально-освітньої школи І ступеня» депутати внесли пропозицію вивчити більш детально питання ліквідації Новоукраїнської ЗОШ І ступеня, підійти до його вирішення виважено та підготувати варіанти функціонування установи із використанням бюджетів різних рівнів і спонсорської допомоги.
 
Також членами комісії було:
 
- заслухано інформацію голови Баштанської райдержадміністрації Сидорики О.А. про стан виконання рішень районної ради;
 
-​ погоджено проект рішення районної ради «Про призначення Шатньої Т.А. на посаду начальника комунального підприємства «Баштанське районне бюро технічної інвентаризації».
 
-​ затверджено перелік питань, які запропоновано винести на розгляд депутатів ХХХХІІ сесії районної ради шостого скликання.

  5 жовтня у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Яцкова В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.

 
На засіданні були присутні депутати районної ради: Гасанов К.Г., Головченко В.В., Зайко М.В., Левицька В.І.
 
У роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., голова райдержадміністрації Сидорика О.А., головний спеціаліст районної ради Махно Л.І., представники райдержадміністрації (доповідачі), відділу Держземагентства у Баштанському районі Миколаївської області.
 
Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 8 питань порядку денного засідання постійної комісії районної ради.
 


 
Депутатами районної ради було:
 
-​ заслухано питання щодо виконання депутатського запиту депутатів районної ради Єланцевої В.П. і Лехмана В.Й. до прокурора Баштанського району Капраля М.М. щодо незаконного спалювання побутових відходів та інших матеріалів у місті Баштанка та рекомендовано Баштанській міській раді провести відкриті збори з головами вуличних комітетів, а також з керівниками підприємств усіх форм власності стосовно вивозу сміття по місту Баштанка та запобігання його спалювання на міському сміттєзвалищі;
 
-​ погоджено внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2015 рік.
 
Також члени комісії:
 
- ​ прийняли до відома звіти голови Баштанської районної ради та постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів;
 
- ​ затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, передбачених до надання в оренду громадянину України Гусєву Леоніду Анатолійовичу для ведення фермерського господарства із земель державної власності в межах території Привільненської сільської ради Баштанського району Миколаївської області;
 
-​ погодили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХХХХІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання.
 
Після детального обговорення питання «Про внесення змін до районної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Баштанського району на 2010-2013 роки з продовженим терміном дії протягом 2014 та 2015 років, затвердженої рішенням районної ради від 02 березня 2010 року №5» депутати не погодилися із запропонованим проектом рішення стосовно виділення коштів на засоби оповіщення і зв’язку.
 
З усіх питань комісією було прийнято відповідні висновки та рекомендації.

Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян

7 жовтня під головуванням голови постійної комісії Онищука В.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян.

 

У роботі комісії взяли участь члени постійної комісії: Броніцький О.С., Грубий Л.Д., Левченко І.М., Тітенко В.В., Шляма О.С., голова районної ради Петров А.Л., голова райдержадміністрації Сидорика О.А., представники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації (доповідачі), закладів охорони здоров’я та районної газети «Голос Баштанщини».
 




Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 6 питань порядку денного засідання постійної комісії районної ради.

Члени комісії порушили питання щодо ситуації, що склалася у місті з водозабезпеченням, та вирішили звернутися до голови Баштанської райдержадміністрації Сидорики О.А. та секретаря Баштанської міської ради, в.о. міського голови Атнажевої Л.М. з приводу даного питання.

Також депутати районної ради:

- ​ прийняли до відома звіти голови Баштанської районної ради та постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян;

-​ заслухали інформацію щодо підготовки закладів охорони здоров’я до опалювального сезону.

На комісії було:

-​ погоджено проекти рішень із запропонованими до них змінами з питань:

- внесення змін та доповнення до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2015 року, затвердженої рішенням районної ради від 08 квітня 2011 року №1;

-​ внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2015 рік;

- ​ затверджено перелік питань, які запропоновано винести на розгляд депутатів ХХХХІІ сесії районної ради шостого скликання та доповнено його питанням «Про Звернення до Президента України П.Порошенка, Прем’єр-міністра України Н.Яценюка щодо ремонту автодороги державного значення Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв»;

-​ запропоновано заслухати на сесії інформації:

- директора філії ПАТ «Миколаївобленерго» Баштанського району Смоли О.І. про заходи, які здійснюються філією щодо підготовки до роботи у зимовий період;

- директора КП «Міськводоканал» Кота В.В. щодо безперебійного постачання води населенню міста Баштанка та двох сіл Добренської сільської ради.


8 жовтня у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики Зубкової Н.С., за участі депутатів Єланцевої В.П., Каратєєвої В.М., Куліша  Є.О., Луценко Л.І., Мартинюка В.М., Свирси В.Л. відбулося чергове засідання, на якому було розглянуто питання порядку денного ХХХХІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання відповідно до профілю комісії та комісійні планові питання.

Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., голова райдержадміністрації Сидорика О.А., представники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації (доповідачі), комунальної установи «Баштанський районний сервісний центр по обслуговуванню закладів освіти» та районної газети «Голос Баштанщини».

Депутатами районної ради було:

•    погоджено запропоновані зміни до районного бюджету Баштанського району на 2015 рік;

•    затверджено Програму військово-патріотичного виховання населення Баштанського району на 2015-2020 роки з внесеними змінами. 

Члени комісії:

•    прийняли до відома звіти голови Баштанської районної ради та постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики;

•    надали згоду на ліквідацію юридичної особи Новоукраїнської загальноосвітньої школи І ступеня. 

При розгляді питання «Про результати проведення оздоровчої кампанії улітку 2015 року у Баштанському районі» було рекомендовано Баштанській районній державній адміністрації передбачити під час формування районного бюджету Баштанського району на 2016 рік кошти на організацію повноцінного дитячого харчування у таборах з денним перебуванням.

На засіданні комісії депутатами було погоджено перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХХХХІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання, запропоновано голові Баштанської районної державної адміністрації Сидориці О.А. підготувати інформацію та проінформувати депутатів на сесії районної ради про рейтингові показники по галузях відповідно до Програми соціально-економічного розвитку Баштанського району.

З усіх питань комісією було прийнято відповідні висновки та рекомендації. 
 

Джерело: http://bashtanka.mk.gov.ua/
Категорія новин: Сесії районної ради
Опублікував: vagonta | Дата: 11.10.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: вибори депутатів, остання сесія, Баштанська районна рада, місцеві вибори
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz