Головна сторінка

Ср, 24.04.2024, 04:57

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Flyboard® Air Test 1 - Ле......
00:02:25
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
---1:

День міліції:

Конкурс "А я - україночка":

Виставка робіт Олександра Бондаренка:


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

На головну » 2015 » Січень » 16

Підготовку до сесії районної ради (відбудеться у суботу, 17-го грудня) завершено

15 січня відбулося засідання президії районної ради, на якому були присутні члени президії: Луценко Л.І., Єланцева В.П., Літвінов Ю.М., Онищук В.І., Каленіченко А.М., Яцков В.В. та Лехман В.Й. – від постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.

У роботі президії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., перший заступник голови райдержадміністрацій Шевченко С.Д., начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Кононенко Л.А., редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М.
 
Головуючою на засіданні президії районної ради було обрано Луценко Л.І.
 
На розгляд президії було винесено 5 питань, з яких одне під час обговорення порядку денного президії вніс голова районної ради Петров А.Л. стосовно створення тимчасової комісії для вивчення питання дотримання законодавства з оптимізації штатів в освітніх установах району із числа депутатів та спеціалістів районної ради.
 
При обговоренні питання про затвердження районного бюджету Баштанського району на 2015 рік депутатами порушувалися проблемні питання району щодо вирішення стану готовності району до надзвичайних ситуацій, виконання функціональних обов’язків представниками влади та дорожньої служби під час стихії, підвезення дітей до навчальних закладів та інші.
 
Члени президії вирішили при розподілі вільного залишку району розглянути питання про розподіл коштів на реалізацію заходів Районної цільової програми розвитку цивільного захисту Баштанського району, а також рекомендували постійній комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності розглянути питання про результати усунення наслідків стихії, яка мала місце у кінці минулого року, та заслухати з даного питання заступника голови райдержадміністрації Мельника Ю.А., начальника філії «Баштанський райавтодор» ДП «Миколаївський облавтодор» Годіна О.П.
 
Голова районної ради висвітлив питання «Про затвердження структури, чисельності, схем посадових окладів виконавчого апарату Баштанської районної ради» та «Про внесення змін до складу постійних комісій та президії районної ради».
 
Депутати погодили порядок денний та регламент роботи ХХХVІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання та затвердили склад тимчасової комісії для вивчення питання дотримання законодавства з оптимізації штатів в освітніх установах району.


15 січня під головуванням голови постійної комісії районної ради Каленіченка А.М., за участю депутатів районної ради Грицюк Л.В., Куц М.І., Попова С.В., Рябова Ю.А., голови районної ради Петрова А.Л., першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д., начальника фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., заступника керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальника організаційного відділу Пшиченка В.І., редактора районної газети «Голос Баштанщини» Гонти В.М. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій.

На засіданні комісії депутати розглянули 3 питання порядку денного ХХХVІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання. Погодили районний бюджет Баштанського району на 2015 рік із внесеними до нього змінами, структуру, чисельність, схеми посадових окладів виконавчого апарату Баштанської районної ради та порядок денний та регламент роботи чергової сесії. Рекомендували депутатам розглянути та затвердити їх на сесії 17 січня 2015 року.
 
З усіх питань порядку денного рішення прийняті одноголосно.


14 січня відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів та з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності під головуванням Яцкова В.В.

На засіданні були присутні депутати районної ради: Зайко В.В., Лехман В.Й., Літвінов Ю.М., Клименко В.В., Когут В.В., Кунпан В.В., Монастирчук О.М., Савченко А.В., Сухарь В.М., Яцков В.В., Ященко В.В.
 
У роботі комісій взяли участь голова районної ради Петров А.Л., т.в.о. голови райдержадміністрації Грицюк В.А., перший заступник голови райдержадміністрації Шевченко С.Д., начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., завідуюча громадсько-політичним відділом районної газети «Голос Баштанщини» Курочкіна Л.П.
 
Депутати розглянули та затвердили усі питання порядку денного постійної комісії.
 
Жваво обговорювалося питання про затвердження районного бюджету Баштанського району на 2015 рік, було внесено певні пропозиції.


13 січня у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики Зубкової Н.С. відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики та з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян.

У роботі комісії взяли участь голова районної ради Петров А.Л., т.в.о. голови райдержадміністрації Грицюк В.А., перший заступник голови райдержадміністрації Шевченко С.Д., начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., завідувач сектору культури райдержадміністрації Ракітіна Н.М.
Під час роботи комісій було розглянуто та прийнято рішення з 5 питань порядку денного засідання.
 
Депутатами районної ради було заслухано сесійні питання:
 
1. Про затвердження районного бюджету Баштанського району на 2015 рік.
 
2. Про затвердження структури, чисельності, схем посадових окладів виконавчого апарату Баштанської районної ради.
 
3. Про внесення змін до складу постійних комісій та президії районної ради.
 
4. Про затвердження районної Цільової національно-культурної програми «Збереження та розвиток етнічної, культурної та мовної самобутності національних меншин у Баштанському районі» на 2015-2018 роки.
 
5. Про хід виконання районної Комплексної програми пошуку і впорядкування поховань, жертв воєн та політичних репресій у Баштанському районі на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 24 травня 2011 року №9, та затвердження Комплексної програми увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв воєн та політичних репресій у Баштанському районі на 2015 рік.
 
При обговоренні питання про затвердження районного бюджету Баштанського району на 2015 рік присутні депутати: Броніцький О.С., Грубий Л.Д., Зубкова Н.С., Єланцева В.П., Каратєєва В.М., Левченко І.М., Луценко Л.І., Онищук В.І., Петров А.Л., Тітенко В.В., Шаповалова А.О., Шевченко С.Д., Шляма О.С. взяли участь у дискусії з окремих напрямків бюджетних витрат у галузі освіти, культури і охорони здоров’я та запропонували депутатам затвердити на черговій сесії районний бюджет Баштанського району на 2015 рік.
Джерело: http://bashtanka.mk.gov.ua
Категорія новин: Сесії районної ради
Опублікував: vagonta | Дата: 16.01.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: комісії районної ради, засідання комісій районної ради, підготовка до сесії
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1049]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz