Головна сторінка

Чт, 02.05.2024, 09:17

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Видео из разряда «накипел......
00:01:05
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Конкурс "А я - україночка":

---12:

-26:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:


 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 16

Рішення сесії міськради про увіковічення пам'яті Героїв Небесної Сотні

Будівля Баштанської міської ради - панорама

  Повністю публікую,  прийняте 57 сесією рішення міської ради, щоб всі правильно зрозуміли, чому активісти ГО «Майдан Баштанщини» критикують  міського голову Рубського І. В, який хоче  перегляду рішення своїх попередників.
  Щоб це робити (переглянути) повинні бути достатні підстави, а не просто «дядя Вася» прийшов і вніс пропозицію. Тамтешній склад депутатів міськради  був повністю «регіоналівський», а все ж таки  проявив свою повагу Героям, і дослухався тоді до активістів та патріотів району.
  Якщо ми не стримаємо Рубського І. В. в своїх намірах, і він доведе це питання до рішення сесії міськради, то тоді вже  будемо сподіватися на депутатів  з демократичних партій, які не дадуть перенести пам’ятний знак з центральної площі на пагорб Слави, де знаходяться також наші Герої-захисники Батьківщини.   Нагадаю, що Герої Небесної Сотні боролися проти злочинної влади Януковича, яка сиділа  і у нас, і цей пам’ятний знак повинен стояти між цими будівлями міської і районної влади, як символ боротьби з корупцією і узурпацією влади.  Для цього ми, і інші небайдужі громадяни громадських і партійних організацій( вказані у звернені) звернулися до нього з відкритим листом. До цього часу він офіційно і публічно не відповідає, і не озвучує  свої  аргументи. Що він зробив,  так це через газету нацькував на мене інші громадські і партійні організації, керівники яких в нього працюють, з публікацією «Думка більшості громади перш за все» в районній газеті №21-22 від 12.03.16..  
  Мною, моїм колегам цих організацій підготовлена відповідь, і здана офіційно в газету. Якщо  у нас районна газета «Голос Баштанщини» складає екзамен на самостійність, то будемо сподіватися, що надрукують відповідь. Норми моралі і журналісткої етики, ще ніхто не відміняв. Якщо не надрукують, то цензура ще діє на них і досі, але вже з міської влади. Районна влада вже майже рік, як не втручається в діяльність газети.
Слава Україні!
Уповноважений ГО «Майдан Баштанщини»  Токар В.І.
 
Додається рішення сесії. Уважно зверніть увагу на преамбулу рішення. Ваші коментарі доречні.  

 
Баштанська Міська рада
Баштанського  району Миколаївської  області
 рішення
від 18 лютого 2015 року № м.Баштанка __LVІІ позачергова сесія     шостого   скликання
 
 
Про найменування площі та увіковічення
пам’яті Героїв Небесної Сотні
 
         Відповідно до пункту 41 частини 1 статті 26, пункту 1статті 37 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України № 989 від 24 жовтня 2012 року «Про затвердження ПОРЯДКУ проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, Статуту територіальної громади міста Баштанка, розглянувши клопотання всеукраїнських об’єднань «Свобода» та «Батьківщина», громадської організації «Майдан Баштанщини», Протоколи засідання круглого столу і врахувавши рекомендації постійних комісій міської ради: з питань агропромислового комплексу і земельних ресурсів, благоустрою, екології, транспорту, зв’язку, промисловості, будівництва та житлово- комунального господарства, з питань законності та захисту прав громадян, депутатської діяльності, етики  міська рада
В И Р І Ш И ЛА:
  1. Найменувати площу в центрі міста Баштанка між адмінбудівлями районної та міської рад (розарій, фонтан ... пл. 0,22 га)   площею Єдності.
  2. Увіковічити пам'ять Героїв Небесної Сотні шляхом встановлення пам’ятного знаку на території  газону  зеленої  зони (біля районного Будинку культури).
  3. Рішення набирає чинності з дня його прийняття. 
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії: з питань агропромислового комплексу і земельних ресурсів, благоустрою, екології, транспорту, зв’язку, промисловості, будівництва та житлово- комунального господарства та з питань планування, бюджету, фінансів.
 
Міський голова                                               В.Ф. Рибаченко
 
 
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: майдан8318 | Дата: 16.03.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Майдан Баштанщини, Герої Небесної сотні, Володимир Токар, Іван Рубський, встановлення пам'ятника, пам'ятник в Баштанці
Всього коментарів користувачів сайту: 11
avatar
1
1
Уважаемый админ сайта, сколько можно публиковать на сайте одно и тоже! Каждый день выходит одна и та же статья только под разными заглавиями, каждый день этот автор мусолит за памятник (который по моему мнению там лишний) и какой Рубский плохой. Из за этого дублирования и постоянного негатива отпадает желания заходить на сайт, разве нету других позитивных новостей (по области, по Украине).
avatar
0
8
Шановний dmbashtanka, позитивних новин з Баштанського району публікується на сайті достатньо. Погляньте на заходи в освіті, культурі. Наші учні, вчителі, працівники культури, не зважаючи на недостатнє фінансування показують гарні результати. І усі вони - на Баштанка.НЕТ.
Сьогодні багато проблем висвітлюється у діяльності міської ради. Проте на мою думку більшість з них міська рада вирішить. Наприклад остання, про яку я згадував - встановлення ємностей для сміття по вул. Баштанської Республіки.
А щодо того, що Володимир Токар пише про одне й те ж саме, то це його право. У новині можете оминати його публікації. Шкода тільки, що крім нас з вами, пана Володимира та ще кількох користувачів усі зайняли позицію спостерігачів. Можливо якби у полеміку вступили набагато більше людей і, наприклад, зайняли позицію Івана Рубського чи Володимира Токаря, то і не було б більше й розмов. Не просто так пишу, бо знаю, що у багатьох колективах Баштанки обговорюють публікації В. І. Токаря. Але ж усі мовчать, хоча зазначу, що сьогодні інформаційно-адміністративного тиску немає ані з боку РДА, ані з боку райради. Тож саме час заявити про своє "Я", і не анонімно, а відкрито.
avatar
-2
2
Діма даремно ти дав такий коментар. Ти осквернив пам'ять загиблих Майданівців. Зрозуміло, що в тебе бачення російського ватника. Тут вирішується важлива проблема для міста. Моя порада тобі, бери ноги в руки і тікай із цього сайта до мамки, бо тут зібралися серйозні дядьки і тітки( зверну увагу на кількість відвідувачів по цій проблемі). Наші Баштанські патріоти за такі слова тебе вичислять і відправлять в АТО, щоб ти набрався патріотизму і навчився вболівати за державу в такий важкий для країни час.
avatar
0
9
Кто осквернил, я? Уважаемый Вы не путайте! То что мне не нравится то факт что его установят на площади, это моя гражданская позиция - имею право выражать. Он должен находится на холму славы, где остальные монументы нашим героя (ВОВ), это все таки алея славы. А если я не согласен с мнением автора, это не приравнивает меня к "ватнику" (я против российской агрессии). Позиция автора такова - кто согласен со мной , тот патриот, а остальные "гав..о". И угрожай кому то другому, это ты бери ноги в руки и вали с этого сайта,серьезный дядька.
avatar
0
3
Пане Володимире. Райгазета достатньо друкувала статті від ГО "Майдан Баштанщини". Крім того, опублікована відповідь групи керівників громадських організацій. Ви ж у відповіді дня них пишете, що міський голова змусив (тиснув) їх підписати дану статтю, що подавалася в газеті. Не вірю. Я переконаний, що підписання статті відбувалося ними добровільно. Чому? А тому, що, наприклад один з керівників ГО підписувався під вашою статтею до міського голови. Тож його прізвище фігурує двічі. Я на наступному тижні зв'яжуся з кожним з них і запропоную можливість висловитися через мережу Інтернет: чи на них тисли щоб підписали статтю.
avatar
1
4
... крім того, редакційна рада газети вважає, що ваше повідомлення (у листі до статті-відповіді відповідним ГО, що написали вам відкритий лист //скрін листа внизу коментаря), де ви вказуєте працівникам редакції що і як робити, використовуючи слова "вам доведеться", "запам'ятайте", "повелися" та ін. це пряма образа працівників і свого роду тиск на ЗМІ.
Відкрито повідомляємо і вашій ГО та іншим ГО чи партіям, що у разі подібного тиску, зневаги до працівників газети, редакція припинить будь-яку співпрацю з такими громадськими організаціями чи партіями.
МИ за конструктивну співпрацю, яка основана на взаємній повазі один до одного.
Водночас щиро дякуємо усім іншим громадським організаціям та партіям (і провладним, і опозиційним) Баштанського району, які протягом минулого і цього року співпрацювали з нами у дусі повазі один до одного та співпраці. Від них працівники редакції не чули/читали чогось подібного і думаємо ніколи такого не почують...

avatar
1
5
Акцентую, що я особисто зв'яжуся з кожним підписантом листа до вас, що був опублікований в газеті. У разі тиску на них для підпису, цей факт буде оприлюднений жителям району.
avatar
0
10
После Ваших слов, как то автор поутих) Где же его пыл как в письме? Проверку на подлинность подписей боится не пройти?
avatar
-1
6
Пане Василю не робіть бурю в склянці води. До чого тут достатньо, чи не достатньо Ви друкували наші статі. До чого тут якісь Ваші розслідування, будьте нейтральні в цій ситуації. Газета взяла і надрукувала статтю з брехнею (я так стверджую тому, що то все на адресу ГО), і нам відповіли, що нашу статтю(відповідь) не будуть друкувати. Дала б газета добро, що прийме нашу статтю як відповідь, і ніхто б Вам нічого не писав. Всім читачам напевно також незрозуміло, яка причина Вашої (редакції газети) відмови. Ви нейтральна сторона, і не несете відповідальності за публікації. Ще раз повторюсь взяли від А до В, то зробіть тоді від В до А. Якщо це буде в суботньому номері, то А і В далі розберуться(точка). Якщо від мера через газету буде відповідь на наше відкрите звернення(№14 від 18.02.16), то я Вас запевняю, що відповідь на відповідь ми не вимагатимемо, бо так вже не робиться. Така логіка і мораль. Будьмо чесні, відверті і справедливі.
avatar
0
7
Я не роблю відповідну бурю. Просто прикро, коли у такій формі звертаються до колективу. Щодо редакційної ради, то це теж не пусті слова.
У відповіді ви акцентуєте, що "Такі кроки від міськради з маніпуляцією громадською думкою є небезпечними. В дію пішли методи цькування та шантажу, вкидаються якісь непереконливі аргументи". Як і казав, особисто запитаю підписантів, чи був тиск. Якщо так, буде відповідне інформування.
avatar
-1
11
Шановні читачі моїх публікацій, кому також не байдуже дана проблема. Завтра (18.03.16) буде рівно місяць, як було надано відкрите звернення через газету, від нашої організації ГО «Майдан Баштанщини», «Баштанська спілка учасників АТО», а також політичних партій «ВО Свобода», «Аграрна партія України», ініціативної групи «Самопоміч», депутатів районної ради і настоятеля стято-успенського храму Чудиновича М.О. до міського голови Рубського І.В., стосовно їх наміру зміни місця встановлення пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Я показав Вам рішення їх попередників, і ми вимагаємо його виконання. Скільки ще потрібно чекати на їх переконливі аргументи, які вони так довго наводять. Для чого ці маніпуляції з повторним опитуванням думки громадян. Хто повірить, особливо Рубському І.В., який ще 2 роки назад на посаді очільника району, підтримував злочину владу Януковича..Це вже не робота, а саботаж. Також прошу не здавайте, і не перераховуйте їм кошти, розкрадуть і не дочекаєтесь, так як і відповіді.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz