Головна сторінка

Сб, 20.04.2024, 06:34

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Ювілей "Бабусиної пі......
00:04:01
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
З 8 березня!:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

-38:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 

 

 

На головну » 2017 » Лютий » 27

Сесія Баштанської райради: головне - зберегти район!


(доповідає про стан злочинності у районі М. М. Капраль)

  Сьогодні проведено пленарне засідання IV сесії Баштанської районної ради. Перед початком засідання присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять про загиблого Героя Сергія Пацулу.
  Потім голова райради Анатолій Петров привітав з днем народження в.о. голови районної державної адміністрації Олександра Славінського, котрий його відзначав відзначав у неділю, 26 лютого. Голова райради подякував депутатам Ігорю Атаманчуку та Володимиру Гевкалюку, голові міської ветеранської організації Ганні Зюзько за те, що вони доставили від жителів Баштанщини гуманітарну допомогу для наших жителів та військових на Сході країни.
  Анатолій Петров також проінформував присутніх про реформування "Голосу Баштанщини", зокрема, що процес роздержавлення районного ЗМІ триває (від редакції дякуємо і голові, і депутатам райради за розуміння та підтримку у цьому процесі).
  Голова райради повідомив про кадрові зміни у районі - призначено в.о. начальника Баштанського відділу поліції (був Олексій Лощинін) Олега Володимировича Фесенка.
  На сесії присутні з 34 депутатів 26.
  Голова районної територіальної виборчої комісії А. А. Кардашов повідомив, що 4 депутати районної ради склали повноваження та перейшли до депутатства у міській раді. Набувають депутатських повноважень у районній раді (заміщення згідно партійного списку): В. М. Гайдаш, І. М. Козак, Л. М. Курчик, О. С. Шпарук.
  Заступник голови районної ради М. М. Єрешко повідомив про те, що згідно заяв припиняють повноваження А. Ф. Лісовський та В. Т. Гриценко. Анатолій Петров зазначив, що ці депутати склали повноваження за станом здоров'я. Вводитимуться до складу наступні за списком депутати партій "Нова держава" та "УКРОП".
  Про злочинність у районі за минулий рік інформує депутатів керівник Баштанської місцевої прокуратури М. М. Капраль.
  За минулий рік рівень злочинності у порівнянні з попереднім роком зменшилася. Разом з тим збільшилася кількість крадіжок з проникненням. Всього збитків нанесено майже на 500 тис. грн. Серед позитивних моментів - майже втричі було злочинів, скоєних неповнолітніми.
  Прозвітували про діяльність за минулий рік керівники районного БТІ, Об'єднаного трудового архіву. Інші звіти (соцзахист,  районний краєзнавчий музей, економіка) не заслуховувалися, бо розглядалися на усіх постійних комісіях районної ради. Депутат райради Ю. М. Літвінов після звітів зазначив, що ситуація в районі керована. Проте висловив стурбованість, що відбувся розкол району, тобто його поділ на ОТГ та інші сільради. Тому головне завдання на сьогодні - зберегти район як цілісну одиницю. Юрій Літвінов зазначив, що треба думати як поповнювати районний бюджет, тому необхідно віднайти нові способи його наповнення, зокрема створити в районі проектну організацію, щоб кошти з бюджету не йшли в область до проектних інститутів. Також Ю. М. Літвінов поцікавився куди діваються кошти, що зароблені навчальними закладами за користування землею. Навів приклад що з 1500 га. землі заробленого тільки 240 тис., а повинно бути понад 3 мільйони!!! Анатолій Петров прокоментував зауваження депутата. Зокрема щодо кількості коштів, отриманих від оренди землі повідомив, що така невелика сума - плата не за оренду в повному обсязі (3%), а лише коефіцієнт 1,76 (якщо я не помиляюся - адм.). Крім того, Анатолій Петров висловив сподівання, що наш район буде центром після проведення адмінреформи.
  Депутат райради В. В. Ященко висловив стурбованість тим, що в районі й досі немає очільника. Та запропонував, аби депутати звернулися до Президента України з тим, щоб у нас головою РДА був призначений О. Д. Славінський.
  Депутати затвердили комплексну програму про оборону та мобілізаційну роботу, програму розвитку культури, "Турбота" та ін.
  Депутати погодили кандидатури, запропоновані райдержадміністрацією на посаду директора районного краєзнавчого музею (О. О. Требух), комунальної установи по обслуговуванню закладів освіти (С. Д. Шевченко), директора Об'єднаного трудового архіву (Л. Г. Плужник). Голосували за кандидатів одноголосно, крім посади директора КО відділу освіти (депутати від радикальної партії Олега Ляшка "Утрималися").
  Депутати підтримали запит колеги О. А. Берегового щодо підвищення зарплати працівникам апарату районної ради (вирівнювання до зарплат РДА преміями, надбавками). По даному питанню не голосували голова райради та його заступник (конфлікт інтересів).
  Про районний бюджет та зміни до нього доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації С. В. Євдощенко.
  Знову доповівів А.А. Кардашов. Він зазначив, що замість депутата В.Т. Гриценка - стає О. О. Фаримець, а замість А. Ф. Лісовського - О. М. Нетреба.
  Заступник голови районної ради М. М. Єрешко запропонував внести зміни до постійних комісій ради у зв'язку з вибуттям одних депутатів та прийняттям інших.

  На сесію завітав народний депутат України Андрій Вадатурський разом з помічником Сергієм Косяченком (директор сирзаводу).
  Нардеп запропонував колегам з райради визначитися з першочерговістю проектів, що були подані районом до державного Фонду регіонального розвитку (незабаром дивіться відео у розділі сайту Баштанка.ТБ).
  В. В. Ященко запитав про дороги, особливо державного значення, що проходять через населені пункти Баштанщини, і про відсутність керівника у Баштанській райдержадміністрації. Нардеп відповів, що сьогодні багато непрофесійних кадрових рішень у країні. Зокрема Олександру Славінському в "мінус" під час співбесіди поставили те, що він перебував колись членом Партії регіонів. Не краща ситуація з кадровими призначеннями і по іншим районам. Оцінка людини повинна бути  суто за професійні якості, а не через політичні переконання.
  Також нардеп продемонстрував стоси документів - переписка з державними чиновниками щодо ремонту доріг. За словами народного депутата про об'єми крадіжок при ремонту доріг він здогадувався, але уявити не міг, настільки вони величезні.
 
  Можливо є неточності у викладанні інформації, тож повідомляйте про це у коментарях або пишіть на електронну пошту адміна сайту Баштанка.НЕТ: vagonta@gmail.com.

 
Фоторепортаж сесійного засідання:




(звітує директор Баштанського районного БТІ)


(про програму "Турбота" доповідає начальник УСЗН РДА Н. І. Якичмук)




(доповідає депутатам про Комплексну програму увічнення пам'яті учасників АТО , жертв воєн та політичних репресій на 2017-2021 роки начальник сектору з питань внутрішньої політики апарату РДА М. Я. Данилюк)






(знайомить депутатів зі змінами до районного бюджету начальник фінуправління РДА С. В. Євдощенко)








(про земельні питання доповідає начальник відділу Держгеокадастру у Баштанському районі Олександр Царенко)


(депутат О. А. Береговий переглядає порядок денний сесії)


(перед присутніми доповідає депутат Верховної Ради України А. О. Вадатурський)







Категорія новин: Сесії районної ради
Опублікував: vagonta | Дата: 27.02.2017

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Сергій Косяченко, Анатолій Петров, засідання сесії, Андрій Вадатурський
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz