Головна сторінка

Нд, 05.05.2024, 00:30

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

67-річниця визволення Укр......
00:02:54
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Урочисті заходи до 97-річчя визволення району:

З 8 березня!:

Відкриття офісу Партії регіонів:

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 

 

 

На головну » 2016 » Березень » 13

Шантаж, цькування та маніпуляції - методи роботи міського голови Рубського І.В.

  Як доказ цих слів стаття в суботній  газеті «Голос Баштанщини» під назвою «Думка більшості громади перш за все». Міський голова Рубський І.В. у змові з підписантами статті, таким чином, вирішив  приватизувати більшу думку громадськості. Своїми старими (як в райдержадміністрації)  методами він підключив ті громадські та партійні організації, керівники, яких там працюють і отримують зарплату. Не вказую їх назви і прізвища, щоб не розвивати протистояння між колегами, за його сценарієм.
  Редакція газети надрукувала брехливі звинувачення на адресу уповноваженого та  активістів ГО «Майдан Баштанщини». Перш ніж друкувати вказану статтю потрібно було подивитися на те проведене депутатське анкетування громадської думки щодо зміни місця  встановлення пам’ятного знака Героям Небесної Сотні. Шановні, чи Ви бачили ті анкети, прізвища, підписи і т.д., а я питав про це депутатів.  Ви що не бачите, що керівництво міськради в супереч рішення своїх попередників (57 сесія) ганьбить святу справу.  Підкидають різні інсинуації, такі як поєднання двох пам’ятних знаків або дошку-тумбу залишити на клумбі в центрі, а пам’ятний знак поставити на пагорбі Слави. Для цього хай спочатку підуть прочитають, що там на дошці написано. З цього питання потрібно робити виважені кроки.
  Активісти ГО «Майдан Баштанщини» в березні-квітні минулого року  проводили опитування і тому ми впевнено завжди апелюємо цими результатами-думкою громадян.  В статті брехливо і цинічно зробили мене основним ініціатором зборів коштів з громадян, знаючи , що я особисто  проти помпезних меморіальних комплексів і тим паче проти будь якого народного збору коштів із пересічних громадян. Ще раз акцентую не давайте їм ніякі кошти. По шахрайські в статі нам цинічно вказують займатися юридичними консультаціями, добре що не авіамоделюванням. Назва нашої організації говорить за нас.  На даний час наші зусилля  зосереджені на боротьбі з корупцією в місті та районі.
  Я звертаюся до редакції газети «Голос Баштанщини» надати мені можливість у найближчому номері газети (17.03.16) відповісти (спростувати) на брехливі та надумані звинувачення підписантів, які виконували замовлення керівництва міськради.  Коли це було щоб  громадські організації між собою обмінювалися  звинуваченнями  на тему моралі, або з’ясовували публічно хто більше збурює громаду.   
  Шановні колеги не піддавайтеся на дешеві трюки вашого роботодавця-міськради. Нашу країну роздирає агресія путінської росії. До цього додаються наші внутрішні вороги,  ті які тримали злочину владу Януковича, у яких також руки в крові, затаїлися і роблять свою ганебну справу-грабують наші громади. Де ворог, а де патріот потрібно чітко   вже розібратися і не дати тягнути країну в минуле. На цьому давайте і зосереджуватися. Наші громадяни очікують змін і ліпшого життя, а подібні звинувачення повертають нас в кримінальне минуле часів Януковича. Ми інформуємо Баштанську громаду, що новообраний міський голова Рубський І. В. отримав на виборах 1151 голосів, а це не більше 10 відсотків.   Якщо він і далі буде маніпулювати думкою громади міста, то восени ц.р. у відповідності до закону ініціативна група від ГО «Майдан Баштанщини» збере таку кількість голосів (підписів) і відправить його у відставку. Міському голові Рубському І.В. потрібно виконати рішення 57 сесії своїх попередників, тих же депутатів,  і не  маніпулювати суспільною думкою.
  Слава Україні!
Уповноважений ГО «Майдан Баштанщини»
В.І. Токар

p.s. публікуємо наші  бюджетні пропозиції (фото), які надані керівництву міськради.







Категорія новин: Суспільство
Опублікував: майдан8318 | Дата: 13.03.2016

Всього коментарів користувачів сайту: 6
avatar
-2
1
Мною, як уповноваженим ГО «Майдан Баштанщини», в кінці січня п.р. була проведена зустріч з міським головою Рубським І.В.. Йому офіційно надано листа і ел.поштою вказані варіанти пам’ятних знаків вартістю до 100тис.грн., № телефонів Миколаївського виробника. Також йому повідомлено, що тоді у 2014 році обіцяли надати фінансову допомогу на виготовлення та встановлення пам’ятного знака Вірменська громада міста та інші декілька крупних підприємців.
avatar
0
2
"Перш ніж друкувати вказану статтю потрібно було подивитися на те проведене депутатське анкетування громадської думки" - Володимире Івановичу, ви помиляєтеся. Якщо ви уважно читали статтю, що опублікована в райгазеті, то там було вказано: "Депутатським корпусом міської ради завершується анкетування з питання місця встановлення пам’ятного знаку". Отже анкетування не завершене. Остаточні підсумки не підведені. До мене, наприклад, ніхто ще з депутатів не підходив і нічого не опитував. Так само і у більшості, з кими я спілкувався.
avatar
0
3
Щодо слова "шантаж" у назві статті. Це не доречне і бездоказове, якщо поглянути на текст статті. Шантаж це вже ознака якоїсь дії з кримінальнм підтекстом.
avatar
-2
4
В тій публікації пишуть, про створену комісію в липні 2015 року. В жовтні відбулися місцеві вибори, Ви подивіться яка була комісія і хто в тій комісії залишився після виборів(рада суттєво оновлена), це по перше. По друге рішення по місцю встановлення пам’ятного знаку вирішене 57 сесією міськради, а місія комісії створена тільки для відбору ескізу пам’ятного знаку Героям. Нам зрозуміло, що новообраному міському голові Рубському І.В. це місце Героїв не сподобалося, і він хоче прибрати його подалі з очей. Активісти ГО «Майдан Баштанщини» не дадуть змінити освячене місце Героям. Тільки в центрі і точка. Все інше шантаж, цькування і маніпуляції. Скільки потрібно часу щоб встановити знак Героям із запропонованих. Ми не відступимося, а для когось буде початком його кінця.
avatar
0
5
Думаю тут (або на офф. сайті Баштанської міської ради) повинні були коментарі тих, хто підписався під цим листом.
Завтра я запропоную їм долучитися до обговорення. Якщо у когось виникнуть проблеми з публікацією коментарів на сайті, я опублікую власноруч. Бо виходить нікому немає діла до даної публікації, окрім її автора і мене, як адміна сайту та редактора райгазети.
avatar
1
6
Автор уже достал! Сам себе придумал что памятник должен стоять в центре, у людей не спросил! Пойди сделай опрос по людям и узнай их мнение где должен стоять! Я за холм! Хочешь выступать против власти, иди собирай единомышленников, делайте митинг, а то только и можешь на сайте языком чесать! А эта самоуверенность в себе, что он соберет нужное количество подписей за отставку, хотя что сам на рисует))) Вопрос: Кто такой Токарь В.И., он местный, я просто до этого о нем и не слышал? Кто его назначил главным в организации "майдан Баштанки", он сам?

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [172]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [625]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz