Твердий сир «Український» має злегка пряний насичений сирний смак без сторонніх присмаків і запахів і пластичну ніжну консистенцію з невеликою кількістю вічок круглої та овальної форми. Сир твердий «Український» виготовляється з цільного коров´ячого молока, солі, корисних молочнокислих бактерій та ферментного препарату мікробіального походження.
Це натуральний корисний продукт, що містить виключно молочні жири. Сир «Український» (ПАТ «Баштанський сирзавод») ідеально смакує як самостійний продукт, чудово поєднується з вином і фруктами, а також може стати прекрасним доповненням до запечених страв, таких як піца, паста, лазанья тощо.
Пластовий твердий сир «Український» від ПАТ «Баштанський сирзавод» з масовою часткою жиру 50% в сухій речовині. Виготовляється за державним стандартом ДСТУ 4421:2006
|