Головна сторінка

Пт, 19.04.2024, 18:24

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Обряд українського весілл......
00:07:34
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Вітання ветеранів з Днем визволення району:

День Захисника Вітчизни - 2011:

---11:

День міліції:


 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 

 

 

На головну » 2013 » Червень » 10

У миколаївських спортсменів по стрибкам у воду - чергова перемога



  Обласне керівництво планує розробити програму щодо популяризації досягнень місцевих спортсменів серед молоді та жителів Миколаївщини.
 
  Про це 7 травня під час зустрічі із спортсменами по стрибкам у воду Іллею Квашею та Оленою Федоровою зазначили Геннадій Ніколенко та Ігор Дятлов.
 
  Спілкуючись із представниками обласної влади в форматі діалогу спортсмени розповіли про те, що вони  взяли участь
та гідно представили нашу країну та область у міжнародних стартах, які проходили протягом останніх 2-х місяців, зокрема, це світова серія, що відноситься до елітних видів змагань та в якій беруть участь лише 8 кращих спортсменів світу, де вони змагаються індивідуально.



  Під час зустрічі обласне керівництво також дізналося про те, що з початку року наші спортсмени вже взяли участь у 8-ми різних видах змагань, з них 6 міжнародних та 2 українські чемпіонати. Крім того, з 9 червня вони братимуть участь у Всеукраїнських змаганнях, де робитимуть усе для того, щоб привести додому золоті нагороди.
 
  «Наші спортсмени виступають на міжнародному рівні, показують високі результати, а ми про це дізнаємося у кращому випадку із невеликих заміток в Інтернет-виданнях. В нас немає програми популяризації наших миколаївських спортсменів. Якщо вони показують серйозні результати, невже в нас немає можливості домовитися із якимось телеканалом, який би супроводжував наших спортсменів на змаганнях, адже, на них рівняється молодь м. Миколаєва та області», - відмітив у розмові Ігор Дятлов.
 
  В продовження теми Геннадій Ніколенко зазначив, що управлінню з питань фізичної культури та спорту ОДА буде надано відповідне доручення, зокрема, розробити конкретну програму дій.
 
  «Це не такі великі кошти створити спортивну програму на якомусь із наших телеканалів. З вами на змагання може їздити знімальна група, яка буде брати інтерв’ю у наших спортсменів, ваших конкурентів та вболівальників і це дозволить значно популяризувати як наші спортивні досягнення, так і самі заняття фізичною культурою та різними видами спорту, про що йдеться у соціальних ініціативах Президента України», - відмітив перший заступник голови ОДА, виконувач функцій і повноважень голови ОДА.
 
  На думку обласної влади, якщо хоча б один майбутній спортсмен через багато років скаже про те, що він почав займатися спортом, тому що  в дитинстві дивився як виступали наші миколаївські спортсмени на змаганнях і також захотів стати чемпіоном як вони, то це вже буде великим досягненням для вітчизняного спорту. Крім того, Президент України ставить перед місцевою владою завдання по будівництву та відновленню спортивних майданчиків на подвір’ях, в школах і т.д., для того, щоб наші діти загартовувалися та займаючись фізичними вправами покращували своє здоров’я.
 
  «Сьогодні наша держава робить багато для розвитку спортивної сфери – будівництво спортивних містечок, ігрових майданчиків, створення умов для покращення роботи ДЮСШ і т.д. Але в інформаційному плані ми поки що до кінця не налагодили цю діагональ, адже, на позитивному прикладі наших видатних спортсменів, ми сьогодні повинні виховувати наше підростаюче покоління, маленьких «зірочок», які завтра повинні стати вашою гідною заміною», - звернувся до Іллі та Олени Геннадій Ніколенко.
 
  На початку зустрічі голова обласної ради зазначив, що їм як представникам влади хотілося б почути не лише про досягнення, а й про ті проблемні моменти, що заважають нашим місцевим чемпіонам у тренуванні або виступах. Зокрема, миколаївськими спортсменами було озвучено декілька проблемних моментів – це необхідність придбання нової сітки для батутів, що знаходяться в плавальному басейні «Водолій». Для того, щоб замовити потрібне обладнання, обласне керівництво відмітило, що тренер команди має надати відповідний рахунок, який буде сплачено за рахунок спонсорської допомоги.
 
  Ключовою проблемою на думку самих спортсменів, з якою погодилися і представники влади, є те, що наш унікальний плавальний басейн «Водолій» не включають до числа тих об’єктів, де можуть проводитися як всеукраїнські  чемпіонати, так і змагання міжнародного класу, тим паче, що він має для цього усі необхідні умови та відповідає міжнародним нормам і стандартам.
 
  Під час зустрічі спортсмени та обласне керівництво домовилися про те, що кожен зі свого боку направить листа на ім’я міністра Р. Сафіулліна  з проханням включити «Водолій» до числа тих об’єктів, де можуть проводитися збори та змагання вищого рівня, крім того, за словами Ігоря Дятлова, до цієї теми приєднається і народний депутат України Микола Жук, що є членом відповідного комітету Верховної Ради України.
 
  Геннадій Ніколенко в свою чергу згадав, що таке доручення та звернення облдержадміністрація та сам Микола Круглов раніше робили і також зі свого боку зроблять усе для того, щоб в Миколаєві проходили змагання загальнодержавного рівня, що дозволить закріпити за нашою областю імідж спортивного регіону.
 
  На завершення зустрічі Олена Федорова звернулася до обласного керівництва з особистим проханням посприяти тому, щоб знести незаконно побудований МАФ, що розташований  біля її будинку в Корабельному районі м. Миколаєва. За її словами, там розливають спиртні напої майже до самого ранку, а місцеві жителі вже неодноразово скаржилися та зверталися до правоохоронних органів для того, щоб цей заклад закрити. Представники обласної влади надали відповідні доручення міському керівництву для того, щоб  це питання вирішити.
 
  На завершення зустрічі Геннадій Ніколенко та Ігор Дятлов побажали спортсменам успіхів на чемпіонаті та зазначили, що усі жителі нашої області вболіватимуть за них та сподіватимуться на нові перемоги наших спортсменів.
Категорія новин: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka | Дата: 10.06.2013

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: спортсмени, спортсмени по стрибкам у воду, перемога спортменів, стрибки у воду
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz