Головна сторінка

Нд, 28.04.2024, 02:44

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Чи буде Баштанка центром ......
00:03:03
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Відкриття офісу Партії регіонів:

_-52:

Візит М.П.Круглова до Баштанської ЗОШ №1:

День Захисника Вітчизни - 2011:


 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 

 

 

На головну » 2015 » Грудень » 5

Відзначення Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування


 
4 грудня у районному Будинку культури, за участі голови районної ради Петрова А.Л., міського голови Рубського І.В., в.о.районного військового комісара Капітонова О.Ю., представників районної, міської, сільських рад району, відповідальних працівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, учасників проведення антитерористичної операції відбувся урочистий концерт до Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.
На початку з нагоди свята депутатами районної та міської рад було покладено квіти до погруддя Т.Г.Шевченка.
Учні Баштанської ЗОШ №1 привітали присутніх з Днем місцевого самоврядування та надали багато слушних порад народним обранцям місцевих рад.
Зворушливо зал вітав воїнів – учасників АТО, працівників районного військкомату. Багатьом із них було вручено Подяки від голови Миколаївської облдержадміністрації Мерікова В.І. та Грамоти районного військового комісаріату.
Грамотою районної ради було нагороджено ЗНАЧКА Сергія Вікторовича, учасника антитерористичної операції на Сході України, жителя Добренської сільської ради, за мужність і героїзм, проявлені при виконанні військової місії по захисту суверенітету і незалежності України, який подарував бойовим побратимам та присутнім пісню у своєму виконанні.
На згадку про цей святковий день військовослужбовці разом з керівниками району та райвійськкомату сфотографувалися на святково убраній сцені.
 
З привітаннями до 25-ї річниці становлення і розвитку місцевого самоврядування в Україні від себе та голови райдержадміністрації Сидорики О.А., який у цей день перебував на обласному заході, що проходив у Баштанці, звернувся до присутніх голова районної ради Петров А.Л.
 
Він подякував за підтримку і розуміння на шляху добровільного об’єднання територіальних громад, з питань залучення інвестицій, підтримку благодійних заходів для військовослужбовців Збройних сил України, жителів звільнених територій та вимушених переселенців.
 
Окремо привітав ветеранів органів місцевого самоврядування. Серед них відзначив Сокол В.А., Сердюк А.В., Марковського С.М., Бардачова М.В., Лупіна М.А., з якими працював та починав свою депутатську діяльність.
 
Голова районної ради вручив Грамота та Подяки присутнім у залі: від Баштанської райдержадміністрації:
 
Бальчунас Л.В., головному спеціалісту з питань юридичного забезпечення діяльності ради;
 
Змієвській Л.О., головному спеціалісту районної ради;
 
Пшиченку В.І., заступнику керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальнику організаційного відділу;
 
Рик О.В., секретарю Лоцкинської сільської ради;
 
Семченко О.М., секретарю Новоолександрівської сільської ради;
 
Поліщук І.В., спеціалісту-землевпоряднику Інгульської сільської ради.
 
Грамотами районної ради нагородив:
 
Берегового О.А., депутата районної ради сьомого скликання;
 
Золотухіну О.В., секретаря Христофорівської сільської ради;
 
Остапенко Г.В. та Роставецького В.М., діловодів Лоцкинської та Пісківської сільських рад.Подякою районної ради за тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування району відзначено Євдощенко С.В., начальника фінансового управління Баштанської районної державної адміністрації.
 
Міський голова Рубський І.В. щиро і сердечно привітав усіх присутніх, у тому числі працівників комунальних установ «Добробут», «Правопорядок», ветеранів органів місцевого самоврядування.
Особливі наголоси зробив на долучені молоді до спільних справ громади та відзначив внесок школярів Баштанської ЗОШ №1, які виграли та реалізували проект у Всеукраїнському проекті «Ти – лідер: Твори! Вивчай! Перемагай!» Національного Олімпійського Комітету України» по створенню місця відпочинку на березі Свіччиного ставка.
 
Очільник міста вручив Грамоти спеціалістам міської ради Крамаренку О.В. та Мишеловій М.О.
 
Учасники урочистостей переглянули концертну програму у виконанні творчих колективів сільських та районного Будинків культури.
 










 


Шановні жителі Баштанського району, представники органів місцевого самоврядування!

 
Вітаємо усіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста, сіл, дбають про їх розквіт і процвітання.
 
Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.
 
Незважаючи на військові події на сході, Ви успішно реалізуєте заходи по децентралізації влади, берете на себе нові повноваження, розпоряджаєтесь додатковими грошовими ресурсами, які передаються на місцевий рівень.
 
Висловлюємо Вам слова подяки за нелегку відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, саме вона є складовою частиною стабільності і процвітання нашої держави, благополуччя і достатку в кожній родині.
 
Окремо хочеться привітати теплими і щирими словами ветеранів місцевого самоврядування. Ми глибоко поважаємо ваш неоціненний досвід, небайдужість, готовність прийти на допомогу.
 
З нагоди свята бажаємо усім наснаги, нових здобутків у нашій спільній справі, здоров’я, миру, злагоди, активної громадської позиції та єдності.
 
Голова райдержадміністрації Сидорика О. А.
 
Голова районної ради Петров А. Л.

 
Свято справжніх чоловіків: на Миколаївщині пройшов концерт до Дня Збройних сил України

Янішевська взяла участь у святковому концерті з нагоди Дня Збройних сил України.
«Останні два роки дали нам можливість відчути всім серцем, що для нас означають Збройні сили, що для нас є захист Вітчизни – це мужність, героїзм, сила, відвага, мирне небо над головою, можливість виховувати дітей.
В нас народилася величезна повага до української армії, ми вам щиро вдячні за кожен клаптик відвойованої землі, за наше мирне небо», - привітала військових Оксана Янішевська.
Заступник голови облдержадміністрації нагадала, що цими вихідними святкується ще одне свято  -Міжнародний день волонтера:
«Всі ми  розуміємо, що наша українська армія не стала б такою і не відчула б ту довіру народу без потужного волонтерського руху. Миколаївські волонтери стали провідниками волонтерського руху для всієї України, вони є взірцем того, як щирим серцем, не зважаючи на свій час, матеріальні статки люди йдуть і допомагають. Допомагають не лише військовослужбовцям, а опікуються соціальним захистом їх родин, дітей і багатьох інших, хто потребує соціального захисту та допомоги волонтерів».
До привітань долучилася голова обласної ради Вікторія Москаленко:
«Сьогодні, в такі тяжкі для нашої країни часи ми згуртувалися, ми зрозуміли що  є такі свята, коли ми повинні прийти і сказати – дякую вам за вашу звитягу, дякуємо вам за вашу мужність, дякуємо вам за ваш героїзм».
Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради відзначено військовослужбовців Миколаївського гарнізону та миколаївські волонтерські організації.
Заступник начальника Миколаївського гарнізону, капітан другого рангу Олексій Заєць привітав військовослужбовців зі святом, та додав, що сьогоднішнє свято асоціюється з героїзмом наших військових які захищають Батьківщину.
Відповідно до наказа Президента України від 19.05 2014. року чергове військове звання «Полковник» присвоєно посмертно підполковнику Павлу Колеснікову, заступнику військового комісара, начальнику мобілізаційного відділення центрально-миколаївського об’єднаного військового комісаріату міста Миколаєва оперативного командування «Південь» збройних сил України, який загинув під час виконання військового завдання в зоні АТО та проявив самовідданість, мужність та героїзм. Звання та погони отримувала вдова Світлана Колеснікова.
Джерело: http://bashtanka.mk.gov.ua/ua/news/?id=23017
Категорія новин: Події, свята
Опублікував: vagonta | Дата: 05.12.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: День місцевого самоврядування, День Збройних Сил України
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [167]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz