Головна сторінка

Чт, 25.04.2024, 07:28

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Спецтехніка на вулицях Ба......
00:00:42
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:

-21:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 

 

 

На головну » 2009 » Грудень » 3

Вітання з Днем місцевого самоврядування

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ, ПРЕДСТАВНИКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

  Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста, сіл, дбають про їх розквіт і процвітання.
  Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.
  Незважаючи на військові події на Сході, ви успішно реалізуєте заходи з децентралізації влади, берете на себе нові повноваження, розпоряджаєтеся додатковими грошовими ресурсами, які передаються на місцевий рівень.
  Висловлюємо вам слова подяки за нелегку, відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, саме вона є складовою частиною стабільності і процвітання нашої держави, благополуччя і достатку в кожній родині.
  Окремо хочеться привітати теплими і щирими словами ветеранів місцевого самоврядування. Ми глибоко поважаємо ваш неоціненний досвід, небайдужість, готовність прийти на допомогу.
  З нагоди свята бажаємо усім наснаги, нових здобутків у нашій спільній справі, здоров’я, миру, злагоди, активної громадської позиції та єдності.

Голова райдержадміністрації О. А. СИДОРИКА
Голова районної ради А. Л. ПЕТРОВ

 
ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ТА ПЕНСІОНЕРИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!
  Щиро вітаю вас з нашим спільним святом − Днем місцевого самоврядування!
  Цей день воістину став народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні − найближче до людей і їхніх турбот.
  Місцеве самоврядування є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь і відповідальна місія об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити Баштанщину і всю Україну щасливими і багатими.
  З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам, ветеранам та пенсіонерам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому.
  Бажаю від щирого серця землякам − усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси − міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

З повагою, голова райкому профспілки працівників державних установ Людмила ЧОРНА

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!
 
    Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята ! День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста, села, дбають про його розквіт і зростання.
    Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей, дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальною громадою вдається не лише вирішувати чимало непростих питань у житті краю, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.
    Від усього серця бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, щастя, наснаги і непохитної віри у щасливе майбутнє рідного краю!
 
 
Голова райдержадміністрації І.В.Рубський
 
Голова районної ради М.П.Бенюх
 
========

інші вітання з днем місцевого самоврядування:

 
    Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!
    Сердечно вітаємо вас з днем місцевого самоврядування!
    День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.
    Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і міст нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!



 
Шановні краяни! 
    Від імені обласної державної адміністрації та обласної ради щиро вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування – державним святом, що підкреслює значимість цього інституту демократичного суспільства. Cаме через органи самоврядування громадяни реалізують своє  право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади.
    Місцеве самоврядування має в Україні глибокі й міцні історичні традиції. Нині вони розвиваються і збагачуються, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства, його громадянської консолідації. Пріоритетною для рад має бути діяльність у законодавчо відведеному просторі, пошук місцевих резервів, забезпечення соціальної стабільності, уміле спрямування місцевої ініціативи для збалансованого економічного і соціального розвитку.
    Найбільшою цінністю правової демократичної держави є її люди, а завданням – захист їх прав та забезпечення належного рівня життя. За це, як підкреслює Президент України Леонід Кучма, повинні відповідати усі гілки влади, оптимально розподіляючи між собою обов’язки, причому ці гілки мають становити цілісне, єдине державне дерево.
    Дедалі помітнішими стають результати співпраці виконавчої та представницької влади, що забезпечує стабільність розвитку буковинського краю. Ми свідомі того, що для розв’язання багатьох завдань, зокрема й у сфері місцевого самоврядування, слід вирішити низку невідкладних проблем. Перш за все, перетворити його у дійсно самостійний орган влади, спроможний вирішувати на засадах нової регіональної політики та із залученням широких верств населення будь-які питання функціонування територіальної громади, поліпшити матеріально-фінансовий стан самоврядних органів. Ми готові підтримати ініціативи громадських організацій краю, які активізують громадян до активного вирішення життєвих питань свого міста, села чи селища.
    Щиро віримо, що в реалізації цих та інших завдань буде досягнено успіху. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, злагоди і непохитної віри у себе та у майбутнє нашої України.

З повагою Голова обласної
державної адміністрації
Михайло РОМАНІВ
Голова обласної ради
Олександр СМОТР

 
Шановні співвітчизники!
    Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!
    Сьогодні це свято сприймається як дата, що є знаковою віхою на шляху утвердження молодої Української держави, формування якісно нового громадянського суспільства, гармонійного розвитку регіонів та територіальних громад.
    Місцеве самоврядування гуртує людей незалежно від їхнього віку, поглядів та уподобань, відіграє важливу роль у повсякденному житті співгромадян, складає невід’ємну частину державного устрою. Переконаний, що із нинішніх складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.
    Впевнений, що найголовніше нині – забезпечити усвідомлення кожним громадянином того, що подальший розвиток і вдосконалення місцевого самоврядування й регіональної політики – це пріоритетний напрям розбудови демократичних, соціальної, правової держави, запорука збереження миру і спокою в суспільстві, неодмінна умова динамічного соціально-економічного і культурного розвитку сіл, селищ, міст, районів і регіонів України, входження нашої держави до європейської і світової спільноти.
    Бажаю всім членам територіальних громад, депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров’я,  щастя, нових професійних здобутків, оптимізму й наснаги, родинного затишку.
    Сподіваюсь, що цей урочистий день додасть усім нам сил і піднесеного настрою, а щоденна праця буде спрямована на дальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання України.
Володимир ЛИТВИН


    Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!
    Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця , високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.
    Міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування,
депутати всіх рівнів.
    Щиро вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування!
    Працівники місцевого самоврядування та депутати району завжди відрізнялися високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю.
    Депутатський корпус району досить успішно вирішує важливі соціально-економічні та громадсько-політичні питання.
    З приводу свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад, Томаківського району, в ім’я розквіту України. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої держави!


    Шановні жителі міста, депутати міської  ради, активісти органів самоорганізації населення, працівники міської ради!
    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.
    Це свято  стосується не тільки представників  органів  влади, а й кожного громадянина,  адже разом ми громада, яка в межах Конституції і чинного законодавства України через представницькі органи вирішує питання місцевого значення, що  відіграють вирішальну роль у розвитку  та розбудові  нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності.
Незважаючи  на надзвичайно складні умови місцеве самоврядування не лише вижило, а  й певною мірою сформувалося.
    Щиро вірю, що подальший розвиток  і утвердження місцевого самоврядування сприятиме розбудові України, як демократичної і правової держави.
Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за любов до рідного міста, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання і здатність здолати усі негаразди.
    Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній броварській родині, кожному броварчанину міцного здоров`я, достатку і благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а    непохитна віра у щасливе майбутнє рідного міста  і  України додають   сили і наснаги.
З повагою -  міський голова Віктор Антоненко


 
Дорогі друзі!
    Від щирого серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!
    Це свято збігається з річницею ухвалення 1990-го року першого закону про самоврядування і є свідченням важливості цього інституту в утвердженні демократичних засад розвитку нашого суспільства.
Місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади, який базується на активності та ініціативі громадян і відіграє провідну роль у вихованні гуманістичних традицій, налагодженні плідної співпраці громадськості та обраних нею представницьких органів.
Київ має свою специфіку здійснення місцевого самоврядування. Відповідно до Конституції України воно регламентується окремим законом про столицю. Ухвалення цього закону дало змогу міській громаді краще впливати на всі процеси, які відбуваються в столиці, брати участь в обговоренні важливих питань розвитку Києва, здійснювати контроль за виконанням рішень Київради та її виконавчого органу (Київської міської державної адміністрації), спільно з місцевою владою відстоювати інтереси кожного мешканця майже тримільйонного мегаполіса.
    Діяльність міської влади завжди на виду. Вона відкрита, прозора і спрямована лише на одне – на задоволення життєвих потреб киян і гостей столиці. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальною громадою Київ впевнено виконує роль національного лідера в реформуванні економіки, забезпеченні соціального захисту незаможних громадян, розвитку культури та відродженні духовності українського народу.
    Неухильне зростання промислового потенціалу, стабільне виконання міського бюджету, найбільший серед регіонів обсяг соціальних програм і найвищий у державі рівень середньої заробітної плати, відсутність безробіття, позитивні зрушення в демографічній сфері, безперебійне забезпечення киян водою, теплом та електроенергією – все це є результатом гармонійної взаємодії столичної громади та органів місцевого самоврядування.
    На сьогодні Київ залишається одним з найголовніших в Україні форпостів самоуправління. Водночас у столиці і країні загалом нам треба ще багато працювати над тим, щоб народовладдя досягло сучасного європейського рівня. Тож давайте разом прямувати до цієї благородної мети!
    Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!
    З повагою Київський міський голова, президент Асоціації міст України та громад Олександр Омельченко


 
Категорія новин: Події, свята
Опублікував: bashtanka | Дата: 03.12.2009

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: місцеве самоврядування, сценарій вітання, з Днем місцевого самоврядування, День місцевого самоврядування, вітання
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz