Головна сторінка
 

Ср, 24.04.2024, 01:51

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Вітання жителів району »
На головну » Вітання жителів району
« 1 2 3 4 ... 6 7 »

  1 квітня тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, керуюча апаратом районної ради Лариса Кононенко, голова районної ради ветеранів Лідія Василівна Андреєва, Добренський сільський голова Олександр Галагуз щиро вітали з 90-річчям учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні, відмінника народної освіти, ветерана праці - Олексія Никифоровича Вилкула. ... Читати далі »

Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: vagonta, 03.04.2015

90-річний ювілей учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни     90-річний ювілей учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни»     90-річний ювілей учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни     90-річний ювілей учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

  23 березня тимчасово виконуючий обов"язки голови райдержадміністрації Віталій Анатолійович Грицюк, за участі голови районної ради Анатолія Леонідовича Петрова вручив посвідчення почесного донора громадянам Баштанського району Івану Івановичу Кожушко та Анатолію Ігоровичу Атаманчуку.

  Вручаючи почесну відзнаку та квіти нагородженим ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: vagonta, 24.03.2015

 

  Чоловіки сайту "Моя Баштанщина - мій рідний край!" вітають вас, дорогі жінки, з Міжнародним жіночим днем.
  Бажаємо кохання, здоров'я, родинного затишку та благополуччя.
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: vagonta, 08.03.2015

   Зі святом 8 Березня!     Зі святом 8 Березня!»         

 

(клік - для збільшення та анімації)
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: vagonta, 07.01.2015

 


  9 січня  90 років з дня народження виповнилося жительці міста Баштанка, учасниці Великої Вітчизняної війни Гуровій Марії Юхимівні. До оселі іменинниці завітали почесні гості: голова райдержадміністрації Рубський І.В., міський голова Рибаченко В.Ф., голова районної ради Луценко Л.І., начальник управління соціального захисту населення Баштанської районної державної адміністрації Якимчук Н.І., голова міської організації ветеранів війни та праці Буцька Н.І.,голова районної ветеранської організації Андреєва Л.В., представник лікарні Шерепенко В.Є., сусіди.
  Керівники району вручили квіти, подарунки та побажали здоров’я, довгих років життя і надалі залишатися такою ж активною, повною життєвої енергії та оптимізму.
  До пенсії  ювілярка пропрацювала ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 10.01.2014

 


  30 грудня 2013 року 90 років з дня народження виповнилося жительці села Добре, учасниці Великої Вітчизняної війни Кураса Ганні Карпівні. Ганна Карпівна переїхала до села Добре з Березнегуватського району 40 років тому. Все життя ювілярка працювала у магазині райспоживспілки в селі Добре продавцем промислових товарів. Має дітей та внуків, які проживають у місті Миколаїв. Після смерті чоловіка Ганна Карпівна залишилася сама, сьогодні по господарству жінці допомагає соціальний робітник Ольгіна Любов Борисівна.
  В День народження до оселі іменинниці завітали почесні гості
... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 31.12.2013

Вітання з 90-річчям ительку села Добре Г. К. Кураси     Вітання з 90-річчям ительку села Добре Г. К. Кураси»     Вітання з 90-річчям ительку села Добре Г. К. Кураси     Вітання з 90-річчям ительку села Добре Г. К. Кураси

 



12 грудня голова райдержадміністрації Іван Васильович Рубський, заступник голови районної ради Валентина Павлівна Єланцева, міський голова Володимир Федорович Рибаченко, начальник управління праці та соціального захисту населення Ніна Іванівна Якимчук, голови районної та міської організації ветеранів війни та праці Ліда Василівна Андреєва і Ніна Іванівна Буцька привітали з 90-м ювілеєм жительку міста Баштанка, учасницю Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Фощенко Надію Леонтіївну.

Доля цієї жінки важка, як і у всіх її ровесниць, що пережили голод, війну, тяжку працю. Надія Леонтіївна – корінна баштанчанка. У 1941 році закінчуючи школу, на випускному вечері зустріла страшну новину про початок війни, у 1942 році вийшла заміж, змушена була за чоловіком поїхати до Сибіру ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

Привітали ювілярку     Привітали ювілярку»     Привітали ювілярку     Привітали ювілярку

 


    Напередодні святкування Дня збройних сил України, 3 грудня 2013 року голова Баштанської райдержадміністрації Рубський Іван Васильович, заступник голови районної ради Єланцева Валентина Павлівна, міський голова Рибаченко Володимир Федорович, начальник управління соціального захисту населення Якимчук Ніна Іванівна, голови районної та міської громадських організацій ветеранів війни та праці Андреєва Ліда Василівна, Буцька Ніна Іванівна привітали з 86-м Днем народження інваліда війни І групи Желєзного Миколу Ананійовича, вручили імениннику квіти і подарунки.
  Ветеран поділився з гостями історією свого нелегкого життєвого шляху. Війну Микола Ананійович зустрів 14-річним хлопцем, потрапив на примусові роботи до Німеччини ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

Привітали ветерана     Привітали ветерана»     Привітали ветерана     Привітали ветерана Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  29 листопада голова райдержадміністрації Іван Васильович Рубський, начальник управління соціального захисту населення Ніна Іванівна Якимчук, голова районної організації ветеранів війни та праці Ліда Василівна Андреєва привітали з 95-річним ювілеєм жительку села Христофорівка Плахуту Парасковію Мартинівну.

  У вітальній промові Іван Рубський висловив побажання здоров´я та довголіття ювілярці, подякував за гідний життєвий шлях та плідну професійну діяльність вчителем української мови і літератури та завучем в рідній Христофорівській загальноосвітній школі.

  До привітань також долучилися сільський голова Голуб Т. Т., фахівець з соціальної роботи
... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 30.11.2013

   Вітання з ювілеєм Парасковію Плахуту з с. Христофорівка     Вітання з ювілеєм Парасковію Плахуту з с. Христофорівка»     Вітання з ювілеєм Парасковію Плахуту з с. Христофорівка    

 


  16 жовтня жителька села Виноградівка Баштанського району Сиргачова Ганна Іванівна відзначила своє 90-річчя. Голова райдержадміністрації Іван Рубський та голова районної ради Людмила Іванівна привітали жінку з її ювілеєм, вручили їй квіти, подарунки, побажали здоров’я, сімейного затишку і довгих років життя.  
  В розмові з гостями ювілярка згадувала
... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 16.10.2013

 


  27 червня 2013 року своє 85-річчя відзначила жителька міста Баштанка Марія Георгіївна Рубська.

  Щоб привітати довгожительку з цією визначною датою в її житті до неї в гості завітали голова Баштанської РДА Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко, міський голова Володимир Рибаченко,  голови районної та міської ветеранських організацій Лідія Андрєєва і Ніна Буцька, а також начальник ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 27.06.2013

   Вітання з 85-річчям Марії Георгіївни Рубської     Вітання з 85-річчям Марії Георгіївни Рубської»     Вітання з 85-річчям Марії Георгіївни Рубської    

 
  28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України. Сьогодні, коли ми читаємо глумливі вітання влади з цим святом, то це викликає гірку посмішку та здорову злість. Злість переважно на себе самих, що ми не скористались до сьогодні усіма можливостями найголовнішого українського закону. Справедливе обурення на тих, хто обманом та підкупом захопив владу в одній з найбагатших держав Європи. Злість на всіх нас за те,що за маскою «обманутого та зрадженого» ховаємо свою нездатність відстояти інтереси свої та своїх нащадків, своє природнє право ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: Гриценко, 27.06.2013

 


  18 червня 2013 року свій 95-річний ювілей відзначила Ткаченко Марія Матвіївна, жителька міста Баштанка.
  Щоб привітати з Днем народження та вручити квіти з подарунками  до оселі іменинниці завітали почесні гості ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 19.06.2013

   95-річний ювілей Ткаченко Марії Матвіївни     95-річний ювілей Ткаченко Марії Матвіївни»         

 


  17 червня 2013 року керівники району Іван Рубський та Людмила Луценко,  міський голова Володимир Рибаченко, голови районної і міської ради ветеранів Лідія Андрєєва та Ніна Буцька та начальник управління УПСЗН привітали з 90-річчям Славінського Івана Васильовича, який цей день відзначив ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 19.06.2013

   Велика радість у дружній родині     Велика радість у дружній родині»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1049]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz