Головна сторінка

Пн, 06.05.2024, 17:32

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Святковий ярмарок до 206-......
00:16:49
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
_-18:

З 8 березня!:

День Захисника Вітчизни - 2011:

Конкурс "А я - україночка":


 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 

 

 

На головну » 2010 » Вересень » 19

З Днем міста Баштанка!

Шановні земляки, дорогі гості!
 
З Днем міста Баштанка!    Вересень знову приніс у наше мальовниче місто Баштанка улюблене свято. Цей хвилюючий день переповнює душі жителів особливим піднесенням і гордістю за рідне місто, дає нагоду освідчитися йому у щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати і творити в ньому.
       Наше давнє і в той же час вічно юне місто над Інгулом – окраса  Миколаївщини. Саме вона, наша рідна Баштанка, є визнаним лідером економічного розвитку регіону, його флагманом у сфері соціального захисту, медицини, освіти, культури і спорту. Цими вагомими здобутками місто завдячує перш за все своїм жителям - працелюбним і талановитим баштанцям.
    До дня міста ми підготувались заздалегідь — місто стало чистішим, впорядкованим, світлішим. Приємно, що наше місто стало рідним та близьким не лише тим, хто народився і виріс у ньому, але й тим, хто тут живе, працює і навчається, прибувши з інших місць.
    Ми вдячні попереднім поколінням городян, які залишили нам у спадок історію Баштанської республіки, природні пам’ятки, невичерпну духовну скарбницю.
У цей день необхідно згадати керівників міста та району, які внесли свій вагомий внесок у зміцнення позицій нашого краю.
    Хочу висловити слова вдячності вам, мої земляки, за любов і вірність нашому місту, за вашу працю і турботу про процвітання районного центру.
    Немає сумніву, що в день ювілею усі ми ще раз відчуємо гордість за улюблене місто.
     Зі свого боку обіцяю і надалі докладати всіх зусиль щоби відстоювати інтереси міста, як робили це мої попередники.
   Нехай наше місто буде вічно молодим, квітучим і красивим, а життя кожної сім`ї наповнено душевним теплом, радістю і надією на краще!

З повагою,
голова райдержадміністрації І.В.Рубський,
адміністратор сайту Баштанського району В.М.Гонта

=========
Вітання з Днем міста
(інші міста для використання в роботі)
===============================

Дорогі друзі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста Артемівська - одного з найстаріших міст Донецького краю.
У Артемівську живуть і працюють люди, чиїми іменами місто по праву може пишатися. Своєю кропіткою працею вони вписали в історію краю багато пам'ятних дат і знаменних подій.
Артемівськ знав часи розквіту і труднощів змін. Але завдяки сумлінній праці його мешканців перша столиця Донбасу з року в рік розквітає - зеленіють парки і сквери, з'являються нові підприємства. Ваше місто має особливий, гордий і непереможний характер, воно відоме далеко за межами нашої держави своїми досягненнями у соціально-економічній сфері, традиціями та культурою, сіллю Бахмутської землі і прекрасними людьми.
Впевнений, у Артемівська щасливе майбутнє. Спільно ви подолаєте всі труднощі, зробите все, аби ваше місто стало одним з кращих в Україні.
Бажаю вам міцного здоров'я, миру і злагоди, успіхів і благополуччя!

Віктор ЯНУКОВИЧ

Дорогі житомиряни!
Щиро вітаю вас з Днем народження міста! Древній і сучасний Житомир може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.
Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує.
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем міста! Бажаю, усім вам добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста Божого благословення, здоров’я, щастя, благополуччя!
Нових Вам перемог і творчих злетів!

З повагою, міський голова Віра Шелудченко

Шановні Дніпропетровці!
Прийміть найщиріші вітання зі святом вашого міста.
Дніпропетровськ – це гігант вітчизняної промисловості, космічної та хімічної індустрії, машинобудування, який славиться розвитком освіти і науки, здобутками у спорті та мистецтві. Разом з тим це унікальний осередок культури, давня козацька земля із шедеврами петриківського розпису та золотими куполами неповторного Новомосковського собору.
Найбільше багатство міста – його жителі, щирі, працьовиті, високодуховні люди – металурги і науковці, машинобудівники і медики, аграрії й освітяни, ветерани та молодь. Низький уклін вам і велика шана за самовіддану працю, за те, що розбудовуєте свій край, робите обласний центр з року в рік прекраснішим. Із захоплення спостерігаю за реконструкцією Набережної, зведенням башт –близнюків, Європейського бульвару, „Міст-сіті-центру”.
Зі святом вас, дорогі дніпропетровці. Бажаю Вам здоров'я і процвітання, щастя і добробуту, подальших здобутків задля блага України. Нехай велич могутнього Дніпра зміцнює потужний поступ вашого міста.

Президент України Віктор Ющенко

Вітання Президента жителям Богуслава з Днем міста
"Сердечно вітаю вас з прекрасним святом - Днем міста.
Красивий, мальовничий Богуслав завжди надихав і надалі спонукатиме творити художників, поетів, письменників.
Переконаний, що наполегливою повсякденною працею ви будете примножувати трудові здобутки, гідно продовжите справу ваших батьків і дідів.
Бажаю усім міцного здоров'я й довголіття, родинного щастя, людської шани і вдячності. Нехай завжди будуть з вами невичерпне натхнення та оптимізм, здійсняться найзаповітніші мрії і сподівання.

Зі святом, Богуслав!”, - йдеться у привітанні Глави держави.

Анатолій Федорук, Бучанський міський голова
— Шановні бучанці! Прийміть найщиріші вітання від міської ради, виконавчого комітету з нагоди святкування Дня Бучі. Ми маємо з вами значні матеріальні здобутки, але найбільше досягнення нашої територіальної громади – це статус міста обласного значення, який дав імпульс новому розвитку населеного пункту. Дякую вам за працю, за послідовну політику та підтримку міської влади.
А від себе особисто бажаю вам миру, злагоди та достатку!


Дозвольте від усієї душі привітати Вас, і наше найкраще на землі місто, наш милий Львів, із днем народження.
За усю свою кількасотлітню історію наш леополіс переживав немало радісних і трагічних подій, руйнувався і відновлювався, переносив тяжке ярмо чужоземних держав, але вистояв! Заснований князем Данилом, Львів назавжди успадкував волелюбство, непримиреність до ворожих підступів, патріотизм і громадянську позицію, котру львів’яни за різних часів уміли відстояти. Львів любий серцю кожного з нас, адже його історія – це наша історія, його перемоги – це наші перемоги.
Дорогі львів’яни! Разом з Вами тішуся за усі успіхи Нашого міста, переживаю за його промахи та негаразди, і щиро вірю, що попри усі клопоти, що ми зможемо, ми повинні зробити наш Львів кращим, заможнішим, привабливішим.
У день та з нагоди 754-річниці першої писемної згадки про Львів, хочу побажати Вам усіляких гараздів. Зичу, щоб лихо оминало Вас, щоби добро не забувало дорогу до Ваших осель, щоб радість переповнювала, здоров’я примножувалося, Божа ласка та любов ніколи не втрачалися. Зичу любові, мудрості, поваги та терпніння, а нашому славному княжому місту Лева - процвітання! Нехай Всевишній Господь благословить Вас і наш рідний Львів на многії і благії літа!

З повагою, Володимир Кожан, депутат Львівської обласної ради

Дорогі волочисьці!
Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом — днем міста Волочиська! Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків. Нині Волочиськ розвивається, змінюється його обличчя, стає комфортнішим проживання, зростає економічний та культурний потенціал. І все це завдяки вам, дорогі волочисьці, вашій щирості, працездатності, оптимізму та наполегливості. Бажаю добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Нових Вам перемог і творчих злетів!
З повагою, Голова райдержадміністрації І.ДОБЖАНСЬКИЙ

Шановні Тростянчани!
Вересень знову приніс у наше мальовниче місто Тростянець улюблене свято. Столиця району відзначає свій 350-річний ювілей! Цей хвилюючий день переповнює душі жителів особливим піднесенням і гордістю за рідне місто, дає нагоду освідчитися йому у щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати і творити в ньому.
Наше давнє і в той же час вічно юне місто – окраса Сумщини. І всіма вагомими здобутками, які ми маємо на сьогодні і які так нелегко даються в наш непростий час, місто завдячує перш за все своїм жителям - працелюбним і талановитим тростянчанам.
Приємно, що наше місто стало рідним та близьким не лише тим, хто народився і виріс у ньому, але й тим, хто тут живе, працює і навчається, прибувши з інших місць.
Немає сумніву, що в день ювілею усі ми ще раз відчуємо гордість за улюблене місто.
Ми вдячні попереднім поколінням, які залишили нам у спадок історію Тростянеччини, природні пам’ятки, невичерпну духовну скарбницю, з якої черпаємо сили й снагу для творення.
Нехай наше місто буде вічно молодим, квітучим і красивим, а життя кожної сім`ї наповнено душевним теплом, радістю і надією на краще!

З повагою, Голова райдержадміністрації О. М. Новохатський
Голова районної ради Е.В.Холодов

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Дякуемо всім мешканцям Ульяновки, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаємо також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією. Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто! Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!


Шановні бориспільці та гості міста!
Прийміть найкращі вітання з Днем міста та 66-ю річницею його визволення від німецько-фашистських загарбників.
Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків, за воїнів, які звільнили наше місто від фашистської чуми, подарувавши нам мирне небо і щасливе сьогодення.
Нині Бориспіль динамічно розвивається, змінюється його обличчя, стає комфортнішим проживання, зростає економічний та культурний потенціал. Місто третій рік поспіль успішно тримає першість за соціально-економічними показниками у Київській області та серед міст України з кількістю населення від 50 до 100 тисяч населення. У 2009 році місто стало пілотним в Україні по впровадженню Європейської стратегії щодо інновацій та доброго врядування на місцевому рівні та у Раді Європи по  впровадженню Європейського тижня місцевої демократії. І все це завдяки вам, дорогі бориспільці, вашій щирості, відкритості, працездатності, оптимізму, наполегливості, патріотизму та підтримці.
Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Бориспільської міської ради щиро дякую всім людям, які  небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Слова привітання адресую молодому поколінню, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.
Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто! Нехай  щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!
Зі святом! З Днем народження, Бориспіль!

З повагою міський голова Анатолій Федорчук

Шановні Сімферопольці!
Щиро вітаємо  вас з  Днем міста!
223 роки в історії Сімферополя – це славний шлях становлення і розвитку, трудових перемог і звершень, культурних досягнень і наукових відкриттів.
Кожне з поколінь сімферопольців зробило свій вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей, у формування архітектурного вигляду міста.. І древній пращур Сімферополя – романтичний Неаполь-Скіфський, і екзотична Ак-Мечеть, і сучасний  адміністративний центр автономії - вмістили в собі багато справ і звершень народів Криму. І сьогодні з упевненістю можна сказати, що сімферопольці гідні історичної перспективи, закладеної мудрими предками в назві міста.
Благословенний квітучий край, зігрітий сонячними променями,  оспіваний поетами і музикантами, Сімферополь цілком відповідає своєму імені  міста-збирача, міста-користі, оскільки щорічно гостинно зустрічає мільйони  гостей з різних куточків світу.
Місто має славні трудові традиції. Його основним багатством є люди, які своєю самовідданою працею, долаючи проблеми сьогодення, роблять свій вклад у справу розбудови рідного Криму, нашої незалежної України. Завдяки професіоналізму, працьовитості, розуму, волі і любові городян Сімферополь з кожним роком стає все більш привабливим у туристичному плані і перспективним щодо залучення інвестицій.
З нагоди свята, бажаємо всім сімферопольцям міцного здоров’я, щастя, злагоди, процвітання,  подальших успіхів у перетворенні столиці Криму в дійсно одне з кращих українських міст!

З повагою Перший заступник Постійного Представника Президента України в АР Крим  Драп’ятий Є.М.

ДОРОГІ АНДРУШІВЧАНИ!
Починаючи з 2004 року, Андрушівка відзначає День міста в кінці червня. Нині нашому рідному місту виповнюється 35 років.
Історія Андрушівки стрімка, уславлена справами і людьми. З імен наших славних земляків можна скласти енциклопедію. В історичних джерелах Андрушівка під назвою Андрусовка вперше згадується в 1683 році. Територія сучасної Андрушівки була заселена вже в 1-му тисячолітті до н.е. На це вказують знахідки знарядь праці доби бронзи, виявлені залишки ранньослов’янського поселення черняхівськоі культури. За розповідями старожилів село раніше знаходилось в іншому місці (поблизу теперішнього місцерозташування). Тут же був дім і двір господаря, який, за переказами, називався Кучогорським. Один із синів Кучогорського по імені Андрій, або як його називали ласкаво Андрусь, переніс село на теперішнє місце і назвав його в честь свого імені - Андрусовка. В 1859 році Андрушівку було віднесено до розряду містечок. Після адміністративно-територіальної реформи в 1975 році Андрушівка стала містом, що дало поштовх для розвитку населеного пункту. Міська рада в межах своїх повноважень робить все для розвитку міста, його благоустрою. Протягом останнього року виконано значні роботи по впорядкуванню міста: проведено поточний ремонт асфальтового покриття на вулицях, за рахунок державної субвенції частково відремонтовано вулиці Житомирська, Франка, Щорса. Відновлюється освітлення вулиць міста, замінено лічильники обліку електроенергії на більш економні. Вирішується і проблемне питання - забезпечення населення питною водою. За рахунок коштів міського бюджету та коштів населення виконано певний обсяг робіт по спорудженню водогінної мережі в мікрорайоні "Гардишівка”, залишилось провести роботи по провулку Ломоносова - це 360 погонних метрів. Всього протяжність водогінної мережі 6,4 км. Виготовлено проектно-технічну документацію (вартість 40 тис. грн.) на будівництво водогінної мережі в мікрорайоні "Загребля”, планується розпочати роботи вже нинішнього року. Місту потрібні нові сучасні очисні споруди. Виготовлено та проведено інвестекспертизу проектно-кошторисної документації по будівництву очисних споруд, роботи планується розпочати в поточному році за рахунок державної субвенції. Будівництво буде проводитись на території старих очисних споруд. Попереду - шлях, який належить прокласти крізь століття та епохи. І передусім від нас, шановні андрушівчани, залежить, яку естафету передамо майбутнім поколінням.
День міста - свято традицій, надій і сподівань, що його майбутнє буде світлим і щасливим.
Зі святом міста Вас, дорогі андрушівчани!


Шановні херсонці!
Щиро вітаю вас із 232-річчям нашого міста!
У такі свята, як день народження міста, кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує всіх, кому місто дороге. Із кожним роком Херсон стає більш затишним: споруджуються нові будівлі, перевтілюються його вулиці, розвивається сучасна інфраструктура. Місто стає привабливим для гостей, інвесторів.
Користуючись нагодою, висловлюю слова великої вдячності усім херсонцям за любов та вірність рідному місту! Переконаний, що Херсон ставатиме більш квітучим і заможним.
Від усього серця бажаю херсонцям і гостям нашого міста здоров’я та процвітання, щастя і добробуту, значних здобутків та подальших успіхів!
З повагою
Голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк


Шановні лебединці! Дорогі земляки!
День міста - завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма лебедицями. Разом з тим, це величне свято є даниною пам'яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та зміцнювати своєю щоденною працею.
Відзначаючи це свято, ми низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих визволителів Лебедина, висловлюємо свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та працював для перемоги в тилу. Згадуючи ту війну й визволення нашої землі від загарбників ми сумуємо за загиблими та пишаємося переможцями. А основне – відчуваємо себе єдиним могутнім народом.
Майбутнє процвітання Лебедина залежить від нашої щоденної праці і турбот про місто, від нашого бажання зробити своє місто красивим і благополучним.
Від чистого серця вітаємо вас із Днем міста! Всім лебединцям бажаємо щасливого свята. Нехай Бог благословить наше місто і пошле його мешканцям міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах. Нехай із кожним роком розквітає наш рідний Лебедин!
Миру та щастя вам, дорогі земляки!

З повагою, міський голова А.Г. Троян

Шановні лебединці!
Минає 66-а річниця з дня визволення Лебедина від німецько-фашистських загарбників. Цій світлій і радісній миті визволення передували довгі роки фашистської окупації та кровопролитні бої із чужоземними загарбниками.
Кожного року, відзначаючи річницю визволення Лебидина від німецько-фашистських загарбників, ми згадуємо та вшановуємо всіх солдат, котрі загинули в боях і не дожили до цього дня. Разом з тим, це свято усіх, хто по-справжньому любить своє рідне місто, пам’ятає його історію, пишається своїми героями.
Зі святом вас, лебединці! Хай подвиг визволителів надихає нас на добрі справи в ім’я розвитку рідного міста. Щиросердно зичимо Вам, шановні лебединці, міцного здоров’я і довголіття, радості та гараздів, миру і спокою на рідній лебединській землі.

Лебединська міська ветеранська організація
Категорія новин: Події, свята
Опублікував: bashtanka | Дата: 19.09.2010

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: вітання, вітання до дня міста, текст вітання до Дня міста, день міста Баштанка, День міста, привітання до Дня міста
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [173]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [625]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz