Головна сторінка

Сб, 27.04.2024, 00:21

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Ярмарок голубів відбувся ......
00:06:05
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Центральна районна лікарня:

Конкурс "А я - україночка":

-27:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 

 

 

На головну » 2016 » Липень » 13

Змінено статус та перейменовано памʼятник «Синам Баштанської республіки»

  За інформацією Баштанка.НЕТ, депутати Баштанської міської ради на сесії 7 липня 2016 року з метою збереження історичної пам’ятки - пам’ятника «Синам Баштанської республіки» (підпадає під дію закону про декомунізацію), за результатами звернень Баштанської районної та міської організації ветеранів України, громадської ради при районній державній адміністрації та згідно опитування депутатами громади міста, звернень до голови Миколаївської  обласної державної адміністрації, політичних партій депутатів районної та міської ради у відповідності (стаття 22) Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи депутатський запит депутата сьомого скликання  Заболотньої Л.І., вирішили:
- змінити  статус  історичної пам’ятки  пам’ятника «Синам Баштанської республіки», на статус  памʼятка монументального мистецтва змінивши його  назву  на «Синам Баштанщини»;
- звернутися до Державного інституту по охороні   памʼяток  культури у Миколаївській області, для  внесення змін до Державного реєстру  в частині розділу « витвори памʼяток  монументального мистецтва» памʼятник «Героям Баштанщини».

 

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - Громадська рада при Баштанській РДА щодо необхідності референдуму


Категорія новин: Суспільство
Опублікував: vagonta | Дата: 13.07.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: синам Баштанка, Баштанська міська рада, перейменування памятника, рішення депутатів
Всього коментарів користувачів сайту: 9
avatar
1
1
30 травня п.р. на попередній сесії міськради, коли депутати готувалися до голосування за запит Л.Заболотньої, я у своєму виступі намагався ще тоді, як міг донести до депутатів пропозицію прибрати слово-республіка і голосувати «Синам Баштанщини». Але тоді всі слухали цей безглуздий запит, і взагалі депутатський корпус був тоді малоактивний і діяв повністю в режимі «адобрямс». Вже на останній черговій сесії (07.07.16) депутати ПП «УКРОП» показали свою позицію і змінили деякі суттєві проекти рішень, що були на користь громади, і не співпадали з наміром міського голови Рубського І.В..
Користуючись нагодою хочу нагадати читачам, що за заявою ГО «Майдан Баштанщини» від 06.06.16 проти міського голови Рубського І.В. відкрите кримінальне провадження по ст..364 ККУ, за фактом перевищення службових повноважень у незаконному зборі грошових коштів з громади міста, під виглядом благодійних внесків на незаконний пам’ятний знак.
avatar
2
2
ой які зараз усі розумні, міняють щось, пропонують. А Токар - це вообще найбільший патріот. Доводжу до вашого відома, Токар, що назва "Баштанська Республіка" жодним чином не пов’язана з подіями 2013-2016 років на сході країни та в Криму. Баштанська Республіка - це історичне явище, яке існувало трохи менше 100 років тому, і ніхто, тим паче ви, не в праві і не в силах щось там міняти. Ваш патріотизм схожий на клоунаду. Бачите слово "республіка" і вже піна з рота йде. Рекомендую прочитати визначення слова "Республіка". І ще таке запитання - а де ви були, патріоте Токарю, до 2014 року? щось нікакова патріатізма не було видно.
avatar
-1
3
Молодий чоловіче Валерій Добров це добре, що ти захищаєш республіку, як щось святе, це так, але тільки не тепер. Історію нашого краю я добре знаю. Коли йде війна не варто акцентувати на цьому. Республіка у нас одна це Україна ( ст.5 Конституції України) і тільки це повинно звучати, і як можна гучно та патріотично. Бачу ти людина ще досить молода, і більш предметно тобі на службі в ЗСУ про це доведуть, і щодо патріотизму теж. Також в соцмережах нікому не потрібно доводити хто більший патріот, бо це буде схоже дійсно на клоунаду, як ти говориш, тим паче не потрібно публічно ображати будь кого, якщо ти не знаєш людину. Якщо знаєш, то тоді викладай факти і громи по повній, не забуваючи про відповідальність. Сьогодні потрібно всім відійти від ватної позиції «Моя хата з краю…», тільки тоді ми швидше захистимо нашу єдину республіку - Україну.
avatar
0
4
майдан8318 це твоя думка, що "тільки не тепер" і що у нас війна. У нас АТО, президент твій любимий сказав. Президент, якого привів ... тадаааам! МАЙДАН! Тому слухай президента.

Ти, як я бачу, не розмежовуєш поняття історичного факту і сьогодення. Мабуть швидше я своєму столу поясню, ніж тобі, що не можна робити проекцію такого селянсько-повстанського утворення, як Баштанська Республіка, на поняття Республіка Україна. Ну та бог з ним. В моїх словах немає образи, є лише запитання, яке лишилося без відповіді - де ти був до 2014 року? Де були всі ці патріотичні публікації і промови? А я скажу де. В тихому кутку. І тільки на хвилі (стадній хвилі) ти, користуючись і прикриваючись поняттям патріотизму, яке по суті є псевдопатріотизмом, почав піар і демагогію.Я не можу говорити за всіх, але колишній голова адміністрації недарма звільнив тебе. Бо толку не було. І про це сказав сам Сидорика.

П.с. пропоную тобі імя змінити в паспорті на Майдан. Зараз це мейнстрімно.
avatar
0
5
Шановний Валерій! Ти проявляєш неповагу до старших, подивися мої анкетні дані, як користувача, і ти побачиш, що я тобі в батьки годжуся. Спочатку звертався чемно на Ви. Добре, я скажу тобі, чим я займався до 2014 року. В 2010 році, коли Янукович став президентом, ти тоді ходив до школи, а я чітко усвідомлював про те, що кримінал захватив владу. Ті хто ще залишився у владних кріслах(колишні регіонали) всі мене знають, бо я їх чавив, давив і намагаюся викурити з насиджених місць і сьогодні. Ці люди не здатні робити реформи і змінювати країну. Звісно один в полі не воїн. Для цього мною на початку 2012 було створено районну ПП «УДАР». Згодом в 2014 році ми, а це активні громадяни міста, створили громадську організацію «Майдан Баштанщини», і намагаємося втілити в життя завоювання Майдану. Запрошуємо справжніх патріотів Баштанщини до нашої справи. Щодо Сидорики О.А., то я тобі скажу, що це наша організація привела його на посаду голови РДА і це всі знають. Прикро тільки те, що він не виправдав довіру наших активістів, він просто злився з колишніми регіоналами, і тоді наші активісти від нього відмежувалися. Я намагався якось виправити ситуацію, вмовляв його діяти інакше, але Сидорика О.-це була помилка, просто не та людина, яка здатна ламати корупційну систему в районі. Теперішній в.о. голови РДА Славінський О, якого залишив Сидорика О., це теж саме.
Валерій, всі інші наступні запитання(наприклад про 1 революцію 2004р) давай мені на ел. адресу. Тут пишуться коментарі по темі публікації.
avatar
0
6
От давай не будем. Ти перший почав тикати. Конкретно хотілося б почути - як чавив і давив? А то я ж кажу - ні слуху ні духу ті роки. І про першу революцію що розповідати? те, що Артеменка застрелили? Чи те, як натовп перед адміністрацією кричало "Ющенко так?"? Чи про те, як голосували? Дядьо, ти краще розкажи, як в комсомольцях ходив.
avatar
0
7
Шановні читачі, як міг пояснив Валерію про патріотизм і порядність. Більше відповідати не буду. Чекаю його конкретних запитань про 1 революцію і комсомол вже на ел.пошті громадської організації, будемо пояснювати. Якщо хлопець кмітливий, то добре, якщо ні, то армія справить. Також припускаю, що це чиїсь чергові «уши», або можливо черговий російський бот.
avatar
0
8
токар, молодець, з’їхав з теми. Води налив. Які там гості до мене йдуть? ти мені погрожуєш? памятай про відповідальність biggrin Чи як ти там мелеш. Мене не цікавить 1 революція. Мене цікавить, як довго ти був комсомольцем і комуністом. Звідки ти виліз. Кого ти там чавив. Чи тебе заїло, як пластинку? Ботами прикриваєшся?
avatar
0
9
Розмова, бачу, тут склалася не проста. Нагадую шановним користувачам, що коли ви реєструєтеся і за ніком не можна дізнатися про ваше реальне прізвище, то ваш акаунт на сайті, за проханням опонента бесіди, може бути заблокований. Реєструйтеся на справжнє прізвище та ім'я, або кажіть мені, як адміну, хто ви є. І коментуватимете без обмежень на Баштанка.НЕТ.

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz