Головна сторінка
 

Чт, 18.04.2024, 13:03

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 7
Незареєстровані: 7
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » 2013 » Листопад » 01 »
На головну » 2013 » Листопад » 01
  30 жовтня колегія Міністерства культури розглянула кандидатури в лауреати Шевченківської премії 2014 року
 
  Шевченківському комітету рекомендували таких кандидатів: художницю-керамістку Людмилу Мєшкову, оперну співачку Людмилу Монастирську, письменника Андрія Куркова та літературознавця Сергія Гальченка.

  Міністерство також порекомендувало включити до числа претендентів на премію постановочну групу опери Вагнера «Летючий голландець» Донецького національного академічного театру опери й балету. Член Шевченківського комітету зазначив, що режисер-постановник опери «Летючий голландець» Марія Курочка – німкеня й живе у Берліні.

  Колегія також підтримала кандидатуру письменника
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

 


Затори з довгомірних вантажівок другу добу зберігаються у трьох пунктах пропуску на кордоні України і Росії у Ростовській області через зміну заходів із забезпечення транзиту.

"За даними на ранок п'ятниці, на стороні України перед пунктом пропуску "Новошахтинськ" Ростовської митниці стоять 122 автомобілі, ще 199 знаходяться перед пунктом пропуску "Весело-Вознесенка", 62 вантажівки не рухаються перед пунктом пропуску "Матвєєв курган" Таганрозької митниці", - повідомила офіційний представник Південного митного управління Ольга Шамраєва.

За її словами, за минулу добу на цих пунктах оформлено на в'їзд до Росії 155 автомобілів. Напередодні вранці біля цих пунктів пропуску також чекали на оформлення на в'їзд близько 400 вантажівок.

Затори з'явилися через нові заходи щодо забезпечення транзиту, введені на Півдні Росії з 28 жовтня. Багато перевізників виявилися не готовими до нововведень, незважаючи на те, що їх було заздалегідь попереджено.

Федеральна митна служба оголосила
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

 
  Медреформа, которую два года пытается проводить действующая власть является геноцидом украинцев.
   Об этом заявил заместитель председателя партии «Батьківщина», народный депутат Павел Петренко в ходе круглого стола «Медицинская реформа: региональный опыт или шаблонный подход?», передает «ЛигаБизнесИнформ».
   - Эта реформа, мягко говоря, неэффективна - она не создает ни дополнительных возможностей и мотиваций для развития медицинской отрасли, ни дополнительных гарантий для пациента, что он получит более качественную медицинскую помощь, - отметил Павел Петренко.
   По словам народного депутата, единственное, к чему привела так называемая медреформа, - это сокращение медучреждений. Он подчеркнул, что только за прошлый год было закрыто более 600 больниц.
   - Также по итогам 2012 года Минздрав «расстался» с 7-ю тысячами врачей и 18-ю тысячами медперсонала, - отметил он.
Более того, как подчеркнул он, «ситуация с так называемыми семейными врачами - вообще вопиющая».
   - Переквалификация за 6 месяцев в многопрофильных специалистов в действительности невозможна. Поскольку, как свидетельствует мировой опыт, на подготовку квалифицированного врача общей практики нужно потратить 8-10 лет. Поэтому многие медицинские специалисты высокого уровня по собственной воле отказываются идти в семейные врачи, - отметил депутат.
   - Минздраву надо опомниться и перестать проводить эксперименты над украинцами!
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: Гриценко, 01.11.2013

 
  Швейцарские ученые разработали имплантат для снижения кровяного давления. Биоинженерное устройство автоматически снижает давление при выплеске гормона дофамина. Разработка позволит создать принципиально новые стратегии лечения гипертонии.

Ученые из университета Базеля запрограммировали человеческие клетки так, чтобы они реагировали на присутствие «гормона удовольствия» дофамина синтезом белка, который обладает сосудорасширяющим действием. Капсулы имплантировали самцам мышей с высоким давлением. Когда животных содержали вместе с самками, уровень сосудорасширяющего белка в крови повышался (за счет полового возбуждения), а давление снижалось.

Таким образом, бессознательное поведение
... Читати далі »
Розділ: Світ: наука і техніка
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

 


Неутомимый производитель бюджетных аппаратов, компания Fly, выпустила на рынок новую модель - смартфон Era Life 1 IQ447, рекомендованная стоимость которого составляет всего 1100 грн.

Естественно, за такую цену потребителя вряд ли ожидает сногсшибательная новика с топовыми характеристиками и расширенным функционалом, однако, следует отметить, что в своем сегменте рынка смартфон Era Life 1 сможет посоперничать и с более именитыми конкурентами.

Итак, оснащенный 4-дюймовым емкостным дисплеем с разрешением 480 x 800 пикселей, Era Life 1 базируется на шустром двухъядерном процессоре MTK6572W с тактовой частотой 1,3 ГГц и графикой Mali 400MP, имеет 512 Мб оперативной и 4 Гб встроенной флеш-памяти, с поддержкой карт памяти microSDHC до 32 Гб, 5-мегапиксельную основную, с автофокусом, вспышкой и BSI-сенсором, а также
... Читати далі »
Розділ: Світ: наука і техніка
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

 


  31 жовтня 2013 року  у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери за участі голови райдержадміністрації Івана Рубського, голови районної ради Людмили Луценко, заступників голів РДА та районної ради, працівників даної сфери обслуговування населення та громадськості міста.

  Голова райдержадміністрації
... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Події, свята
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

З Днем працівників соціальної сфери!     З Днем працівників соціальної сфери!»     З Днем працівників соціальної сфери!     З Днем працівників соціальної сфери!

 


  30 жовтня у приміщенні Баштанського кінотеатру «Юність» відбувся кінолекторій «Шляхами визволення» для учнів шкіл та гімназії м.Баштанка, присвячений 69 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, за участі голови райдержадміністрації Івана Рубського, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Шевченка, заступника начальника відділу освіти, молоді і спорту РДА Людмили Тищенко, ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій Петра Борисова, Ростислава Мулярова і Марії Єженіної, голів районної та міської рад ветеранів Лідії Андреєвої та Ніни Буцької, зберігача фондів районного краєзнавчого музею Любові Чучмай та шкільних колективів.
  Голова райдержадміністрації Іван Рубський, вітаючи присутніх, зазначив, що сьогодні в державі велика увага приділяється соціальному та медичному захисту ветеранів. Зокрема, це питання контролюється особисто
... Читати далі »
Розділ: Події, свята
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

   Шляхами визволення     Шляхами визволення»     Шляхами визволення    

 


  31 жовтня 2013 року на базі Баштанського міжшкільного навчально-виробничого комбінату відбувся обласний семінар з проблеми: «Науково-методичне та організаційне забезпечення професійного та профільного навчання у МНВК». У роботі семінару взяли участь: Стойкова В.В., завідуюча лабораторією профільної освіти; Компанієць В.Г., методист лабораторії профільної освіти; Шаповалова Н.В., директор науково-методичного центру профтехосвіти в Миколаївській області; Мухіна І.В., завідуюча Баштанським районним методичним кабінетом;  директор та заступник з навчально-виховної роботи міжшкільних навчально виробничих комбінатів Миколаївської області.
 
  В ході роботи семінару
... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 01.11.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1044]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz