Головна сторінка
 

Пт, 03.05.2024, 09:16

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » 2014 » Червень » 26 »
На головну » 2014 » Червень » 26

  У меня дома закончилась соль. Ну, как закончилась - в солонке еще чуток есть, но докупить было бы неплохо. Однако сегодня утром мои попытки купить соль - обычную артемовскую соль - были безуспешны: по словам продавцов трех магазинов, в которых я успела побывать утром, мне рассказали, что неожиданно вчера разметали всю соль. «АТБ» меня тоже встретил пустыми солевыми полками - кроме нескольких пакетов с пищевой морской солью, которая чуть дороже (5,55 грн. за 1 кг), но и полезнее, здесь больше ничего не было. Купила морскую.

Чем вызван солевой ажиотаж, я узнала на рыночке на ул.Дзержинского, - только и было разговоров, что «разбомбили Артемовский солезавод, надо срочно запасаться солью». ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 

  Баштанська районна рада відповідно до статті 59 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», у зв’язку з поданням територіального управління Державної Судової адміністрації України в Миколаївській області розпочала формування списків присяжних для Баштанського районного суду.

Даним законодавчим актом передбачено, що присяжним може бути громадянин України, який досяг тридцятирічного віку і постійно проживає на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду.
 
Крім того, частиною другою статті 59 вищезазначеного закону визначено вимоги до присяжних. ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 
42% українців минулого року не прочитали жодної книжки, стверджують автори дослідження, проведеного у межах проекту "Book platform".

За даними дослідників, у Росії такий показник становить 46%, у Британії - 34%, а в США - 19%, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Основна причина нечитання - відсутність потреби у ньому, а не обмеженість доступу до текстів, кажуть дослідники.

Серед причин, які відволікають увагу українців від книжки, – ... Читати далі »

Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 

25 червня під головуванням Кунпана В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.

Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Кунпан В.В., Клименко В.В., Лехман В.Й., Літвінов Ю.М., Кравченко А.В., Сухарь В.М.) розглянуто та одноголосно погоджено усі питання порядку денного засідання комісії.

Комісією розглянуто та погоджено 12 проектів рішень та запропоновано затвердити їх на черговій сесії з внесеним змінами.

За участю представників Херсонської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці депутати активно обговорили питання «Про надання згоди на закриття залізничних станцій в Лоцкине та Горожене» та запропонували на черговій сесії надати згоду на закриття залізничних станцій Горожене і Лоцкине з обов’язковим переведенням їх у статус зупинкових пунктів, із залишенням залу очікування ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

   Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства»         

 

Генерали, які розвалювали армію, хочуть повернутися в Міноборони - Тимчук  Генерали, які доклали руку до розвалу армії, намагаються повернутися в Міністерство оборони, заявляє ініціатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

  "У нас з'явилася інформація про те, що деякі генерали, які проявляли особливу спритність при Януковичі у справі розвалу армії, потроху промацують ґрунт для повернення у військове відомство", - написав він у Facebook.

  У зв'язку з цим Тимчук і його колеги спробували з'ясувати результати розслідування щодо розвалу Збройних сил, проведеного Міноборони у квітні цього року.

  "А там, за нашим даними, зазначені прізвища конкретних генералів і адміралів – винуватців, не побоюся цього слова, трагедії. Ці матеріали були передані в Генпрокуратуру, і відтоді про них нічого не чути", - ... Читати далі »

Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 
 В діях Юлії Тимошенко немає злочину Прес служба ВО "Баьківщина" повідомила веб-портал Баштанського району, що у «газовій» справі Юлії Тимошенко нарешті поставлено крапку.
У вівторок, 24 червня, захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко отримав на руки рішення Верховного Суду України, яке було ухвалено повним складом суду (42 судді) на спільному засіданні всіх палат.
  "Верховний Суд у повному cкладі на своєму засіданні із застосуванням рішення Європейського суду з прав людини визнав нарешті те, що упродовж трьох років визнавала міжнародна і європейська спільнота, політики і правники, що в 2009 році Юлія Тимошенко жодних злочинів не вчиняла", - наголосив Сергій Власенко
... Читати далі »
Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 
Палає ватра і гримить земля.
Стоїть, мов скеля, київський Майдан.
Не треба нам подачок від кремля.
Візьміть собі Сибір і Магадан
...
... Читати далі »
Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

 

25 червня  в Баштанському РВ УМВС, за участі першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації С.Д.Шевченка, прокурора Баштанського району Р.В. Парсенюка, виконуючого обов’язки начальника Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області О.М.Маковського, начальника Баштанської об’єднаної державної податкової інспекції ГУЮ у Миколаївській області А.М.Перцова, директора Баштанського районного центру зайнятості О.С.Філіпенка, головного лікаря Баштанської ЦРЛ А.А.Барсегян відбулось засідання міжвідомчої наради з питання запобігання дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед молоді.

У ході наради присутні проаналізували стан злочинності у молодіжному середовищі ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

   Засідання міжвідомчої наради з питання запобігання дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед молоді     Засідання міжвідомчої наради з питання запобігання дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед молоді»         

 

24 червня 2014 року в залі засідань райдержадміністрації відбулись правові навчання для державних службовців.

Головний спеціаліст юридичного сектору райдержадміністрації Панарін Валерій Васильович ознайомив колег із проектом Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)», порівнявши чинну редакцію Конституції України ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

   Правове навчання для державних службовців     Правове навчання для державних службовців»         

 
25 червня 2014 року керівники району Сергій Дмитрович Шевченко, Людмила Іванівна Луценко відвідали районний оздоровчий табір «Веселка» в селі Привільне. Очільники району прийняли участь в урочистостях з нагоди відкриття оздоровчого сезону в літньому таборі.
 
У вітальному зверненні керівники району побажали гарного, веселого та змістовного відпочинку дітям, терпіння та натхнення вихователям і обслуговуючому персоналу табору. Подякували підприємцям району та людям небайдужим до долі дітей за фінансову допомогу у проведенні поточного ремонту 14 павільйонів табору. ... Читати далі »
Розділ: Освіта, медицина
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

Відкриття районного оздоровчого табору      Відкриття районного оздоровчого табору      Відкриття районного оздоровчого табору      Відкриття районного оздоровчого табору Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz