Головна сторінка
 

Нд, 28.04.2024, 16:39

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 
   
На головну » 2014 » Жовтень » 19 »
На головну » 2014 » Жовтень » 19
  Президент Петр Порошенко подписал закон об усилении ответственности за нарушение избирательных прав граждан. Об этом сообщила пресс-служба Главы государства.
  Документом усилена уголовная ответственность за подкуп избирателя или участника референдума, препятствование свободному осуществлению гражданином своего избирательного права, попытки влияния на наблюдателей и членов избирательных комиссий.


Рекомендуємо переглянути: ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 

 
  Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та "Динамо" (Київ).
  Зустріч проводилася також на підтримку кандидата в народні депутати України М. Л. Єропунова.

Відео: ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
Шановні жителі району!
  Єдиний кандидат в народні депутати України по 130 мажоритарному округу ВОЛОДИМИР ШКЛЯР запрошує на зустріч, яка відбудеться біля центральної аптеки (між ринками) у понеділок, 20 жовтня о 9:30.
Приходьте - обговоримо плани на майбутнє!!!
 
З повагою,
Олександр Береговий

 
  Довідка: Шкляр Володимир Борисович - народився 16 вересня 1960 року в місті Кіровабад, Азербайджан, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, науковий директор, ТОВ "Торчет Сервіс-Агро", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка. Передвиборна програма Володимира Шкляра ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 

прогноз погоди, погода в Баштанці  20 жовтня погоду в Україні визначатиме прохолодна і суха повітряна маса.

  Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок - без опадів, лише вдень у північних, місцями західних, Полтавській і Харківській областях невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

  Температура у східній частині країни вночі очікується на рівні 2-7° морозу, вдень 8-13° тепла; на решті території вночі від 1° морозу до 4° тепла, на заході 4-9° тепла; вдень 13-18° тепла.

  У Києві вночі - без опадів, вдень невеликий дощ, температура вночі 1-3° тепла, вдень 15-17° тепла. ... Читати далі »

Розділ: Інформування
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
  Носимые компьютеры Google Glass еще не стали таким привычным атрибутом жизни современных людей как, например сотовые телефоны, но, тем не менее, уже появились первые жертвы новинки. В США отмечен первый случая развития зависимости от Google Glass.

Впервые о существовании компьютерной зависимости врачи заговорили в конце 90-х годов ХХ века, когда широкое распространение игр для компьютеров, а затем и Интернета привели к появлению специфических расстройств психики. Люди, страдающие компьютерной зависимостью, способны сутки напролет проводить за монитором, настолько увлекаясь эти занятиям, что начинают терять ощущение не только времени, но и реальности.
... Читати далі »
Розділ: Світ: наука і техніка
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
  Группа американских студентов, страдающих проблемами со слухом, разработала приложение для смартфона, которое позволяет слабослышащим успешно общаться с людьми с нормальным слухом. Приложение преобразует речь в текст, появляющийся на дисплее.

Даже самые современные слуховые аппараты способны помочь далеко не всем людям, лишенным слуха. В таком случае им для общения с нормально слышащими окружающими, которые не знают языка жестов, приходится использовать записки.

Теперь многие глухие будут избавлены от необходимости изнурительного обмена «письменными репликами», благодаря разработке
... Читати далі »
Розділ: Світ: наука і техніка
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
  В этом году в Украине ожидается циркуляция нового штамма гриппа типа А. Об этом рассказал руководитель Государственной СЭС Александр Кравчук, выступая на заседании комитета ВР.

Он добавил, что в Украину также придет самый опасный по тяжести гриппа пандемический штамм H1N1. Заболеваемость гриппом и ОРВИ в этом сезоне будет зависеть от особенностей. К особенностям относятся тепловой режим в детсадах, школах и учреждениях и возможное отсутствие одновременных каникул у всех учащихся.

Рекомендуємо ознайомитися з наступними публікаціями:

- Как отличить грипп от ОРВИ?
- Грипп: как избежать заражения?
- Десятка корисних продуктів осені
.

... Читати далі »

Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 

Президент Украины Петр Порошенко заявляет о том, что на следующей неделе он подпишет указ о демобилизации военнослужащих срочной службы, которые имеют желание служить по контракту. Об этом он сказал в интервью украинским телеканалам.

"Я подготовил указ и он на следующей неделе будет обнародован - будут демобилизованы все желающие записаться на контрактную службу", - сказал П.Порошенко.

"Солдаты срочной службы будут демобилизованы", - ... Читати далі »

Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
   Завдання держави - захист тих, кому це необхідно в першу чергу. Кожна людина працює, зокрема, заради того, щоб у старості отримати більше часу на відпочинок і заняття сімейними справами. Однак вони залишаються практично беззахисними перед постійним зростанням цін і тарифів. Допомога дітей та онуків цього питання вирішити не може, так як вони точно так же відчувають на собі наслідки економічних «перемог» уряду. При цьому саме пенсіонери чомусь вважаються зручним матеріалом для всіляких урядових «експериментів». Мінімальна пенсія як і раніше становить 949 гривень. І це вкрай сумнівна економія суто з економічної точки зору. Мирне врегулювання збройного конфлікту, на який виділяються (і, за повідомленнями офіційних ЗМІ, розкрадаються) мільйони доларів, здатне реально дати необхідні кошти.
  Нова влада не тільки не поспішає виконувати свої обіцянки щодо скасування пенсійної «реформи Тігіпка», прийнятої під диктовку МВФ. Навпаки, урядом ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: , 19.10.2014

 
Гриненко, Борис Білик, Баштанському роду нема переводу, презентація книги, Тетяна Гриненко

  На веб-порталі районної газети "Голос Баштанщини" опубліковано репортаж та відео презентації у Миколаєві книги Бориса Білика та Тетяни Гриненко "Баштанському роду нема переводу". ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 

   


  Избирательная гонка близится к своему завершению. В последнем комиксе НикВести решили показать вам, как начинались эти выборы в парламент, как прошли съезды политических партий, а также что происходит на мажоритарных округах в Николаеве, в том числе и на 130 избирательном округе. 

  Здесь лидерами политической гонки, как известно, являются бывший член Партии регионов, экс-глава фракции "регионалов" в областном совете, прославившийся на всю страну раздачей чайных сервизов и другой бытовой техники, Феликс Ольшевский, а также глава наблюдательного совета компании "НИБУЛОН" Андрей Вадатурский, который баллотируется от "Блока Петра Порошенко".

Первый уже не один год окучивает округ, для второго - это первые выборы. 

 

Cмотрите комикс полностью, делайте выводы: ... Читати далі »

Прикріплений файл: Картинка 1 ·Картинка 2
Розділ: Політика
Опублікував: seredak94, 19.10.2014

   Политический комикс: Гонка за место под куполом (и про кандидатов в г. Баштанка)     Политический комикс: Гонка за место под куполом (и про кандидатов в г. Баштанка)»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [168]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz