Головна сторінка
 

Ср, 08.05.2024, 09:38

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Суспільство »
На головну » Суспільство
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 41 42 »
    
  19 серпня у залі засідань райдержадміністрації перед початком наради голова райдержадміністрації Рубський Іван Васильович та голова районної ради Луценко Людмила Іванівна вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання «Мати-героїня», присвоєне Указом Президента України від 11.05.2013 №252/2013  жителькам села Добре Коровіній Алевтині Григорівні та Романчук Наталії Сергіївні, жительці села Інгулка Олексієнко Любові Данилівні, жительці села Плющівка ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 20.08.2013

Вручення почесного звання «Мати-героїня»     Вручення почесного звання «Мати-героїня»»     Вручення почесного звання «Мати-героїня»     Вручення почесного звання «Мати-героїня»

 
У Раві-Руській Львівській області невідомі знищили памятник Українській Повстанській Армії.
   Подія сталася вночі з 19 на 20 серпня.
   Пам’ятник у вигляді жінки, яка розриває кайдани на руках, був відкритий у 2008 році. Вандали знищили половину скульптури, відірвавши у неї голову.
  Пам’ятник був розміщений у парку, що прилягає до будівлі Рава-Руської міської ради, за кілька метрів від самої установи.
   "Подібні дії до пам’ятників у нашому місті сталися вперше. На території міста розташовуються пам’ятники не лише УПА, а й безліч інших, серед яких – жертвам Голодомору та сталінським репресіям, Українським Січовим Стрільцям, радянським воїнам, загиблим в роки Другої Світової війни... Однак до цього наруги над якимось з них не було", - розповіла міський глава Рави-Руської Ірина Верещук.
   У міській раді припускають, що знищення пам’ятника УПА могло бути спланованованим ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: Гриценко, 20.08.2013

 

  18 липня в рамках обговорення проекту Концепції реформи місцевого самоврядування, в центральній районній бібліотеці пройшло засідання «круглого столу» на тему «Розвиток місцевого самоврядування» за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Шевченка, заступника голови районної ради Валентини Єланцевої, Баштанського міського голови Володимира Рибаченка, представників депутатського корпусу районної, міської рад, сільських голів та громадських організацій.
  Відкриваючи засідання «круглого столу» Сергій Шевченко у своєму виступі торкнувся історії реформи у нашій країні та європейського досвіду, зокрема найближчого сусіда України – Польщі. Виходячи із кінцевої цілі реформи – вступ до Євросоюзу, перший заступник голови райдержадміністрації  підкреслив, що в ході реформи буде проведено децентралізація владних повноважень на користь органів місцевого самоврядування, що надасть можливість збільшити обсяги фінансових ресурсів для вирішення нагальних питань громад та підвищити якість послуг. Продовжуючи розмову, заступник голови районної ради Валентина Єланцева ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 19.07.2013

   Обговорення проекту Концепції реформи місцевого самоврядування     Обговорення проекту Концепції реформи місцевого самоврядування»     Обговорення проекту Концепції реформи місцевого самоврядування    

 
   19 червня голова райдержадміністрації Іван Рубський та голова районної ради Людмила Луценко провели 2 зустрічі жителями Кашперо-Миколаївської сільської ради.



   Першу зустріч провели з членами ради соціального партнерства, в приміщенні сільської ради, щодо кооперації коштів та матеріалів для проведення поточного ремонту автомобільної дороги О150203 Кашперо-Миколаївка-Привільне. Другу – з активом села в приміщенні Кашперо-Миколавської ЗОШ. ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 19.06.2013

   Головне - бажання громади працювати     Головне - бажання громади працювати»     Головне - бажання громади працювати    

 


  4 червня заступник голови райдержадміністрації Олександр Процак зустрівся з колективом Добренського ДНЗ та Добренським сільським головою Олександром Галагузом.
  У межах зустрічі було розглянуто питання про хід реалізації Проекту «Інноваційні енергоефективні заходи в ДНЗ с. Добре. Капітальний ремонт із встановленням сонячних колекторів», яким передбачено встановлення сонячних батарей
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 05.06.2013

   Інноваційні енергоефективні заходи у Добренському ДНЗ     Інноваційні енергоефективні заходи у Добренському ДНЗ»         

 


 31 травня представники районної влади відвідали родини сільської місцевості району, в яких виховуються прийомні діти, зокрема: перший заступник  голови РДА Сергій Шевченко та виконуюча обов'язки начальника у справах дітей РДА Світлана Костенко - сім'ї Москвіної Ольги Володимирівни та Москвіна Петра Григоровича, Фігури Лариси Володимирівни у с.Новоєгорівка, Плотнік Василя Васильовича та Плотнік Галини Петрівни у с. Явкине, Пруднікової Оксани Леонідівни та Бурлаки Віктора Вікторовича у с. Новоолександрівка; заступник голови районної ради Валентина Єланцева - сім'ю Відюкової Інни Павлівни ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 31.05.2013

Найсвятіша справа в світі - це турбота про дітей     Найсвятіша справа в світі - це турбота про дітей»     Найсвятіша справа в світі - це турбота про дітей     Найсвятіша справа в світі - це турбота про дітей Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  30 травня 2013 року у селі Явкине Баштанського району відбулося відкриття дитячого майданчику, приурочене Міжнародному Дню захисту дітей.
  Почесними гостями свята стали голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко, заступник голови РДА з питань АПК Юрій Мельник та депутат районної ради Валерій Ященко.
   Після урочистого розрізання червоної стрічки
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 30.05.2013

Немає щастя більшого, ніж посмішка дитини!     Немає щастя більшого, ніж посмішка дитини!»     Немає щастя більшого, ніж посмішка дитини!     Немає щастя більшого, ніж посмішка дитини!

 
  14 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану, в сесійній залі обласної ради відбулась зустріч керівництва області з керівниками районних (міських) організацій ветеранів Афганістану.

   Голова облдержадміністрації Микола Круглов, відкриваючи зустріч, звернувся до афганців: «Ви цемент, який скріпляє наше суспільство». Він віддав належне кропіткій роботі в напрямку патріотичного виховання підростаючого покоління, яку проводять на теренах нашої області воїни-інтернаціоналісти.

   Голова облдержадміністрації запросив присутніх до відвертої розмови про сьогодення та проблеми воїнів-інтернаціоналістів Миколаївщини.

   Виступи голови обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Олександра Токарєва ... Читати далі »

Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 15.02.2013

   Зустріч керівництва області з керівниками районних (міських) організацій ветеранів Афганістану     Зустріч керівництва області з керівниками районних (міських) організацій ветеранів Афганістану»         

 
  В приміщенні райвідділу міліції під головуванням прокурора району Романа Парсенюка, за участі голови РДА Івана Рубського, начальника Баштанського РВ УМВС Олександра Зубкова проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів району з питання протидії злочинності та боротьби з корупцією у 2012 році.  
  За результатами обговорення питань
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 02.02.2013

 
  Хоча 25 січня зустрічало нас заметіллю та завірюхою, та у Виноградівській школі громадою проводилося жваве обговорення питань щодо впровадження мікропроекту Мар'ївської громадської організації «Агенція сільського розвитку»  під назвою «Інноваційні енергоефективні заходи в школі с.Виноградівка. Реконструкція школи із встановленням вітрогенератора та сонячних батарей», що впроваджується в рамках міжнародного проекту ЄС\ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – 2» з складовою інноваційної енергоефективності.
  На зустріч громади завітали
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 01.02.2013

   Жодна погода не зупинить роботу у районі     Жодна погода не зупинить роботу у районі»         

 
Прогулянка містом Баштанка: вул. Пролетарська - Баштанської республіки - 1 Травня


Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.01.2013

 
1. Ялинка у місті Баштанка



2. Зима в Баштанці
(вул. 1 Травня - Полтавська)
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 23.12.2012

 
  5   грудня   2012   року   об 11.00  у  приміщенні  прокуратури   Баштанського   району  (провулок  Пожежний, 3) буде проводитися особистий  прийом  громадян  прокурором Миколаївської області  державним  радником юстиції 1  класу ГАЛЬЦОВИМ  Володимиром  Івановичем.
  Попередній  запис ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 02.12.2012

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [173]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [626]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz