Головна сторінка
 

Сб, 27.04.2024, 08:03

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Суспільство »
На головну » Суспільство
« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 41 42 »
6 липня голова облдержадміністрації Микола Круглов провів зустріч з головою правління НАК «Нафтогаз України» Євгеном Бакуліним, який перебуває на Миколаївщині з робочим візитом.

Сторони обговорили питання співробітництва, в тому числі у напрямку подальшої газифікації населених пунктів Миколаївської області.

 Керівник НАК "Нафтогаз України" ... Читати далі »

Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 08.07.2012

 
5 липня (четвер). У цей день вшановується пам'ять священномученика Євсевія, єпископа Самосатського. Наші пращури в цей день сподівались на дощ, оскільки він вказував на хороший урожай хлібів. Хороший урожай обіцяв і місяць, який грав вечором. А вранці спостерігали за туманом: якщо він стелиться по воді - буде хороша погода.

6 липня відзначається день Володимирської ікони Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять священномучениці Агрипини. У на ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 05.07.2012

 
Поїздка містом Баштанка від центру до району "Агропромтехніка"
Березень 2012 рік




Увага!

... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 19.06.2012

 
Поїздка до села Новопавлівка Баштанського району.
Березень 2012 року



... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.06.2012

 
  Як і в минулому році, нинішнє літо порадувало багатьох власників садово - городніх ділянок щедрим урожаєм фруктів і ягід.
   Приватизований земельний масив, як повідомила голова садівничого товариства "Трудівник" Раїса Зубехіна, налічує півтори тисячі ділянок, розташованих на 200 - гектарній площі північної околиці Баштанки. На садово-городніх ділянках вже зібрані черешні, полуниці, приступили до збору врожаю огірків і кабачків.
   Ще один позитивний момент: якщо в минулі роки з різних причин від своїх 12 соток землі відмовлялися сотні людей, то в цьому році такі відмови припинилися.
Разом з тим, площа "дачних" ділянок скоротилася
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 14.06.2012

 
  Після локальних опадів чимало лук та лісосмуг порадували рясною зеленню тих, хто займається молочним тваринництвом.
   Як повідомив спеціаліст сектору організації виробництва, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  Петро Чумаченко, інтенсивними темпами заготовляють корми для худоби в агропідприємствах "Злагода", "Богданівський плодорозсадник", "Світоч", які мають свої молочнотоварні ферми.
   В цілому по району на середину червня підприємствами всіх форм власності заготовлено близько шести тисяч ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 14.06.2012

 


   25 травня до Миколаївської області  з робочим візитом прибув Постійний представник ПРООН в Україні Олів’є Адам, з метою ознайомлення із реалізацією 1-го етапу  всеукраїнського проекту Європейського Союзу та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

   Даний проект впроваджується в усіх регіонах України, безпосередньо  в Миколаївській області з 2008 року. За цей час у 44 населених пунктах було  реалізовано 52 проекти.

   Пана Олів’є Адама зустріло керівництво області в особі першого заступника голови облдержадміністрації, виконувача функцій та повноважень голови облдержадміністрації Геннадія Ніколенко та голови обласної ради Ігоря Дятлова , які  обговорили з ним моменти пов’язані із реалізацією проекту та перспективою подальшої співпраці.

   

   Геннадій Ніколенко ... Читати далі »

Коментарів - 1 | Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 27.05.2012

Візит постійного координатора системи ООН в Україні п. Олів’є Адама (відвідування с. Мар'ївка та м.Баштанка)     Візит постійного координатора системи ООН в Україні п. Олів’є Адама (відвідування с. Мар'ївка та м.Баштанка)»     Візит постійного координатора системи ООН в Україні п. Олів’є Адама (відвідування с. Мар'ївка та м.Баштанка)     Візит постійного координатора системи ООН в Україні п. Олів’є Адама (відвідування с. Мар'ївка та м.Баштанка) Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


   
    24 травня 2012 року відбулося велике свято  у селі Явкине Баштанського району – завершення реалізації мікропроекту «Капітальний ремонт амбулаторії с.Явкине», що виконувався в рамках міжнародного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду -2».

    На урочисте зібрання завітали почесні гості - голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко, міжнародний менеджер проекту, доктор - Джейсінгх Сах, спеціаліст з розвитку громад - Олена Рудич, , начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації - Світлана Хотіна, за дорученням голови правління  НАК «Нафтогаз України» Євгена  Миколайовича Бакуліна, члена Партії регіонів - радник правління НАК «Нафтогаз України» - Віктор Власюк, депутат обласної ради від Партії регіонів, голова благодійного фонду «Гармонія» - Фелікс Ольшевський, депутат районної ради Валерій Ященко,  перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко, заступник голови райдержадміністрації Людмила Гриневич, начальник відділу районної ради з питань інвестиційної політики Тетяна Гвоздь, координатори проекту  ЄС/ПРООН «Місцевий  розвиток,  орієнтований  на  громаду -2» у Миколаївській області Анна Білявська і Наталя Ващиленко

   Місцеві жителі були несподівано приємно вражені, адже почесні гості, привітали громаду не тільки словами, а й подарунками. Від голови правління НАК «Нафтогаз України» Євгена Миколайовича Бакуліна його радником Віктором Власюком було вручено нове медичне обладання на загальну суму біля 21,0 тис.грн. ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 24.05.2012

Відкриття Явкинської лікарняної амбулаторії     Відкриття Явкинської лікарняної амбулаторії»     Відкриття Явкинської лікарняної амбулаторії     Відкриття Явкинської лікарняної амбулаторії Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


    Голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко вручили автомобіль ветерану війни, учаснику бойових дій Івану Микитовичу Бідасі, який проживає у селі Плющівка.
     Присутні – дружина та родина Івана Бідахи, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Якимчук
... Читати далі »

Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 19.05.2012

Вручення автомобілю ветерану війни, учаснику бойових дій     Вручення автомобілю ветерану війни, учаснику бойових дій»     Вручення автомобілю ветерану війни, учаснику бойових дій     Вручення автомобілю ветерану війни, учаснику бойових дій Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 



Фотоальбоми даної події можна знайти у соціальних мережах, де є представництво нашого сайту, у групах "Баштанський район", за цими лінками: "Вконтакте", "Фейсбук" та "Однокласники"


... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 15.05.2012

 
    Протягом 17-20 квітня 2012 року комісією у складі працівників райдержадміністрації, районної ради, депутатів районної ради, районних ЗМІ, з метою визначення населеного пункту найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку, проведено об'їзд усіх сільських рад району.
   ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 20.04.2012

 
Репортаж телеканалу "Миколаїв" про інвестиційний проект у селі Привільне (заміна вікон) та вручення подарунків від депутата обласної ради Фелікса Ольшевського (Партія регіонів) у Старогороженській ЗОШ.


Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 12.04.2012

 


Під час заходів по відкриттю дитячого майданчика ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 04.04.2012

 
    16 березня голова райдержадміністрації І.В.Рубський, заступник голови районної ради В.М.Каратєєва провели нараду з керівниками відділів райдержадміністрації, районних служб, що відповідають за роботу з дітьми, учнями та молоддю щодо недопущення проявів насильства у сім'ї, в школі, суспільстві.
    Як зазначила заступник голови районної ради В.М.Каратєєва, судячи з останніх кримінальних подій в нашій державі, владі спільно з громадськістю та депутатами усіх рівнів необхідно активізувати роботу щодо профілактики правопорушень, проявів насильства серед молоді. Необхідно провести широку інформаційно-просвітницьку кампанію та долучити до неї як учнів, молодь, так і їх батьків.
    За результатами засідання вирішено провести
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 17.03.2012

 


    2 березня в центральній районній бібліотеці, на виконання заходів "Календаря добрих справ" за участю міського голови В.Ф.Рибаченка, голови районної організації ветеранів війни та праці Л.В.Андреєвої, членів Ради старійшин при голові райдержадміністрації, колишніх керівників району та міста відбулось засідання круглого столу на тему: «25 років, як смт.Баштанка віднесено до категорії міст районного підпорядкування, 25-річчя районної організації ветеранів війни та праці».
    У ході першої частини засідання виступаючі розповіли присутнім про історію розвитку міста, особливості праці в тогочасних умовах суспільного устрою, запровадження нових форм праці та відносин після перебудови, розвиток району
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 03.03.2012

25 років, як смт.Баштанка віднесено до категорії міст районного підпорядкування, 25-річчя районної організації ветеранів війни та праці     25 років, як смт.Баштанка віднесено до категорії міст районного підпорядкування, 25-річчя районної організації ветеранів війни та праці»     25 років, як смт.Баштанка віднесено до категорії міст районного підпорядкування, 25-річчя районної організації ветеранів війни та праці     25 років, як смт.Баштанка віднесено до категорії міст районного підпорядкування, 25-річчя районної організації ветеранів війни та праці

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz