Головна сторінка
 

Чт, 25.04.2024, 07:42

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 
   
На головну » Суспільство »
На головну » Суспільство
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 41 42 »
    14 лютого голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко провели зустріч з активом громади с.Інгулка.
    У ході зустрічі було розглянуто питання реформування медичної галузі, роз’яснення земельного, пенсійного законодавства. Як зазначив голова райдержадміністрації І.В.Рубський, скорочення  серед  медичного  персоналу  не  буде. Навпаки,   на   базі   Інгульської лікарської амбулаторії,   планується розгортання  додаткового пункту   швидкої   медичної  допомоги,    цілодобово чергуватиме бригада медичних працівників.  Така  реорганізація дозволить надавати населенню  своєчасну,  якісну, доступну  медичну  допомогу. Громада сільської ради
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 15.02.2012

 


    9 лютого перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Г.Б.Ніколенко та начальник департаменту капітального будівництва НАК«НАФТОГАЗ» у м.Баштанка провели зустріч з керівництвом району І.В.Рубським, Л.І.Луценко, С.Д.Шевченком, О.В.Процаком з питання газифікації с.Привільне.
    Начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації С.М.Черняєв, заступник голови райдержадміністрації О.В.Процак та сільський голова А.В.Савченко провели зустріч з активом громади с.Привільне
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 10.02.2012

Газифікація села Привільне     Газифікація села Привільне»     Газифікація села Привільне     Газифікація села Привільне Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 



25 січня 2012 року. Під час поїздки до села Явкине на відкриття пункту очищення питної води.
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 29.01.2012

 






... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 22.01.2012

 


    19 січня за участю заступника голови райдержадміністрації Ю.А.Мельника, голови районної ради Л.І.Луценко в Центральній районній бібліотеці м.Баштанка проведено засідання «круглого столу» на тему: «Історичні віхи України: Переяславська рада»
    У ході засідання було розглянуто питання: «Переяславська рада як визначна подія в історії України»; «Роль і значення Переяславської ради в історичному ході подій в Україні ХVІІ століття»; «Переяславська рада: погляд через 358 років». Участь у обговоренні взяли Ю.А.Мельник, Л.І.Луценко, вчителі історії шкіл міста: Л.О.Рясик, Л.В.Сурганова, А.В.Буцька.
    Працівники бібліотеки ознайомили учасників заходу
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.01.2012

 
    12 січня  за участю заступника голови райдержадміністрації Л.М.Гриневич відбулося засідання районної комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення у районі.
    Начальник управління статистики у Баштанському районі Гончар Т.П. ознайомила присутніх про проведену роботу у грудні 2011 року по підготовці до перепису населення, складанню квартальних списків житлових будинків та списків сільських населених пунктів.
    Коментар: перший Всеукраїнський перепис населення відбувся у 2001 році
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 12.01.2012

 


   У 61 - річного пенсіонера з Баштанки Василя Федоровича Коваленка налічується близько двох десятків пар кумів, а друзів і просто знайомих безліч. Його охоче брали хрещеним батьком для своїх дітей тому, що знали: з таким кумом не пропадеш. У нього весела вдача, товариський характер, з ним завжди можна було вирішити питання придбання м'яса для хрестин, іменин, проводів в армію та інших сімейних урочистостей. Адже тривалий час Василь Федорович працював ветлікарем, робітником бойні, а потім заготівельником райспоживспілки. Але головною причиною його популярності було те, що коли на сімейних урочистостях він брав у руки гармонь, то по 3-4 години не випускав її з рук, граючи пісні, частівки,  польки, вальси, кадрилі і все, що тільки не замовляв господар і гості. Звичайно ж, багатьом хотілося мати такого кума. Хоча слід зазначити, що людей,які дружать з ним тільки заради користі, гармоніст уникає..
   Родом Василь Федорович з села Шевченкове Новобузького району. У Баштанку його сім'я переїхала наприкінці  сімдесятих років минулого століття. Гру на гармонії він почав освоювати з дитинства, оскільки мав музичний слух, завдяки своїй мамі Марії Дем'янівні.
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 08.01.2012

 
    В районі продовжується робота по реалізації соціальних проектів в рамках проекту ЄС / ПРООН "Місцевий розвиток орієнтований на громаду-2".
    Як повідомила начальник інвестиційного відділу райради Тетяна Гвоздь, Марївська, Новопавлівська, Привільненська, Новопавлівська громадські організації здійснюють мікропроект "Встановлення склопакетів у загальноосвітніх школах 1-111ступенів" кошторисною вартістю відповідно 182 496, 161986, 188911гривень. На кінець року в ці школи завезені і встановлюються склопакети.
    Явкинська громадська організація працює над мікропроектом "Капітальний ремонт лікувальної амбулаторії" кошторисною вартістю 186 269 гривень. На сьогоднішній день тут повним ходом йде переобладнання
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 02.01.2012

 
    Відсутність автостанції для транзитних пасажирських автобусів - одна з проблем, над вирішенням якої в Баштанці працюють багато років.
    На рівні органів самоврядування це питання вирішити неможливо, оскільки більшість автопідприємств знаходяться в приватній власності. Останнім часом, як повідомив заступник голови райдержадміністрації Олександр Процак, ТОВ "Миколаїв-Авто" прийняло рішення за рахунок розширення площі своєї автостанції "Баштанка-Південна" забезпечити зупинку на ній трьох автобусів міжміських маршрутів. Крім розширення, частково будуть реконструйовані ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 02.01.2012

 
     Понад 45 тисяч гектарів озимих посіяно під урожай 2012 року в Баштанському районі. Крім пшениці, ячменю та жита засіяно 5,7 тисячі гектарів ріпаку.
    Коментуючи стан сходів, заступник голови райдержадміністрації з питань агропромислового розвитку Юрій Мельник зазначив, що зернових на початку зими зійшло 24 відсотки від загальної площі засіяних культур. Сходів пшениці маємо 21процент, ячменю - 26 відсотків, озимого ріпаку - 31 відсоток. Стовідсотковий показник сходів лише на засіяних 150 гектарах жита. У результаті близько 26 тисяч гектарів озимих підлягають пересіву, у тому числі 21тисяча гектарів пшениці.
    Згідно з даними метеослужби, в метровому шарі грунту волога відсутня більше місяця. Такого не було протягом останніх 50 років.
    Разом з тим, що пройшли в грудні дощі і сприятливий температурний режим сприяли поліпшенню сходів. У результаті на кінець року хороші сходи отримано на 14 тисячах гектарів
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 02.01.2012

 
    22 грудня за участю першого заступника голови райдержадміністрації С.Д.Шевченка, заступника голови районної ради В.М.Каратєєвої, міського голови В.Ф.Рибаченка, голови районної ради організації ветеранів війни та праці Л.В.Андрєєвої,  керівників установ та організацій міста відбулася звітно-виборча конференція районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни».
    На конференції  представлено звіт про проведену  роботу голови громадської організації  В.Й.Луценко за 2011 рік.
    За результатами голосування делегати конференції одноголосно підтримали кандидатуру М.М.Герасимовича
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 23.12.2011

 
Допоможіть у пошуку людей    У березні 2011 року до нашого розділу сайту "ПОШУК ЗЕМЛЯКІВ" був доданий запит щодо пошуку Окуненко Валентини Іванівни.
    Більше пів року тривали пошуки (звичайно, якби доступ до мережі Інтернет мали усі жителі нашого міста та району, то б цей термін був набагато меншим), але тільки зараз вони були завершені. І завершені позитивно.
    Дякую усім жителям нашого краю, що взяли участь у пошуку.
    Також прошу усіх наших користувачів
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 21.12.2011

 
    8 грудня в  рамках підведення підсумків соціально-економічного розвитку територіальних громад за 2011 рік голова райдержадміністрації І.В.Рубський, заступник голови районної ради В.М.Каратєєва, в.о. міської голови ради, секретар міської ради Г.С.Зюзько провели зустріч з жителями району «Агропромтехніка» м.Баштанка.
    У ході зустрічі з громадою керівники району та депутати міської ради (С.Я.Погребняк – заступник міського голови, Л.М.Гриневич, О.В.Процак – заступники голови райдержадміністрації) доповіли присутнім ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 09.12.2011

 
    В Баштанському районі зареєстровано нову установу – центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Відповідно до розпорядження голови Баштанської райдержадміністрації від 29.11.11 №548 проведено реорганізацію територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Баштанського району шляхом виділення центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який фінансуватиметься з місцевого бюджету.
    Дана установа забезпечуватиме реалізацію головних завдань, визначених
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 08.12.2011

 
    29 листопада районним управлінням юстиції проведено семінар-нараду щодо стану злочинності в Баштанському районі та профілактичні заходи для її попередження за участю працівників Баштанського районного управління юстиції, працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей Баштанського РВ УМВС та працівників сектору захисту прав дитини служби у справах дітей ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 30.11.2011

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz