Головна сторінка
 

Чт, 02.05.2024, 08:48

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » Суспільство »
На головну » Суспільство
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 »
    29 листопада в рамках проведення національного автопробігу «на запчастини тільки машини!» за участю  начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації О.В.Гайдаша  в районному палаці культурі м.Баштанка проведено інформаційну акцію  що організована Миколаївським благодійним фондом «Любисток» ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 30.11.2011

   Автопробіг «на запчастини тільки машини!»     Автопробіг «на запчастини тільки машини!»»     Автопробіг «на запчастини тільки машини!»    

 
    25 листопада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації С.Д.Шевченка проведено засідання організаційного комітету з питання проведення в Баштанському районі Національного автопробігу «На запчастини – тільки машини» присвяченого проблемам торгівлі людськими органами.
    В засіданні прийняли участь представники навчальних закладів міста Баштанка, ЦРЛ, РВ УМВС, бібліотеки, районного палацу культури, засобів масової інформації.
    С.Д.Шевченко повідомив присутніх про те, що 29 листопада о 14:00 в районному Палаці культури м.Баштанка за участі представників Миколаївського благодійного фонду «Любисток»
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 25.11.2011

 
Відеоролик про минуле міста та його сьогодення:





Більше відеоподій з життя нашого району можна переглянути за ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 20.11.2011

 
    16 листопада працівниками служби у справах дітей Баштанської райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді обстежено матеріально-побутові умови проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на території Костичівської сільської ради (4 сім’ї) та Інгульської сільської ради (3 сім’ї), Мар’ївської сільської ради (1 сім’я).
    З батьками, які не виконують батьківські обов’язки
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 17.11.2011

 
    З першого листопада за ініціативи управління праці та соціального захисту населення відкрито кімнату для нічного перебування осіб без постійного місця проживання. Знаходиться вона по вулиці Баштанської республіки, 80 і розрахована на сім чоловік. Тут здійснено косметичний ремонт створені умови для нічного відпочинку ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 03.11.2011

 
    З 10 тисяч пенсіонерів, які проживають в Баштанському районі, велика частина мають пільги, що стосуються тарифів комунальних, медичних, і побутових послуг. А якщо ще додати "чорнобильців", "афганців", учасників війни та дітей війни, то виходить, що пільговиків у нас дуже багато.
    З першого листопада, як повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Н. І. Якимчук, відновлені пільги для проїзду в автотранспорті, які тимчасово не діяли із квітня цього року. Після проведеного облдержадміністрацією конкурсу автоперевізників в кінці жовтня підписано договір про перевезення осіб пільгової категорії між управлінням соцзахисту і переможцем конкурсу підприємством ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 03.11.2011

 
    18 жовтня за участю голови райдержадміністрації І.В.Рубського, голови районної ради Л.І.Луценко, міського голови В.Ф.Рибаченка, голови фракції Партії регіонів Миколаївської обласної ради, начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації М.В.Жука директора філії ВАТ ЕК "Миколаїв-обленерго” Баштанського району    О.Л.Смоли відбулось відкриття відділу обслуговування побутових споживачів філії ВАТ ЕК "Миколаїв-обленерго” (абонентський відділ).

... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.10.2011

 
    12 жовтня головний спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Клопа Л.Ф., головний спеціаліст сектору опіки  і піклування служби у справах дітей обласної державної адміністрації Норенко О.О., заступник начальника служб у справах дітей обласної державної адміністрації  Рускін О.А. здійснили перевірку прийомних сімей Баштанського району (м.Баштанка - 3 ,с.Новосергіївка - 1, с.Явкине - 1, Новоєгорівка ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.10.2011

 
    31 серпня за участю міського голови В.Ф.Рибаченка, голови районної організації ветеранів війни та праці Л.В.Андрєєвої, делегатів 4 міських первинних організації ветеранів, керівників установ і організацій міста, проведено звітно-виборчу конференцію міської організації ветеранів війни та праці.
    У ході засідання голова міської організації Н.І.Буцька
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 31.08.2011

 
    18 серпня депутат обласної ради від Партії регіонів Ф.В.Ольшевський провів особисті прийоми громадян на території Явкинської, Лоцкинської та Добренської сільських рад.
    По завершенню прийомів громадян відвідав заклади освіти та лікувальні заклади відповідних сільських рад. Депутат пообіцяв для ФАПів та лікарняної амбулаторії надати допомогу у придбанні медичного обладнання, навчальним закладам придбати комп’ютерну техніку.
    В Добренській сільській раді Ф.В.Ольшевський відвідав ветерана війни, О.Н.Вилкула та вручив йому санітарне крісло.
    Явкинській ЗОШ надав матеріальну допомогу для
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 19.08.2011

 
    1 липня у приміщенні Мар’ївської ЗОШ (Мар’ївська сільська рада) за участю голови районної ради ветеранів війни та праці Л.В.Андрєєвої, депутата районної ради В.І.Левицької (директор СТОВ «Авангард») проведено звітно-виборчі збори Мар’ївської первинної ветеранської організації.
    Під час виступу Л.В.Андрєєва відзначила позитивну роботу голови Мар’ївського первинного осередку організації ветеранів війни та праці Л.В.Резніченко, щодо патріотичного виховання, випуску тематичної газети ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 01.07.2011

 
Спільне засідання громадської ради, громадської гуманітарної ради, ради старійшин та прийняття спільної заяви до жителів району    17 червня в залі засідань райдержадміністрації проведено спільне засідання громадської ради при райдержадміністрації, громадської гуманітарної ради при райдержадміністрації, ради старійшин при голові райдержадміністрації на тему: «Толерантність як основа громадянського спокою та суспільного благополуччя в Миколаївські області».
    Голова райдержадміністрації ознайомив присутніх із заходами районної влади, які відбулися протягом травня-червня 2011 року, дав власну оцінку подіям, що відбувалися у певних регіонах України  на День Перемоги 9 травня (сутички радикально налаштованих громадян, неповага до ветеранів).
     Оцінку суспільно-політичної ситуації, що склалась у окремих регіонах України та позицію ветеранів війни і праці висловила Андрєєва Л.В. ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 18.06.2011

 
    Протягом 14 червня-28 серпня в районі триває проведення звітно-виборчої кампанії в первинних ветеранських організаціях.
    14 червня відповідні звітно-виборчі збори за участю голови районної ради ветеранів війни та праці Л.В.Андрєєвої, заступника
... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 15.06.2011

 
    6 червня голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Н.І.Якимчук, голова районної організацій ветеранів війни та праці Л.В.Андрєєва поздоровили із 85 літтям Савенка Олексія Івановича, інваліда війни ІІ групи, жителя с.Привільне. Керівники району, сільської ради вручили довгожителю цінні подарунки.
    Савенко Олексій Іванович ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 06.06.2011

 



В 2011 році Україна головує в Комітеті Міністрів Ради Європи. В зв'язку з цим Делегація України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні проводять навчально-ознайомчий візит представників Миколаївської області з 05 по 16 червня 2011 року по маршруту: Краків /Польща/ - Братислава /Словакія/ - Відень /Австрія/ ... Читати далі »
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 15.04.2011

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz