Головна сторінка
 

Пт, 19.04.2024, 18:39

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » Самоврядування »
На головну » Самоврядування
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »

Нещодавно новоолександрівці звернулися до керівництва району з проханням допомогти у вирішенні проблемних питань життя громади. З цієї нагоди, 3 грудня тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк та голова районної ради Людмила Луценко завітали в Новоолександрівську сільську раду. 

Відео виступу колишнього сільського голови: ... Читати далі »

Коментарів - 8 | Розділ: Самоврядування
Опублікував: vagonta, 06.12.2014

   Громада Новоолександрівки дає ще одне      Громада Новоолександрівки дає ще одне      Громада Новоолександрівки дає ще одне     

 
  Уряд за ініціативою Мінрегіону схвалив постанову № 664 від 26.11.2014 р. «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», яка дає можливість органам місцевого самоврядування самостійно затверджувати загальну чисельність апарату місцевої ради, її виконавчих органів та витрати на їх утримання. Документ набирає чинності з 1 січня 2015 року. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода.
  За його словами, таке урядове рішення є черговим кроком на шляху децентралізації повноважень в країні.
  «Таке рішення органи місцевого самоврядування очікували роками. І це зрозуміло – виключно місцеві ради мають вирішувати питання загальної чисельності апарату ради, її виконавчих органів та витрат на їх утримання», -
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: vagonta, 03.12.2014

 

  На цьому тижні міська рада активно готується до зимового періоду. Принаймні це видно по комунальним службам, які проводять певні роботи у центрі міста, а саме на площі, де колисть стояв флюгер-дороговказ ленін. Зокрема здійснено підрізання дві тополі, перекопування ториторію розарію тощо.
  Що ж, навіть у передзим'я наше місто повинно
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: vagonta, 07.11.2014

   У передзим'я Баштанка повинна виглядати належним чином     У передзим'я Баштанка повинна виглядати належним чином»         

 

 
  30 жовтня в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар-нарада «Впровадження енергоефективних заходів на місцевому рівні» в рамках участі у проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за участі тимчасово виконуючого голови райдержадміністрації Віталія Грицюка, голови районної ради Людмили Луценко, заступників голів райдержадміністрації та районної ради, спеціалістів Миколаївського обласного ресурсного центру розвитку громад, сільських голів та голів громадських організацій Баштанського району, а також представників Новобузького та Снігурівського районів. ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: vagonta, 31.10.2014

   Cемінар-нарада «Впровадження енергоефективних заходів на місцевому рівні»     Cемінар-нарада «Впровадження енергоефективних заходів на місцевому рівні»»         

 

18 серпня 2014 року у кабінеті заступника голови районної ради проведено семінар-нараду з секретарями міської, сільських рад.План наради складався з таких питань:
 
Про суспільно-політичну ситуацію у районі. Про підтримку біженців з території АРК та Сходу України. Про заходи щодо підтримки військовослужбовців та членів їх сімей. (Єланцева В.П.)
 
Про  виконання  плану  заходів  щодо  виконання Програми   місцевого самоврядування у Баштанському районі  на  2012-2015 роки,
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: vagonta, 21.08.2014

   Семінар-нарада з секретарями рад     Семінар-нарада з секретарями рад»         

 
  За результатами щорічного обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування визначено 14 проектів-переможців. У 2013 році на конкурс було подано 48 проектів різної спрямованості, з яких наглядовою радою було визначено найкращі:

1) "Модернізація систем дошкільної освіти - запорука якісного навчання" (Воронівська сільська рада Вознесенського району);

2) "Фізичному розвитку - належна увага" (Трикратівська сільська рада Вознесенського району);

3) "Модернізація системи зовнішнього освітлення шляхом запровадження сучасних технологій у процесі розвитку інвестиційної привабливості сіл Новогригорівка та Ракове Новогригорівської сільської ради" (Новогригорівська сільська рада Вознесенського району);

4) "Через санацію приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 15.07.2014

   Громади Баштанщини серед переможців обласного конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування     Громади Баштанщини серед переможців обласного конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування»         

 
Виступ А. М. Каленіченка на сесії Баштанської районної ради.



Відео: ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 07.07.2014

 

25 червня під головуванням Кунпана В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності.

Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Кунпан В.В., Клименко В.В., Лехман В.Й., Літвінов Ю.М., Кравченко А.В., Сухарь В.М.) розглянуто та одноголосно погоджено усі питання порядку денного засідання комісії.

Комісією розглянуто та погоджено 12 проектів рішень та запропоновано затвердити їх на черговій сесії з внесеним змінами.

За участю представників Херсонської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці депутати активно обговорили питання «Про надання згоди на закриття залізничних станцій в Лоцкине та Горожене» та запропонували на черговій сесії надати згоду на закриття залізничних станцій Горожене і Лоцкине з обов’язковим переведенням їх у статус зупинкових пунктів, із залишенням залу очікування ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 26.06.2014

   Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства»         

 

 

23 червня у Баштанській районній раді відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів. 

На засіданні були присутні депутати районної ради:  Гасанов К.Г., Головченко В.В., Левицька В.І., Монастирчук О.М., Ященко В.В. 
 
На початку засідання постійної комісії районної ради заступник начальника  відділу Держземагентства у Баштанському районі Стюсюкевич З.І. провела правове навчання з депутатами на тему: «Про створення громадських пасовищ загального користування».
 
Обговорюючи порядок денний засідання постійної комісії депутат районної ради Ященко В.В. запропонував доповнити його питанням «Про направлення звернення до керівних органів влади обласного та державного рівнів щодо суспільно-політичної ситуації в Баштанському районі у зв’язку з необхідністю призначення голови райдержадміністрації». Зокрема зазначив, що депутати районної ради ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 23.06.2014

   Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...»         

 

 
  19 червня 2014 року о 10 годині відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики у складі депутатів районної ради Зубкової Н.С., Куліша Є.О., Каратєєвої В.М., Мартинюка В.М., за участю ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 20.06.2014

   Постійна комісія районної ради відвідали об'єкти освіти     Постійна комісія районної ради відвідали об'єкти освіти»     Постійна комісія районної ради відвідали об'єкти освіти    

 
  16 червня під головуванням секретаря постійної комісії Левченка І.М. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян.
 
  У роботі комісії ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 17.06.2014

 

У Казанці на зустріч з головою обласної люди прийшли з різними проблемами. Когось турбувало питання користування землею, когось неможливість працевлаштуватися за фахом. Окремо обговорили питання водопостачання районного центру. Води для технічних цілей в Казанці вистачає, а от з питною - проблеми. Селищній раді в минулому році вдалося викроїти 200 тисяч гривень для реконструкції невеликої ділянки водоканалу, але місцева влада побоюються, що екологи можуть закрити так звану "брилевску" свердловину, і тоді Казанка залишиться навіть ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 13.06.2014

 
круглий стіл, реформування самоврядування, територіальна організація влади, місцеве самоврядування
  5 червня в центральній районній бібліотеці відбувся «круглий стіл» на тему: «Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».
  Відео: ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 07.06.2014

 
 18 квітня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики у складі депутатів районної ради Зубкової Н.С., Петрова В.Л.,    Свирси В.Л., Каратєєвої В.М.,  за участю заступника голови районної ради Єланцевої В.П., першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д., заступника голови райдержадміністрації Процака О.В., начальника фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., начальника відділу культури райдержадміністрації Ракітіної Н.М., в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Тищенко Л.В., голови Ради голів профспілки працівників світи Васюнькіна О.В., Баштанського міського голови  Рибаченка В.Ф., Мар’ївського сільського голови Орлової Н.В.,  представників  громади турків-месхетинців с. Виноградівка   Анварова І.У. та с.Костичі Султакова  К., редактора районної газети ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 19.04.2014

   Засідання постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації     Засідання постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz