Головна сторінка
 

Чт, 02.05.2024, 12:51

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 5
Незареєстровані: 5
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Самоврядування »
На головну » Самоврядування
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 »
  18 квітня 2014 року о 9 годині відбулося засідання робочої групи по вивченню  питання об’єднання районної радіостудії «Баштанка» з районною газетою «Голос Баштанщини». В результаті обговорення,  члени робочої групи запропонували включити до порядку денного чергової сесії районної ради питання «Про  депутатський запит депутатів районної ради щодо припинення діяльності районної радіостудії «Баштанка».   ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 19.04.2014

 
 
 
  1 квітня за головуванням голови районної ради Луценко Л.І. відбулась нарада з питань недопущення паління сміття на міському сміттєзвалищі.
  Голова районної ради Луценко Л.І. проінформувала, що нарада зібрана на підставі звернення депутата районної ради Лехмана В.Й., який константував той факт, що систематично на міському звалищі здійснюються факти паління, що в свою чергу пагубно впливає на екологічну безпеку міста Баштанка та прилеглих територій. 

  В робочій нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Процак О.В., заступник міського голови Погребняк С.Я., начальник КП «Добробут» Солонар О.М. ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 03.04.2014

   Нарада з питань недопущення паління сміття на міському сміттєзвалищі     Нарада з питань недопущення паління сміття на міському сміттєзвалищі»         

 
27 січня 2014 року о 10 годині у залі засідань районної ради під головуванням голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян Онищука В.І. відбулося спільне засідання 5 постійних комісій районної ради, у якому взяли участь 30 депутатів Баштанської районної ради шостого скликання.



Під час роботи депутати обговорили та підтримали проекти рішень:

- «Про районний бюджет Баштанського району на 2014 рік»;
- «Про участь проектів Баштанської
районної ради у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2014 року» та доповнили порядок денний та регламент роботи ХХХІ сесії районної ради шостого скликання трьома питаннями:
- «Про інформацію прокурора Баштанського району щодо стану законності, заходів з її зміцнення та результатів
діяльності на території району за 2013 рік»,
- «Про участь проектів Баштанської районної ради у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку
місцевого самоврядування 2014 року»,
- «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні».
У роботі комісій ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 28.01.2014

 

12 грудня 2013 року о 10.00 у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Яцкова В.В., за участю заступника голови районної ради Єланцевої В.П., голови райдержадміністрації Рубського І.В., начальника фінансово ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...»     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...    

 


  2 грудня під керівництвом заступника голови районної ради В. П. Єланцевої відбулася ХХІХ сесія районної ради шостого скликання. У роботі взяли участь 23 депутати.
  Відкриваючи сесію Валентина Єланцева зазначила, що до районної ради від депутатів надійшло звернення, у якому вони висловлюють стурбованість про ситуацію, що склалася в Україні. Єдине правильне рішення в цій ситуації – це діалог. Потрібно усім політичним силам сісти за стіл переговорів. Збереження миру, спокою в державі – одне з основних завдань влади та громадськості. Враховуючи відповідну ситуацію, на підставі Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", підписано розпорядження про скликання 19 позачергової сесії районної ради шостого скликання.
  З приводу останній подій в державі депутати райради
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

Депутати за мир та злагоду в суспільстві     Депутати за мир та злагоду в суспільстві»     Депутати за мир та злагоду в суспільстві     Депутати за мир та злагоду в суспільстві Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


20 листопада 2013 року під головуванням голови районної ради Луценко Л.І. за участю 30 депутатів відбулася ХХVІІІ сесія районної ради шостого скликання.
Порядок денний та регламент роботи сесії були попередньо затверджені на засіданнях комісій та президії районної ради.
 
Про заходи по виконанню пропозицій, зауважень, які були висловлені депутатами на попередніх сесіях, проінформувала Валентина Єланцева, заступник голови районної ради. Зокрема, вона зупинилася на питаннях, які знаходяться на контролі
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 21.11.2013

ХХVІІІ сесія районної ради шостого скликання     ХХVІІІ сесія районної ради шостого скликання»     ХХVІІІ сесія районної ради шостого скликання     ХХVІІІ сесія районної ради шостого скликання Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  14 листопада під головуванням голови постійної комісії районної ради Каленіченка А.М. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій.
Під час роботи членами комісії Каленіченком А.М., Куц М.І., Грицюк Л.В., Рубським І.В., Рябовим Ю.А. було розглянуто та прийнято рішення з 10 питань порядку денного засідання постійної комісії районної ради, у тому числі 9 сесійних. 
 
Вони детально обговорили питання «Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2013 рік», «Про участь проектів Баштанської районної ради у щорічному обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2013 року»
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 14.11.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій     Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій»         

 


12 листопада під головуванням Кунпана В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації та власності, на якому були розглянуті питання порядку денного ХХVІІІ сесії районної ради шостого скликання, відповідно до її профільного спрямування.
Члени постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Кунпан В.В., Лехман В.Й., Літвінов Ю.М., Савченко А.В., Сухарь В.М.), погодили внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2013 рік та перелік питань, які заплановано винести на розгляд ХХVІІІ сесії районної ради шостого скликання; надали згоду на прийняття індивідуально визначеного майна – апарата рентгенівського флюорографічного марки 12Ф7 зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у спільну власність територіальних громад міста, сіл Баштанського району.
 
Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 11 питань порядку денного засідання постійної комісії районної ради, у тому числі ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 12.11.2013

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства»     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства

 


11 листопада 2013 року під головуванням голови постійної комісії  Онищука В.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян, на якому було розглянуто питання порядку денного ХХVІІІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання відповідно до профілю комісії та комісійні планові питання.
У роботі комісії взяли участь члени постійної комісії: Броніцький О.С., Грубий Л.Д., Корся Л.Ф., Левченко І.М., Тітенко В.В., Шевченко С.Д., Шляма О.С. та запрошені: голова районної ради Луценко Л.І., голова райдержадміністрації Рубський І.В., заступник голови районної ради Єланцева В.П., заступник голови райдержадміністрації Процак О.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Стародуб А.О., головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району Шпарук О.С., заступник Баштанського міського голови Погребняк С.Я., директор КП «Міськводоканал» Кот В.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Кононенко Л.А., заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальник організаційного відділу Пшиченко В.І., головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення діяльності ради Бальчунас Л.В., редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М.
 
Головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення діяльності ради Бальчунас Л.В. провела правове навчання на тему: «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні»
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 12.11.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення     Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення»         

 


  6 листопада у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Яцкова В.В., за участю голови районної ради Луценко Л.І., голови райдержадміністрації Рубського І.В., заступника голови районної ради Єланцевої В.П., головного спеціаліста районної ради Махно Л.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.
  На засіданні були присутні депутати районної ради: Головченко В.В., Зайко М.В., Левицька В.І., Курило В.П., Монастирчук О.М., Ященко В.В.
 
  Членами постійної комісії районної ради було розглянуто та одноголосно погоджено усі питання порядку денного засідання комісії, у тому числі
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 07.11.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою»     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою    

 


  23 жовтня заступник голови Баштанської райдержадміністрації Юрій Мельник та голова районної ради Людмила Луценко відвідали дошкільний навчальний заклад  села Інгулка, де ознайомитися з ходом реалізації інвестиційного проекту «Використовуємо сонячну енергію в дитячому садку «Ромашка» Інгульської сільської ради».

  Керівники району у розмові з сільським головою Олександром Будянським та завідуючою дитячим садком Людмилою Федорченко наголосили, що на сьогодні велика увага в районі, області та державі приділяється залученню додаткових коштів та реалізації інвестиційних проектів територіальними громадами, адже, за переконанням
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 24.10.2013

Використовуємо сонячну енергію в дитячому садку «Ромашка» Інгульської сільської ради     Використовуємо сонячну енергію в дитячому садку «Ромашка» Інгульської сільської ради»     Використовуємо сонячну енергію в дитячому садку «Ромашка» Інгульської сільської ради     Використовуємо сонячну енергію в дитячому садку «Ромашка» Інгульської сільської ради

 


 4 жовтня, перед початком засідання сесії районної ради під головуванням голови районної ради Луценко Л.І. відбулося засідання президії районної ради, на якому були присутні члени президії: Єланцева В.П., Зубкова Н.С., Кунпан В.В., Онищук В.І., Шевченко С.Д., Яцков В.В.
  Інтереси постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій представляв Куц М.І., секретар цієї комісії.
 
  У роботі президії взяли участь: Рубський І.В., голова райдержадміністрації, депутат районної ради, Євдощенко С.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації, Петров А.Л., начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, Кононенко Л.А., керуюча справами виконавчого апарату
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 07.10.2013

ХХVІI сесія районної ради шостого скликання     ХХVІI сесія районної ради шостого скликання»     ХХVІI сесія районної ради шостого скликання     ХХVІI сесія районної ради шостого скликання

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz